Egyre több a rászoruló, de kevesebb az adakozó
Címlap / Ajánló / Egyre több a rászoruló, de kevesebb az adakozó

>

Egyre több a rászoruló, de kevesebb az adakozó

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-24

E nehéz gazdasági helyzetben csökken az adományozási kedv, viszont egyre csak növekszik a rászorulók száma. A Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete minden lehetséges módon igyekszik kielégíteni a feléjük beérkező igényeket, legyen szó a rendszeres élelmiszerosztásról, gyermekprogramokról vagy ruhaadományozásról, hogy csak néhányat említsünk azon cselekedeteikről, melyekkel a hozzájuk forduló több mint 200 rászoruló családot támogatják.  

Az egyesület arról híres, hogy a neve ellenére egyáltalán nem csupán nagycsaládosoknak, hanem „kiscsaládosoknak”, egyedülállóknak, időseknek, fiataloknak egyaránt segít, kerületükön innen és túl. Hisz egyre többen fordulnak hozzájuk olyanok is, akik ugyan nem a XV. kerületben laknak, ám megszorultak, alapvető élelmiszereket sem tudnak beszerezni már a hónap végén, és hallottak az egyesület minden réteget felölelő karitatív tevékenységeiről.

Az egyesület nem válogat azok közt sem, akik adományozni hajlandóak, és bárhonnan elfogadnak felajánlásokat, sőt, hisznek az összefogás erejében, és abban, hogy szélesre kell tárni a kapukat, ha sokaknak akarnak segíteni.


Sosem diszkriminálnak sem az adomány adása, sem az elfogadása területén. Így támogatóik közt tudnak mindenféle vallású vagy vallás nélküli, illetve bármilyen politikai hovatartozású vagy hovatartozás nélküli felajánló csoportokat és magánszemélyeket. A lista széles, a Baptista Szeretetszolgálaton át a Tudást és Felemelkedést Alapítványon keresztül a Magyar Élelmiszerbank Egyesületig szervezetek sokasága ajánl fel nekik rendszeresen adományokat, és még így is alig tudják kielégíteni a hozzájuk beérkező igényeket.

Pár napja a szcientológia önkéntes lelkészektől kaptak ismét egy kisteherautónyi adományt, mely tusfürdőt, sampont, pelenkát, továbbá ruhákat, cipőket, iskolatáskákat, könyveket és gyerekjátékokat tartalmazott.


Kapóra jött ez a segítség, mivel az egyesület a szokásos szombati ételosztása helyett a hosszú hétvége mindhárom napját élelmiszerek és egyéb adományok szétosztásával töltötte a hozzájuk érkező rászorulók között. Továbbá gyűjtenek már a karácsonyi Angyalka programjuk keretein belül mindenféle meglepetést, amelyekkel hagyományukhoz híven a szegényebb sorban élő gyermekek személyes karácsonyi kívánságait teljesíthetik.

Hisz tudják: a karácsony közeledtével élesedik csak ki igazán a rászoruló családok anyagi helyzete, és ezt csupán összefogással lehet enyhíteni, hogy azok is méltó módon élhessék meg az ünnepeket, akiknek sorsa most épp nehezebbre fordult.
  
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon(X)


 
 
[ 677 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x