HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-21
Ajánló

Rendezvénynaptár
A királyné, aki madárnak képzelte magát - könyvbemutató a jövő héten

Mi történik egy meseterápiás csoportban? Miben különböznek a saját élményű mesecsoportok más önismereti csoportoktól? Boldizsár Ildikó tizenhárom év csoporttapasztalatait gyűjtötte össze új kötetében.


Zenés portréfilm Ella Fitzgeraldról a mozikban

November 6-től érkezik a mozikba Leslie Woodhead zenés dokumentumfilmje, amely hat évtizeten keresztül követi nyomon a jazzdíva életpályáját.


Hotelteszt a Balatonon

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás újabb, immár ötödik régiós versenye most vasárnap délben véget ér. A balatoni régióban bemutatott szállodákra ezen a héten vasárnap délig lehet utoljára szavazni.


Repeszhold - egy klasszikus sci-fi a műfaj szerelmeseinek

Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb science fiction debütálása volt Angliában Dominic Dulley regénye. Immár magyarul is olvasható.


Különleges hajók a Balatonon

A Balaton és a hajózás csaknem 200 éve összeforrt. Kezdetben gőzösök, vitorlások, később jobbára dízelmotoros hajók szállították a pihenni vágyókat, ami persze mára részben átalakult.


Az új kedvenc az új kedvencünk

Vajon hogyan kell megtanulni a tudatos álmodást? És hogyan borítsd fel vele az idő síkját és a történelmet? Lina R. Breitkreutz Az új kedvenc című könyvéből kiderül.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x