IPL szőrtelenítés otthon: hatékonyabb, mint valaha
Címlap / Ajánló / IPL szőrtelenítés otthon: hatékonyabb, mint valaha

>

IPL szőrtelenítés otthon: hatékonyabb, mint valaha

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-24

Bár az IPL - azaz villanófényes - szőrtelenítés már évek óta létező technológia, sokan még mindig nem bíznak benne. Ennek fő oka, hogy az eddig a piacon elérhető otthon használható készülékek nem mindig voltak kellően hatékonyak, különösen az intim területeken. Ezen kívül sokan félnek az esetleges bőrsérülésektől, vagy attól, hogy nem elegendő a szakértelmük a szőrtelenítő gép használatához.  

Bár ezek az aggodalmak eddig jogosak is lehettek, a technológia fejlődésével mindez már megváltozott. Szeretnénk bemutatni egy forradalmi otthoni IPL szőrtelenítő gépet, a Braun Silk Expert Pro 5-öt, és azt, hogy mitől olyan különleges ez a készülék!

Hatékony és tartós szőrtelenítés tetőtől talpig

A bársonyos, sima és tartósan szőrtelen bőr gyakran nagy kihívást jelent, különösen az intim területeken. Azt már mindannyian tapasztaltuk, hogy a gyanta és borotva nem mindenki számára tökéletes megoldás, de mi a helyzet az IPL szőrtelenítéssel?

Az IPL szőrtelenítés nagy energiájú, mégis a bőrhöz gyengéd fényt bocsát ki a szőrtüszőbe, ahol az ott koncentráltan megtalálható melanint célozza meg. A sötét színű melanin elnyeli a fény energiáját, felmelegszik és deaktiválódik. Ezzel pedig megszakad a szőr növekedési ciklusa és tartós, akár hónapokig fennálló szőrtelenség érhető el.

A folyamat egyszerűnek hangzik, azonban vannak kihívások: a villanófény erősségét a bőr és szőrtüsző közti színkontraszt alapján kell beállítani, csak így lesz a kezelés hatékony és biztonságos. Ennek különösen nagy a jelentősége a kényes területeken: az arcon, a hónaljnál és az intim tájékokon. A Braun Silk Expert Pro 5 tetőtől talpig kiemelkedő eredményt nyújt, beleértve az érzékeny testtájékokat is. Lássuk, hogyan!

Extra hatékony bőrtónus felismerés és két üzemmód az érzékeny területekre

A Braun Silk Expert Pro 5 az úgynevezett Intelligens Skin Pro 2.0 technológiát használja, amely egy másodperc alatt 80 alkalommal méri fel a bőr tónusát, és folyamatosan ehhez optimalizálja a fény erősségét. Ráadásul a készülék kifejezetten a kényes területekre fejlesztett érzékeny üzemmódokkal is rendelkezik, így maximálisan biztonságos az arc, hónalj, és az intim területek érzékeny bőre esetén.

További előny, hogy a kényelmes használathoz különböző méretű fejeket kapunk, így az érzékeny területekhez tökéletesen illeszkedő, kicsi, precíziós fejjel végezhetjük a kezelést.

Ultragyors villanások a gyorsabb és alaposabb kezelésért

A hatékonyságot és gyorsaságot még egy tulajdonság befolyásolja, mégpedig az, hogy hány villanást képes leadni a készülék percenként. Minél gyorsabban villan a készülék, annál nagyobb felületet fed le a kezelés, és természetesen annál gyorsabban haladhatunk a készülékkel. A Braun Silk Expert Pro 5 ebből a szempontból is az élmezőnyben jár - míg a piacon megtalálható legtöbb készülék mindössze 60 villanásra képes percenként, a Braun Silk Expert pro 5 már 125 villanást képes leadni.

Na de milyen gyorsan látható az eredmény?Lényeges tudnivaló, hogy a szőrszálak növekedési ciklusa 3 részből áll. Az aktív növekedési fázist egy átmeneti rövid pihenési időszak követi, majd a ciklus végén a szőrszálak kihullanak. A villanófényes szőrtelenítés csak a növekedési fázisban hatékony, azonban nem minden szőrszál található ugyanabban a fázisban. A szőrtelenítő gépekhez éppen ezért egy kezelési tervet kapunk, az első alkalom után még szükség van utókezelésre. Amennyiben betartjuk a tervet, a Braun Silk Expert Pro 5 készülékkel a kezelés akár már 3 hét után látványos, és hónapokig, vagy egyéntől függően akár egy évig tartó szőrtelenségre is számíthatunk.

Mi történik hosszú távon?

Jogosan merül fel a kérdés, hogy mi történik, amikor több hónap után újra elindul a szőrszálak növekedése. Ilyenkor mindössze pár utókezelésre van szükség - de éppen ezért van még egy paraméter, amire figyelni kell IPL szőrtelenítő gép vásárlása során. Ez pedig az, hogy a készülék az élettartama során összesen hány villanás leadására képes. A Braun Silk Expert Pro 5 ebből a szempontból is kiemelkedő, hiszen összesen 400.000 villanást tud leadni, ami 22 évre elegendő.

Bőrgyógyászok által tesztelve

Bár a fenti adatok nagyon meggyőzőek, érdemes mindig tájékozódni, hogy az adott készülék alapos tesztelésen esett-e át. A Braun Silk Expert Pro 5-öt egy nemzetközi szervezet, a Skin Health Alliance, a világ egyik vezető bőregészségügyi akkreditációs szervezete tesztelte és megkapta a szükséges bőrgyógyászati akkreditációt is.

Biztonságos, hatékony és tartós szőrtelenítés az otthonod kényelméből - ez ma már nem álom. Ha te is keresed a megfelelő megoldást, akkor a Braun Silk Expert Pro 5 remek választást jelent!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon(X)


 
 
[ 726 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x