Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15
Ajánló
Mosodai illatok egy kicsit másképp

A parfümök használata nem újdonság számunkra, de nem is olyan újdonság, amit a mai generáció szabadalmaztathatna. Az ember és az illatok ősidők óta összetartoznak, és a parfüm legalább néhány évszázada, de talán sokkal régebb óta része a történelmünknek.


Stílusos szettek farmerkabáttal - divattippek nőknek

A farmerkabátok időtlen klasszikusoknak számítanak a divat világában. Az aktuális trendekben pedig új külsőt kaptak a megszokott retró darabok is. A mai kínálatban tehát számtalan változat közül választhatunk ezekből. Kérdéses lehet azonban, hogy mivel érdemes viselnünk kedvenc farmerkabátunkat. Íme, egy pár tipp, amellyel garantáltan nem fogunk mellélőni.


Hogyan lehet kreatívan, alkotó módon élni? A világhírű zenei producer gondolatai

Akár művészek vagyunk, akár nem, kreativitásra szükségünk van. Rick Rubin könyve egy kreatív elme bölcsességeit sűríti ragyogó olvasási élménnyé, hogy mindannyiunk számára közelebb hozza az élethosszig tartó folyamatos teremtést.
Minden, amire egy pincérnek szüksége van!

Mire van szüksége egy pincérnek? Ebben a cikkben részletezzük, hogy milyen készségekkel kell rendelkeznie, ha jó szakember szeretne lenni.


Megérkezett A villamos! Rajzpályázatot is hirdettek

A villamosoknak minden korosztályban vannak rajongóik, a kicsiktől a nyugdíjasokig. A most megjelent A villamos - A remíztől a hurokvágányig című kötet minden villamosfan kedvence lesz, kortól függetlenül.


Narancshéjból és banánrostból készültek ezek a ruhák

Fenntartható bioanyagokból készült ruhákat és kiegészítőket mutat be a GROW című nemzetközi utazó kiállítás, amely most a Budapesti Metropolitan Egyetemen tekinthető meg.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x