Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap1
Ajánló
Új applikáció köti össze az önkénteseket és szervezeteket

Hiánypótló applikáció készült el, melynek legfőbb célja trendivé tenni az önkéntességet. Az önzetlen segítségnyújtás során nem csupán lelkileg, de szellemileg is többek leszünk. A Glocovo alkalmazás és rendszer nemcsak a szervezetek számára lehet hasznos segítség, hanem az önkéntesek is hatékonyan és megbízhatóan használhatják.


Még mindig az arany alma a divat?!

Természetesen nem a mesebeli almára gondolunk, és még csak nem is az egyik kedvelt gyümölcsfajtára. A megfigyelésünk ennél sokkal technikaibb, viszont a végeredmény annál inkább vonzó!


Színek, fények, játékok - Holi ünnep Krisna-völgyben

Tudtad, hogy a festéklövészet és a festékdobálás Indiából, Vrindávana területéről származik? A Holi-játék a hagyomány szerint Kṛṣṇa és játékos cimborái egyik kedvenc elfoglaltsága. Krisna-völgyi szentélyünkben a tíz színes olajfestmény közül az egyik épp a Holi eseményét ábrázolja, ez is tükrözi kiemelt fontosságát a hindu ünnepkörben.


Csökkenti a hibázás lehetőségét az adódigitalizáció

Életünk számos területén tapasztaljuk, hogy egyre értékesebbé válik az idő, és kiemelt szerephez jut annak minél hatékonyabb kihasználása. Erre az igényre válaszul rohamtempóban megindultak a digitalizációra és az automatizációra irányuló fejlesztések, amelyekkel mindennapi életünkben és az üzleti világban egyaránt találkozhatunk.


Hogyan töltődjünk fel testileg és lelkileg?

Hajlamosak vagyunk párhuzamot vonni a semmittevés és a pihenés között, nem árt azonban tisztázni, hogy a két dolog nem ugyanaz. Amikor pihenünk, feltöltődünk. Erre pedig kiváló helyszínt biztosítanak a szállodák, mert hazánk hemzseg a jobbnál jobb szállodáktól, ahol nem csak testileg, de lelkileg is feltöltődhetünk. Hogy melyik szállodát válaszd erre a célra?


Az iroda ninjái - akik jól értenek a Word és az Excel beállításokhoz

Ma a két leggyakrabban használt program iskolai tanulmányaink során, és az irodában, - legyen az home office, vagy bejárós - a Word és az Excel. Azt gondolnánk, ezeket ma már mindenki tudja, pedig az igazi ninja szint komoly kincs egy csapatban. Érdemes megtanulni! Word és excel tanfolyamok is elérhetők online!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x