Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5
Ajánló
6 millió Ft értékben adományoz C-Vitamint a Perfect Play Kft az összes budapesti idősotthon számára

A Gödöllői Evangélikus Idősek Otthona, valamint a Családok Átmeneti Otthona lakóinak immár biztonságosabb a járvány elleni védekezés: C vitamin adományt kaptak!


A január a legkeményebb időszak a mélyszegénységben élők számára

Az ünnepek után még nehezebb azoknak, akik valamilyen oknál fogva támogatásokból kénytelenek megélni. A pandémia következtében több család is elvesztette a kenyérkeresőt, sok esetben pedig a családfenntartó vesztette el a munkahelyét, ami olyan helyzetbe sodorta az érintetteket, hogy gondot jelent a napi betevő megvásárlása.


Ingyenes akciós újságok a Kaufino oldalán

Mindig is szerette volna, ha létrejön egy olyan weboldal, ahol az összes akciós újságot ingyenesen átlapozhatja? Az online akciós újságok fogalma ma már egyáltalán nem újdonság, de a Kaufino portál ennél is többet kínál.


Ezek a könyvek nem hiányozhatnak egy fociőrült könyvespolcáról!

A labdarúgás a világ legnépszerűbb sportága. Milliók játsszák, milliók nézik, s természetesen milliók olvasnak róla. Mutatunk most három futball tematikájú könyvet, amit mindenképp el kell olvasnod. Javasoljuk ezeket az írásokat azért, hogy a focit a lehető legszélesebb perspektívából lásd.


Megosztók

Meg szeretnélek tanítani az "áldás" és "osztva" univerzumán túl, úgy Facebookozni, hogy az tényleg segítség legyen másoknak, és jobbá tegyen téged. Az álhírek, az ezoterikus frázisok, a "nyerj házat ingyen" posztik és az édes kiscicicák ködéből kipillantva elmondok már dolgot, ami ma, 2021-ben igaz.


Korlátlan sörkóstolás az Indoor Sörfesztiválon

Február 18-án a járvánügyi intézkedések betartásával, de újra lesz Sörfesztivál, amire a sörök kedvelői olyan régen vártak. Versenyekkel, korlátlan fogyasztással és remek meglepetésekkel várnak a szervezők!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x