Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15
Ajánló
Így utazz stresszmentesen

Ha utazásra tervezünk, általában előre elhatározzuk, hogy mennyire felszabadultan, boldogan töltjük azt a néhány napot. Aztán persze ez nem mindig alakul így. Egy utazás közben is rengeteg stresszhelyzet éri az embert. Ezen persze lehet segíteni.


Szokatlan sci-fi regény jelent meg Trianonról

Rendhagyó könyv látott napvilágot Trianon 100. évfordulója alkalmából. A magyar történelem talán legtragikusabb eseményét sokféleképpen feldolgozták már, de "A Trianon-küldetés" új megközelítésből sző tudományos-fantasztikus történetet a téma köré. Meghökkentő regényajánlónk.


A LELKI FELTÖLTŐDÉS EGYRE FONTOSABB AZ ÉV HOTELE ÚJ MŰSORVEZETŐJÉNEK

Vasárnap kezdetét veszi Magyarország egyetlen televíziós hotelversenyének 4. évada. AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás új háziasszonya Kecsmár Alexandra, aki a pihenés aktív és passzív formáját is egyaránt szereti.


Témaböjt a maszkabálban - csatlakozol?

Szidod a sajtót? Szidod a maszkosokat? Szidod azokat, akik a maszkosokat szidják? Szidod azt, aki gerjeszti a helyzetet? Állj meg egy pillanatra: - TE VAGY ki az egész témát folyamatosan fenntartod. Bosszankodsz, bevonódsz, mondod. De mi lenne, ha tudatosan témaböjtölnénk? Csatlakozol?


Útmutató az utazás új korszakához: engedélyezett úti célok, a szomszédos országok szabályai

A 2020-as év szinte mindent megváltoztatott: a koronavírus és annak védekezése céljából meghozott hazai és nemzetközi intézkedések hatása még sokáig velünk marad, sőt, számos iparágnak teljesen átírta a működését. De nyaralni akkor is mennénk - mik a lehetőségeink?


Így válassz konyhai robotgépet!

A konyhai robotgépek évtizedek óta jelen vannak a háztartási kisgépek kínálatában, mégis rengeteg félreértés van körülöttük. Ez elsősorban annak tudható be, hogy változatos funkciókkal rendelkeznek, ezáltal a kialakításuk is eltérő lehet.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x