Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15
Ajánló
Hogyan adjunk döntési jogot a gyereknek, hogy ne nőjön a fejünkre tőle?

A gyerekeknek óvodás kortól, az iskolában pedig még inkább szabályok között kell megtanulniuk élni. Ebben a szülők segítik a kicsiket. Viszont a szakértő szerint a szülők 90%-ának téves információja van a fegyelmezésről...


Generali nemzetközi magán egészségbiztosítás: világszínvonalú szolgáltatás

Tartózkodjunk bármelyik pontján is a világnak, számtalan váratlan helyzettel találkozhatunk - az egészségünk megóvása pedig mindig az első helyen kell álljon.


Mi nem hiányozhat egy divatos anyuka szekrényéből? Íme, néhány alapmodell!

Az anyaság egy életet átformáló, életen át tartó szerep. Viszont mögötte ott van a nő, a nőiesség, a női energiák megélése. Vagyis a gardróbban található ruhaköltemények milyenségét nem előnyös, ha az anyaság határozza meg. Ez alól nyilván a kismamakorszak kivételt képez, mert ekkor mindenképpen a funkcionalitás az első. De egyébként a nő mindig és mindenkor megmutatkozhat, még reggeli készítése közben is.


Szavazz Te is Északkelet-Magyarország legjobb szálláshelyére!

Előző héten befejeződött Magyarország egyetlen szállodaversenyének, AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás északkelet-magyarországi régiójának bemutatása. A régiós szálláshelyekre vasárnap 11 óráig lehet szavazni a műsor hivatalos oldalán.


Múltidéző napok várnak Balatonalmádiban

Az előttünk álló őszi hétvégén az érdeklődők számára megnyílnak Balatonalmádi ikonikus helyszínei, gyönyörű villaépületei, ismertebb intézményei, szállás- és vendéglátóhelyei, melyek nagy része a 19-20. század fordulóján épült. A háromnapos rendezvény látogatói betekinthetnek a nyitott kertekbe és épületekbe, és kisebb műsorokat, tematikus, az adott helyhez kapcsolódó előadásokat hallgatva megismerhetik a város, az épületek és a benne élők történeteit.


Az anyagválasztás kérdése az esküvői ruha keresése során

Az esküvői ruha anyaga közvetlenül befolyásolja a sziluett stílusát és megjelenését. A különböző textilek különböző hatást kelthetnek. Például a selyem elegáns és könnyed megjelenést kölcsönöz egy menyasszonyi ruha számára, míg a csipke romantikus hangulatot sugároz.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x