Tudatos közösségépítés Kispesten: több, mint találkozási...
Címlap / Ajánló / Tudatos közösségépítés Kispesten: több, mint találkozási pont

>

Tudatos közösségépítés Kispesten: több, mint találkozási pont

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-21

Kispesten egyre nagyobb figyelmet kapnak az ingyenes alkalmi családi rendezvények, melyek színes programokkal és kellemes hangulattal vonzzák a környék lakóit a Szcientológia Egyház Fővárosi Missziójába. Ezek az események, mint például a családi napok ugrálóvárral, arcfestéssel és élő zenével, valamint ünnepi alkalmakkor, mint a halloween vagy a Mikulás, egyre több ember számára jelentenek közös élményeket és kikapcsolódást.  

A Fővárosi Misszió aktivistái az elmúlt időszakban különleges meglepetéssel örvendeztették meg a helyi nőket. Önkéntes lelkészei nőnap alkalmából 1200 tulipánnal lepték meg a környék hölgyeit, így kifejezve tiszteletüket és köszönetüket a közösségben betöltött szerepükért.Az ilyen gesztusokkal kívánják még inkább erősíteni a közösség összetartozását és az egymás iránti tiszteletet. Nemcsak a rendezvényekkel, hanem a mindennapokban is szeretnék támogatni a környéken élőket. Hiszen nem csupán szórakozási lehetőséget kínálnak, hanem életjobbító tanfolyamokat és tanulást segítő programokat is, amelyek segíthetik őket az élet különböző területein való fejlődésben és a nagyobb sikerek elérésében.

Mindazokat, akik szeretetteljes közösségben, családias hangulatban keresik a kikapcsolódást és a fejlődést, szeretettel várják a következő rendezvényeken és a tanfolyamokon.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon(X)


 
 
[ 726 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x