Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4
Ajánló
Érezni és együtt érezni tanít az elsőkönyves szerző

Bucsi Mariann regényét olvasva megnyílnak bennünk az eddig zárt kapuk. Jelentőségéhez képest kevés szó esik róla, de Magyarországon még mindig nehezen beszélnek az emberek az érzelmeikről, és főként, igyekeznek lehetőség szerint minél kevesebbet kifejezni belőlük.


A nyelvtanulásnak a beszéd az alapja!

Közel 5 000 diák vált magabiztosabb nyelvhasználóvá a Dunay-féle beszédközpontú angoltanulási módszer által


Itt az ideje, hogy nagyobb sebességre kapcsolj!

Ha örömmel követed, sőt izgatottan kíséred a száguldó cirkusz minden egyes állomását, vagy ha egyszerűen boldogan merülsz bele a Forma-1 világába, akkor a lehető legjobb helyen jársz. Hiszen a rajongásod tovább fokozható, a hobbid részletei akár a mindennapjaid alkotóelemeivé is válhatnak.


Széfnyitás Budapesten profi kivitelezésben

Megbízható széfnyitás Budapest városában, reális árért cserébe, ráadásul az adott egység sérülése nélkül? Igen! Az országszerte kiváló renoméval rendelkező Szabó Dénesre és profi csapatára bármikor számíthatunk, ha az értékeinket védő széf valamilyen oknál fogva meghibásodott, és nem tudjuk kinyitni az ajtóját.


A CD kora leáldozott, a kártya lesz a legtrendibb adathordozó

Innovatív, olcsó és praktikus megoldás azoknak, akik haladni akarnak a korral. Az utóbbi évtizedekben az adathordozók elképesztő fejlődéstörténetet tudhatnak magukénak: a floppyn, a pen drive-on, a CD és DVD lemezen, a Blu-rayn keresztül számos változatát ismertük és használtuk. Ez azonban mind a múlté, ugyanis már nem használjuk a lemezlejátszásra alkalmas gépeinket. Mi a jövő?


Helyzetek, amikor a Mercedes kulcs tanítása felbecsülhetetlen értékű

A Mercedes kulcs tanítás, csakúgy, mint az egyéb típusú gépjárművek esetében, az adott kulcs nem mechanikusan működő részének a "klónozását", vagyis a pótkulcs készítésének programozási részét takarja.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x