Legyél a saját kozmetikusod IPL szőrtelenítő készülékkel!...
Címlap / Ajánló / Legyél a saját kozmetikusod IPL szőrtelenítő készülékkel!

>

Legyél a saját kozmetikusod IPL szőrtelenítő készülékkel!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-18

A tartós szőrtelenítés ma már nem lehetőség, hanem elvárás a különböző szőrtelenítő technológiákkal szemben. A korszerű villanófényes szőrtelenítő készülékek megjelenése óta leáldozott a borotvák és a borosták korszakának.  

A kozmetikai szalonokban már régóta elérhető villanófényes kezelések alternatívájaként évek óta kaphatók otthoni használatra tervezett IPL szőrtelenítők is, mely kategóriában a Braun Skin i-Expert most igazán korszakalkotó fejlesztéssel állt elő: a legfejlettebb mesterséges intelligencia segítségével a világon elsőként biztosít teljesen személyre szabott, gyors, biztonságos és tartós szőrtelenítést.

Mit érdemes tudnod a tartós szőrtelenítéssel kapcsolatban?

A villanófényes szőrtelenítő a szőrszálakban található festékanyag, a melanin révén fejtik ki hatását. A fényenergiát elnyelő és hővé alakító melanin a szőrszálon keresztül vezeti be a villanások energiáját a szőrtüszőkbe, ahol a hő roncsolja a szőrnövekedésért felelős sejteket. A kezelt területen a szőrszálak többet egyáltalán nem, vagy csak egyre gyengébb, piheszerű formában jelennek meg. Minél sötétebb a szőrszál, annál több melanint tartalmaz, ezért az IPL szőrtelenítő gép alkalmazása elsősorban sötétebb tónusú szőr estén javasolt, szőke, vörös, vagy ősz szőrszálakon nem működik annyira hatásosan.  

Braun Skin-i Expert szőrtelenítő

Hasonlóan fontos a bőr tónusa is, ugyanis a fényerősséget a bőrtónusának megfelelően kell beállítani, ahhoz, hogy a tartós szőrtelenítés minél hatékonyabban, ugyanakkor biztonságosan fejthesse ki a hatását. A bőr tónusa azonban nemcsak egyénenként, hanem testtájanként is teljesen eltérő lehet, a szőrtelenítés eredményessége pedig jelentősen függ a villanások erősségének beállításától. Ezért érdemes olyan készüléket választani, amelyeknél a villanások erősségét automatikusan igazítja a bőrünkhöz.

Az egyik legfontosabb szempont, az IPL szőrtelenítő kiválasztásakor, hogy a kibocsátott fény ne károsítsa a bőrt, ezért is érdemes egy olyan gépet választani, amelyik az egyénenként változó bőrtónushoz tudja igazítani a villanások erősségét.

villanófényes szőrtelenítés

Ezért válaszd a Braun Skin i-Expert IPL szőrtelenítő készüléket!

A Braun Skin i-Expert IPL technológiáját arra tervezték a szőrtelenítés szakértői, hogy a saját időbeosztásodhoz és bőrtónusodhoz igazodva a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb módon, az otthonodban tudd elvégezni a tartós szőrtelenítést. A kozmetikai drágább tartós szőrtelenítés helyett, ezért is választjuk legtöbb esetben a hagyományos, napi rendszerességű szőrtelenítést. A hosszan tartó simaság eléréséhez, pedig akár 8-10 alkalomra is szükség lehet, ahol minden körben alkalmazkodni kell a kínos helyzethez és magas kezelési költségekhez. Ezzel szemben viszont a Braun Skin i-Expert IPL szőrtelenítőjével otthonod kényelmében, kezelésenként körülbelül 15 perc ráfordítással elérheted ugyanazt az eredményt, töredékéért a kozmetikai szalonokban ajánlott tartós szőrtelenítésnek.

Ahogy Görög Zita, a márka nagykövete is elmondta a Braun Skin i-Expert tartós szőrtelenítő készülék és applikáció használata kapcsán: „Picit spoilerezek: 15 perc alatt végeztem a két lábszáram kezelésével. Alapvetőn az ilyen okos applikációk ki szoktak fogni rajtam, de a Skin i-expert Braun applikáció használata annyira egyértelmű volt és olyan sok hasznos információval látott el a kezelés közben, hogy elrontani sem tudtam volna.” 

tartós szőrtelenítés

A Braun IPL szőrtelenítő készülékében található Skin Check funkciónak köszönhetően folyamatosan montírozza a bőrtónust, így biztosítva, hogy minden területen ideális legyen a villanások száma.

Selymes, sima bőr akár 22 évig!

A beépített 400.000 villanásnak köszönhetően, akár 22 éven keresztül használható a Braun Skin i-Expert készüléke, így nem csak pár évig, de akár hosszú távon az utókezelések idejére is biztosítja számodra a tartós szőrtelen bőrfelületet. A kozmetikai kezelések töredékéért, otthonod kényelmében élvezheted a saját beosztásodhoz igazodó tartós szőrtelenítés élményét.
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon(X)


 
 
[ 425 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x