Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2
Ajánló
Hogy állunk a törékenységgel? Az üveg ma már a legextrémebb helyzetekben is megállja a helyét

A régmúlt korokban az üveg státuszszimbólum volt, csak a fáraók, uralkodók, egyházi elöljárók juthattak hozzá, ma már meg sem tudnánk lenni nélküle. Ehhez azonban szükség volt arra, hogy az üveg újabb és újabb arcát ismerjük meg.


Felnőtt fogszabályozás: útmutató a tökéletes mosolyért

Felnőttként sokan úgy gondolhatják, hogy a fogszabályozás kizárólag a gyerekek és tinédzserek számára van fenntartva, azonban egyre többen döntenek úgy, hogy későbbi életükben is javítják a fogazatukat, hogy szebb és egészségesebb mosolyt érjenek el.


Szájsebészeti eljárások a fogorvosi rendelőkben

Sokszor halljuk fogászati beavatkozások kapcsán felmerülni a “szájsebészet", “szájsebész" kifejezéseket, mégsem teljesen egyértelmű hogy pontosan mely beavatkozások tartoznak ehhez a témakörhöz.


Legyél a saját kozmetikusod IPL szőrtelenítő készülékkel!

A tartós szőrtelenítés ma már nem lehetőség, hanem elvárás a különböző szőrtelenítő technológiákkal szemben. A korszerű villanófényes szőrtelenítő készülékek megjelenése óta leáldozott a borotvák és a borosták korszakának.


Miként lehetünk életünk innovátorai? Jóllét & LONGEVITY360 találkozó

Az egészséges, hosszantartó élet és jól-lét 360 fokos perspektívából a Longevity360 rendezvényen, 2024. június 19-én!


Tekerj és csónakázz a kultúráért Magyar Tavak Fesztiválján!

Ahogy a kellemes nyári fuvallat, úgy tér vissza évről évre a Magyar Tavak Fesztiválja, amely idén is színes és eseménydús programokkal kápráztatja el a látogatókat. A 2024-es év különlegessége, hogy a Balaton északi partjának egyik gyöngyszeme, a csodálatos Szigliget is csatlakozik a fesztiválhoz, így a Velencei-tó és a Tisza-tó mellett egy újabb, balatoni helyszín kap helyet a kulturális eseménysorozatban.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x