Amari hét hajtincse: mesekönyv, amivel jótékonykodsz is
Címlap / Ajánló / Amari hét hajtincse: mesekönyv, amivel jótékonykodsz is

>

Amari hét hajtincse: mesekönyv, amivel jótékonykodsz is

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-24

Az ünnepek közeledtével egy olyan kötetet ajánlunk, amellyel duplán ajándékozhatsz! Az Amari hét hajtincse ugyanis nem csupán egy nagyszerű mesekönyv, de megvásárlásával az Igazgyöngy alapítványt is támogatod. Decemberben játékos könyvbemutató lesz a Katona József Színházban!  

Magyar és cigány népmesék elemeinek ötvöződése

Az 5 év feletti gyermekeknek szól ez a mesekönyv, amelynek szerzője Gáspár Katalin, a Harmonet „anyukája”. Gáspár Kati írta többek között az 5 évadon át sikert hozó Lélekpillangó önismereti mesét, az Igazi cigánykártya című könyvet, és a Harmoneten kívül a Nők Lapja Ezotéria, a Családinet és számos más lap ezernyi cikkét. Az Amari hét hajtincse című, most megjelent mesekönyvében a magyar és a cigány népmesék elemeit ötvözi.Az Amari hét hajtincse egy művészi gyerekrajzokkal illusztrált, népmesei elemekből kibomló, mégis modern mesekönyv. Illusztrációit az Igazgyöngy alapítvány művészeti iskolájának növendékei által festett és rajzolt képekből válogatták a szervezet művész-tanárai.

A könyv különlegessége, hogy a magyarul és angolul is olvasható egy kiadásban, így a kötet a játékos nyelvtanulásban is nagy segítség lehet.

Luca napján játékos könyvbemutató a Katonában

L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy alapítvány vezetője, művész-tanár és Gáspár Katalin, az Amari hét hajtincse mesekönyv szerzője, Jaksity Kata kérdései nyomán mutatják be a most megjelenő, magyar és angol nyelven is olvasható művet a Katona József színházban. A mesét a gyerekek helyben meg is hallgathatják a színház egy művészének előadásában.Ahogy a könyvbemutató Facebook-eseményénél olvasható: Két "Lucaboszorkánk", Emma és Ilonka mesés hajtincseket fonnak az érkezőknek, az angol "ötórai tea" hagyományát követve a bemutató után együtt teázhatunk, és a magyar hagyomány szerint Luca búzát ültethetünk, ami olyan gyorsan nő, mint a mesebeli árva lány haja, vásárolhatunk és dedikáltathatunk mesekönyvet, a Szuno termékeket, és persze Amari lekvárokat, amik élővé teszik a mese mágiáját.

Időpont: 2023. december 13. 16:00
Helyszín: Katona József Színház, 1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 6.

A részvétel ingyenes, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. A könyv a helyszínen is kapható lesz. Addig is belehallgathatsz a mesébe a Még egy esti mese oldalán!

Ha megvásárlod a könyvet, a gyermekszegénység felszámolását is támogatod

Az Igazgyöngy alapítvány 1999 óta dolgozik a gyermekszegénység felszámolásáért Kelet-Magyarországon, a berettyóújfalui régióban. A kiadó a könyv teljes bevételét – a költségek levonása után – a civil szervezet működési költségeinek támogatására ajánlja fel. Ha beszerzed a könyvet, nem csak egy nagyszerű mesekönyvvel leszel gazdagabb, de még egy nemes ügyet is támogatsz!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon 
 
[ 713 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x