Miként lehetünk életünk innovátorai? Jóllét & LONGEVITY360...
Címlap / Ajánló / Miként lehetünk életünk innovátorai? Jóllét & LONGEVITY360 találkozó

>

Miként lehetünk életünk innovátorai? Jóllét & LONGEVITY360 találkozó

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-18

Az egészséges, hosszantartó élet és jól-lét 360 fokos perspektívából a Longevity360 rendezvényen, 2024. június 19-én!  

A Longevity360 programok célja, hogy informatív beszélgetéseket és építő vitákat kezdeményezzünk a hosszan tartó, egészséges élet és jól-lét mélyebb, holisztikus összefüggéseiről és a tudatos szemlélet kialakításának jelentőségéről, avagy a Longevity Mindsetről – ezáltal elősegítsék a tudatos szemléletformálást a fenntartható JÓLLÉTÜNK érdekében.

„A LongevityMindset több mint, éveket adni az élethez, inkább ÉLETET ADNI AZ ÉVEKHEZ.”

Hogyan lehet összehangolni és felerősíteni a hosszútávú egyéni, társadalmi, szervezeti célokat és a személyes egészségmegörző törekvéseket a Longevity és a jól-lét érdekében?

Ilyen és hasonló kérdésekre találhatod meg a válaszokat a június 19-ei rendezvényen (10-13:00), amelyről bővebb részleteket itt olvashatsz: https://wanderlee.hu/jollet-longevity-program-06-19/Coach, tréner, tehetség menedzser, mentor vagy?

Szeretnéd egy tudományosan megalapozott értékelő rendszerrel támogatni a klienseidet, az innovatívabb működésüket és a Te munkádat?

A konferencián regisztrált, megjelenő fejlesztő résztvevők között a szervezők kisorsolnak 3 db Innovátor Szemlélet értékelő rendszer oktatást és 1 Snapshot értékelést a 21 oldalas személyes visszajelzéssel.

A pörgős, élő rendezvényen hiteles előadókkal, igazi gurukkal találkozhatsz, akik érdekes, szemfelnyitó, rövid előadásaikban és egy közös beszélgetésben osztják meg tapasztalataikat. A programon a nemzetközi tapasztalatú keleti orvos terapeuta, a fejlesztő, a nyugdíjguru, a Tai Chi mester, a mestercoach, az anti-aging szakértő és humán menedzsment ikonja adnak elő és beszélgetnek.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

 
 
[ 175 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x