Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4
Ajánló
Ezért jobb busszal, mint kocsival

A kényelmi szempontokon túl a környezetre is érdemes odafigyelni. Ha busszal utazol, ezt szó szerint és átvitt értelemben is megteheted.


Holland nyelvtanulás: készen állsz rá?

Hazánkban nem gyakori, hogy valaki első vagy második idegen nyelveként hollandul tanuljon. Sokak szerint túl specifikus a nyelv felhasználási lehetősége, hiszen csupán egyetlen, viszonylag kicsi országban beszélik. Ugyanakkor hollandul tanulni nem csak jó móka, de rengeteg előnyt is biztosíthat. Íme, kiknek ajánljuk ezt a nyelvet!


Minispa az otthonunkban? Tippek a tökéletes kényelemért

A mindennapok rohanása és kihívásai közepette néha fontos megállnunk, és felfrissítenünk, kényeztetnünk magunkat - például egy spa élménnyel. Ehhez szerencsére ma már nem feltétlenül kell elmennünk egy szállodába vagy wellnessegységbe: az ideális körülményeket otthon is megteremthetjük.
Hogyan biztosíthatjuk gyermekünk kényelmét? Az egész család egészsége

Gyermekünk kényelmének biztosítása alapvető a boldogságukhoz és egészségükhöz, ami viszont az egész család jólétére van hatással. A szülői út során a legfontosabb talán a megfelelő egyensúly megtalálása a tevékenységekben. Döntéseink az életmódbeli választásokban jelentős különbséget tehet az ő és a saját életünkben is.


Véget ért a szavazás! Szerinted melyik szálloda nyerte AZ ÉV HOTELE versenyt?

AZ ÉV HOTELE igen izgalmasra sikeredett 2023-as évadának döntős szavazása múlt vasárnap véget ért, így már javában zajlik a beérkezett voksok számlálása. Nem kell tehát sokat várni már arra, hogy kiderüljön, melyik szálloda nyerte AZ ÉV HOTELE címet és az azzal járó megtisztelő címet!


Kriston Gábor megnyerte a versenyt az online értékesítés amerikai császára ellen

A fiatal marketinges Borsodszentgyörgyről indult, egy olyan közösségből, ahol valakit szinte minden családból a mélybe rántott az alkohol, az ő családjában sem volt ez másként. Kriston Gábor, a DX Labz ügynökség alapítója elhatározta, hogy szeretné elkerülni ezt a mintát...Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x