Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5
Ajánló
Ne dőlj be a csalóknak a Facebookon!

Veled is megtörténhet, ha nem vagy elég óvatos, hiszen a csalók mindenhol ott vannak, a közösségi médiában is. Vannak jelek, amikre mindenképp oda kell figyelni, ha nem akarod, hogy ellopják a fiókodat vagy a bankkártya-adataidat, és azzal a pénzedet. Hogyan ne válj áldozattá?


Milyen hatással van szervezetünkre a bor?

Egyre több kutatás foglalkozik a szőlőművelés és a vele közel azonos korú borkészítés múltjával. Írásos emlékek bizonyítják, hogy az ókori Babilónia lakói már fogyasztottak bort, de vannak olyan feltételezések is, miszerint Kínában már 9000 évvel ezelőtt termesztettek szőlőt, és így valószínűleg bor is készülhetett arrafelé.


Segíts eldönteni, hogy melyik legyen a legjobb szálloda a Balaton partján!

Múlt vasárnap lezárult AZ ÉV HOTELE idei közönségszavazás első régiójából, azaz a Balaton környékéről induló szállodák bemutatása. De ezzel még a verseny nem ért véget, hiszen a régió négy szálláshelyére a héten még egyszer, egészen pontosan vasárnap délig lehet szavazni a műsor hivatalos oldalán!


Nyelvtanulás felnőttkorban: Így érdemes belevágni!

A nyelvtanulást sosem késő elkezdeni. Habár sokan gondolnak rá úgy, mint pusztán iskolai tevékenységre, számos lehetőség áll a rendelkezésünkre, hogy akár munka mellett, a szabadidőnkben is képezhessük magunkat. Akár egy új idegennyelvet akarunk elsajátítani, akár régi, de megfakult tudásunkat frissítenénk fel egy új munka vagy nyaralás kedvéért, az alábbi tippek jól jöhetnek!


Költözzünk a Balatonra! Egyre többen hozzák meg ezt a döntést

Egyre többen lettek az elmúlt években azok, akik a magyar tengerre már nem csak mint nyaralási helyszínre gondolnak, hanem otthonuknak is választják! A Balaton környékéről ma már viszonylag gyorsan fel lehet jutni a fővárosba, de még így is csak azoknak lehet ez igazán jó választás, akinek nem kell minden reggel korán beérniük a munkahelyükre, hanem otthonról is tudnak dolgozni, és elég, ha csak heti pár napra jönnek fel Budapestre.


Vega Gasztro Napok lesznek a Krisna-völgyben

A hétvégén (2023. aug. 19-20.) a hagyományos programválaszték mellett kulináris és kulturális kalandokkal várják az érdeklődőket Krisna-völgy lakói a Vega Gasztro Napok alkalmából.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x