Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3
Ajánló
A színésznő, aki mint a mesében, úgy indult el szerencsét próbálni

Benedekffy Katalin énekes-színésznő éppen 25 évvel ezelőtt, 1998 őszén érkezett Erdélyből Budapestre. Az akkor 21 éves lánnyal a Keleti pályaudvarra gördült be a vonat. Katalin a Hargita megyei Nagygalambfalváról indult útnak, hogy valóra váltsa álmait a magyar fővárosban. Pedig akkor még aludnia sem volt hol…


Időkapu a platánfán - Egy ifjúsági regény meg egy kalandséta-könyv 1956-ról

Október 23. közeledtével egy korábban megjelent, de máig hiánypótló ifjúsági regényt és egy különleges, az 1956-os események budapesti helyszíneit bejáró kalandséta-könyvet ajánlunk, 10-12 éves kortól.


Gyógyító fürdőzés

Hazánk világviszonylatban is bátran nevezhető termál- és gyógyvíznagyhatalomnak, hiszen kevés olyan hely van a világon, ahol a mélyből feltörő gyógyhatású vizek ekkora gazdagságban lennének jelen.
Sport és szerelem, e kettő kell nekem!

Jobban teljesít-e egy sportoló akkor, ha a magánéletében is teljes az összhang? Természetesen igen! Motiváltabbak vagyunk-e az edzőteremben akkor, ha közben mindvégig az jár a fejünkben, hogy nemcsak magunknak, hanem a szerelmünknek is tetszeni akarunk? Természetesen erre is igen a válasz! Mindezeket Lengyel Vivien és Molnár Péter élete is alátámasztja.


Hogyan adjunk döntési jogot a gyereknek, hogy ne nőjön a fejünkre tőle?

A gyerekeknek óvodás kortól, az iskolában pedig még inkább szabályok között kell megtanulniuk élni. Ebben a szülők segítik a kicsiket. Viszont a szakértő szerint a szülők 90%-ának téves információja van a fegyelmezésről...


Generali nemzetközi magán egészségbiztosítás: világszínvonalú szolgáltatás

Tartózkodjunk bármelyik pontján is a világnak, számtalan váratlan helyzettel találkozhatunk - az egészségünk megóvása pedig mindig az első helyen kell álljon.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x