Ezért nem érdemes félni a fogpótlástól
Címlap / Ajánló / Ezért nem érdemes félni a fogpótlástól

>

Ezért nem érdemes félni a fogpótlástól

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-18

A fogpótlás rendkívül korszerű és sokoldalú megoldás azok számára, akik valamilyen mértékű foghiánnyal kénytelenek élni. Azonban sokan félnek az implantációtól és úgy általában a fogászati beavatkozásoktól, ezért inkább elfedik mosolyukat, csak orvoshoz ne kelljen menniük. Pedig a fogpótlás is lehet fájdalommentes, csak a megfelelő rendelőt kell hozzá megtalálni! Cikkünkből megtudhatod, miért nem érdemes félni ettől a beavatkozástól.  

Miért fontos a fogpótlás?

Nem csupán esztétikai szempontból! A foghiány számos egészségügyi kockázatot hordoz magában, ezért nem érdemes félvállról venni. Kialakulhatnak egyéb fogászati problémák, elmozdulhat a fogsor, és akár még gyomorpanaszok is felmerülhetnek. A fogpótlás tehát a teljes szervezetünk jóllétére hatással van, ezért fontos mielőbb belevágni.

Milyen típusú pótlások közül választhatunk?

A fogpótlások fajtáinak meghatározásában a Budapest Dentcare magánklinika segített nekünk, akiknél magas szintű fogászati kezelések vehetők igénybe Budapest szívében.Fogpótlás híddal 

A korona alapú híd az egyik legnépszerűbb fogpótlási eljárás. A hiányt körbefogó fogakat lecsiszolják, majd egy olyan híddal pótolják, amely a lecsiszolt fogakat és a hiányos területet is fedi. Már olyan magas szintű technológiával készül, amelynek köszönhetően a korona színe és formája egyáltalán nem üt el az eredeti fogakétól. Cirkón kerámiából is készülhet, így fémallergiások is biztonsággal használhatják. Pár nap alatt elkészül, így nem kell hosszú hónapokat várni, hogy újra mosolyogjunk.

Implantátum 

Az implantátum fogbeültetést jelent, tehát ez esetben a foggyökeret és a fogat is pótoljuk. Évtizedekre megoldja a foghiány okozta problémákat, ugyanis rendkívül tartós. A fogbeültetésnél nincs szükség az ép fogak lecsiszolására, ezért óvja a fogak csontállományát is. Egyetlen hátránya, hogy sokkal több időbe telik elkészíteni, mint a sima hidat, azonban nem okoz csontleépülést.

Fogpótlás Zuglóban 


A fogpótlás Budapest szívében, Zuglóban, a Budapest Dentcare magánklinikán fájdalommentesen és profi fogorvosok magas szintű szakmai tapasztalata mellett zajlik. Szorongó pácienseik számára lehetőség van az éber szedációra, mely egy teljesen biztonságos módja a félelem oldásának. A kezelés személyre szabottan történik, alapos kivizsgálással és a lehetőségek átbeszélésével együtt.

Ha te is olyan fogászatot keresel, ahol nem kell többé félned a beavatkozásoktól, a Budapest Dentcare fogorvosainál jó kezekben leszel!
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 397 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x