HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-12-18
Ajánló

Tippek arra, hogy hol találhatod meg az igazit

Hiszen kár is lenne tagadni manapság sokkal több a magányos ember, mint évtizedekkel ezelőtt. Nézz körül a közvetlen környezetedben. Biztos vagyok benne, hogy kapásból tudsz olyan embereket mondani, akik évek óta megszállottan keresik életük párját, s egyik kapcsolatból esnek át a másikba, de persze egyik sem komoly. Hol lehet a hiba? Miért nem találják? Miért dobjuk el olyan könnyen kapcsolatainkat, s ha eldobjuk miért nem találunk rá arra az emberre, akivel le akarjuk élni egész életünket?


Nyomtassunk textilre otthon!

Olyanról már talán mindenki hallott, hogy egyedi póló nyomtatás, de ezeket speciális gépeken készítik. DE vajon otthoni körülmények között mennyire kivitelezhető a textilre történő nyomtatás? Nos, a dolog igazából akarat függő.


Önvallomás - avagy mese az Adrián

Az a helyzet, hogy én magam sosem szerettem a táborokat. Már a suliban is ki voltam akadva, hogy mások osztják be az időmet, kelni kell, pocsék a kaja, és kötelező a program. (Egyetlen klassz dolgot köszönhetek életemben tábornak, Lesch Éva barátságát.) Az ezós táboroktól is sikítófrászt kaptam - sok lila ember, akik vagy a saját egójuktól nem látják egymást, vagy valami gurun csüggnek, követik őt mint a birkák. Én egyiket se akartam sosem. Most mégis?


Búcsú a 25 éves Krisna-völgyben

A kíváncsiskodók kedvéért lakóház látogatással, a bevállalósok kedvéért pedig color partyval, Holival bővül az idén 25 éves jubileumát ünneplő Krisna-völgy Búcsújának programja, július 20-22. között Somogyvámoson. A háromnapos családi élményfesztivál középpontjában India színei, hangulata, művészete, kultúrája és tudáskincse áll. A vegán, mediterrán, magyaros és indiai gasztronómiai finomságok mellett egésznapos színpadi program várja a családokat.


Néhány dolog, amit nem árt tudni a második gyermek születése előtt

Sok szülőben fordul meg a gondolat - viszonylag nem sokkal az első gyermek születése után mi lenne, ha elkezdenénk tervezni a másodikat is. Hiszen ekkor még az apuka és az anyuka is benne a napi babázásban: a pelenkázásban, az éjszakázásban, Igen ám, de nem szabad elfelejteni, mindezt egy másik pici gyerek mellett kell végigcsinálni. Jó az, ha kicsi a korkülönbség? Egyáltalán mit érdemes figyelembe venni egy anyának a második gyermek érkezése előtt?


Cirkuszok éjszakája a Balatonon!

Hatodik alkalommal is megrendezik a Cirkuszok Éjszakáját, amely idén is a balatonlellei elefántfürdetéssel veszi kezdetét. A Magyar Nemzeti Cirkusz öt afrikai elefántja - Mambo, Betty, Nanda, Tonga és Kimba - július második szombatján - július 14-én - ismét megmártózik a Balaton hűsítő vizében.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x