HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-12-18
Ajánló

Adventi Mesehotellé változik a 100 éves Gellért Szálló

December 8-án és 9-én ismét kitárja ajtaját az ország legnagyobb gyerekszobája. Az advent alkalmából újra mesehotellé változik az idén 100. születésnapját ünneplő patinás palotaszálló, a Danubius Hotel Gellért, benne megannyi programmal, a “kütyümentes" sárkánykuckótól, a vasútmodell kiállításon át, a Gellért születésnapjára íródott mesejátékig.


Szex és Kabbala?!

Miért épp a szexualitásról ne mondana valamit a Kabbala? A 4000 éves zsidó hagyomány ma már nem csupán a beavatottak titka, Köves Slomó e hetekben tart róla előadásokat.


Mondjunk nemet az erőszakra!

Ma van a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja, csak Magyarországon több százezer érintett van. A Krízisambulanciák sokat tudnak tenni a kapcsolati erőszak áldozatainak megsegítéséért.


Erotikus és ezoterikus: A zodiákus lány

Olyan témát választott első könyvéhez az írónő, hogy alig győzzük kivárni a megjelenést!


Ilyen Agykontroll tanfolyamra nem sűrűn jutsz el!

A legendás duó, Dr. Kígyós Éva pszichológus, és Domján Gábor, a hazai Agykontroll atyja együtt tartanak tanfolyamot. Ha már voltál, ismételj, ha még nem, akkor most érdemes belevágni! Az évtizedek óta népszerű kurzus minden ezoterikus képességet felszabadító, életre szóló élményt jelentő, és ki tudja, hogy ŐK mikor lépnek újra színpdra együtt ...


Ilyen lesz 2 év múlva Miskolctapolca! (képekkel)

A híres Barlangfürdő mellett épülő strand és wellnessközpont az egyik legnagyobb lesz az országban.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x