Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap1
Ajánló
Múltidéző napok várnak Balatonalmádiban

Az előttünk álló őszi hétvégén az érdeklődők számára megnyílnak Balatonalmádi ikonikus helyszínei, gyönyörű villaépületei, ismertebb intézményei, szállás- és vendéglátóhelyei, melyek nagy része a 19-20. század fordulóján épült. A háromnapos rendezvény látogatói betekinthetnek a nyitott kertekbe és épületekbe, és kisebb műsorokat, tematikus, az adott helyhez kapcsolódó előadásokat hallgatva megismerhetik a város, az épületek és a benne élők történeteit.


Az anyagválasztás kérdése az esküvői ruha keresése során

Az esküvői ruha anyaga közvetlenül befolyásolja a sziluett stílusát és megjelenését. A különböző textilek különböző hatást kelthetnek. Például a selyem elegáns és könnyed megjelenést kölcsönöz egy menyasszonyi ruha számára, míg a csipke romantikus hangulatot sugároz.


Keresd a békét! mottóval kezdődik az idei Ars Sacra Fesztivál

11 műfajban 400 ingyenes programmal várja a közönséget az Ars Sacra Fesztivál 2023. szeptember 16. és 24. között, határon innen és túl.
Létezik barátság férfi és nő között?

"Lehet-e barátság férfi és nő között, és ha igen, miért nem?" - tette fel a kérdést Karinthy Frigyes. Ezzel a kérdéssel mindannyian találkozunk életünk során, és nagyon megosztja a társadalmat. Általánosságban elmondható, hogy ideig talán fenttartható, de ahogy Karinthy is utal rá, vagy az egyik, vagy jobb esetben mindkét fél elkezd többet érezni a másik iránt.


Ne dőlj be a csalóknak a Facebookon!

Veled is megtörténhet, ha nem vagy elég óvatos, hiszen a csalók mindenhol ott vannak, a közösségi médiában is. Vannak jelek, amikre mindenképp oda kell figyelni, ha nem akarod, hogy ellopják a fiókodat vagy a bankkártya-adataidat, és azzal a pénzedet. Hogyan ne válj áldozattá?


Milyen hatással van szervezetünkre a bor?

Egyre több kutatás foglalkozik a szőlőművelés és a vele közel azonos korú borkészítés múltjával. Írásos emlékek bizonyítják, hogy az ókori Babilónia lakói már fogyasztottak bort, de vannak olyan feltételezések is, miszerint Kínában már 9000 évvel ezelőtt termesztettek szőlőt, és így valószínűleg bor is készülhetett arrafelé.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x