Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5
Ajánló
Öko konferencia és élménynap Krisna-völgyben

Megvalósítható a jelenlegi tömegtársadalomban a fenntarthatóság, és ha igen, milyen formában? Ha megmaradnak a nagyvárosok és megmarad a tömegtársadalom, létrehozhatók-e ezen belül fenntartható kisközösségek? A modern, individuális ember képes-e kisközösségben élni, és egyáltalán fenn tudja-e tartani a közösségi létezést? Melyik a fenntarthatóbb: 3 darab 3 milliós nagyváros, vagy 3000 darab 3 ezer lakosú?


Miért érdemes pénzügyi és gazdasági karrierben gondolkodni manapság?

Ha régen katonának ment mindenki, akkor ma informatikusnak, jogásznak, közgazdásznak. A pénzügyi pálya pedig igencsak vonzó napjainkban. Ennek oka, hogy a gazdasági élet jobban pörög, mint valaha, számos pozíció érhető el kis- és nagyobb vállalatoknál is. Ráadásul a specializációk lehetősége is széleskörű - legyen szó például pénzügyről, számvitelről vagy kontrollingról.


Te mi leszel, ha nagy leszel? Tűzoltó, mentős, vagy inkább rendőr?

Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén, a Camponában.
Légy részese a természetes gyógyulásnak! - II. Naturportal Természetgyógyász Nap (2024. június 2.)

A tavalyi nagy sikerű rendezvény után idén is lesz Naturportal Természetgyógyász Nap a Villányi úti Konferenciaközpontban. Neves előadók, tartalmas workshopok, izgalmas kiállítók várnak 2024. június 2-án!


Toborzás, harmonikusan: Így találd meg gyorsan az ideális HR szakembert!

A munkaerőpiac dinamikus világában a vállalatoknak folyamatosan alkalmazkodniuk kell az új kihívásokhoz. Ezek közé a kihívások közé tartozik, hogy megtalálják és megtartsák a legjobb munkaerőt. Az RPO, vagyis a Recruitment Process Outsourcing, egyre népszerűbb megoldás a toborzás területén, amely segítségével a cégek hatékonyabban és költséghatékonyabban érhetik el toborzási céljaikat.


Fontos változások léptek életbe a hőszigetelésben

Szigorodtak a szabályok, de még alacsonyabb lehet a rezsi.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x