Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4
Ajánló
A visszafogottság az új trend? Hogyan alakulnak otthonunk színei 2024-ben?

Ha új lakást vásárolunk vagy átalakítjuk a meglévőt, sokszor nehéz eldönteni, milyen színeket válasszunk a falakhoz, a bútorokhoz. Kövessük a trendeket vagy inkább időtálló, klasszikus stílusban gondolkodjunk? Segítünk dönteni! Bemutatjuk 2024 legdivatosabb színeit, és arra is adunk néhány tippet, hogyan varázsoljuk trendivé otthonunkat akár kis költségvetésből is.


Újjávarázsolt darabok: hogyan adjunk új életet régi fabútorainknak?

Már kissé kopott, de még nem szeretnénk kidobni? A legtöbb esetben nincs is rá szükség! Számtalan módja van annak, hogy helyrehozzuk a kisebb-nagyobb hibákat, amik az évek során keletkeztek vagy hozzáigazítsuk a darab megjelenését a szoba jelenlegi stílusához. A saját kezűleg végzett bútorfelújítás pedig nemcsak hasznos, de kellemes időtöltés is.


Tartalék ajándék, amit szívesen megtartasz magadnak

Előfordult már, hogy valaki lemaradt a karácsonyi ajándéklistádról? Egy családtag, munkatárs, vagy egy váratlanul betoppanó vendég? Ez a rémálom megoldásért kiált: válassz magadnak egyet a Waterdrop elegáns kulacsai és finom Microdrinkjei közül, melyeket - ha úgy alakul - megtarthatsz magadnak. Praktikus, környezetbarát, egészségtudatos és elegáns ajándék, amely ráadásul személyre szabható.
Bor, nem csak a mámorért, hanem az egészségért is

Urbán Orsi jazzénekesnő és férje, Kollmann Gábor szaxofonművész, a Budapesti Jazz Orchestra igazgatója sokat utaznak együtt és külön-külön is, de a turnébuszok és a backstage-ek jól ismert világán kívül nem sok idejük akad turistáskodni. Nagyon örültek hát a felkérésnek, hogy legyenek ők AZ ÉV HOTELE egyik epizódjának tesztelői!


Az ellentétek vonzzák egymást - egy házasságban is?

Régóta tudjuk, hogy a fény mellett mindig ott az árnyék, a víz mellett a tűz, vagy épp a jin mellett a jang. És ez a szerelmi életünkre is igaz lehet? Naná, hogy igen! Ferencz Péter "Peet" és felesége, Alexandra példája legalábbis ezt mutatja!


Irodai megoldások, melyek visszahozzák a munkahelyi örömöt: lépj be a myhive világába!

Magánszemélyeknek, néhány fős cégeknek és középvállalatoknak is rugalmas megoldásokat kínál a piacvezető myhive irodamárka. Az eddig ismert közösségi irodák sokszínű kínálattal rendelkeznek, ám eltérőek a szerződési feltételek, és szinte mindig hiányzik egy-két apró szolgáltatás. Ha a kávézókat, a lakásirodát, vagy a klasszikus coworkinget már alaposan kiismertük, kipróbálhatunk egy olyan helyszínt, amely többféle irodai megoldással jelentkezik.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x