Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
Ajánló
Ha szerinted a közösségimédia káros és régen jobb volt, figyelj!

Annyit mondogatják, hogy eltávolít a számítógép egymástól. Visszaemlékszem, hogy mit csináltunk mi, amikor ilyen 10 és 14 közt voltunk. Kb. ugyanazt, amit a mostani srácok, csak még a most olyan sokat szidott gépek híján máshogy. Együtt lógtunk. Ahogy most is együtt lógnak a srácok. Most a saját szobájukban guborogva mind. Úgy vannak együtt.


A jótékonykodás és adományozás alapszabályai

Ünnepek környékén sokan szeretnek adakozni. Ez nemes, ha el is jut a célba! A karácsonyi adományozás, alkalmi jótékonyság helyett az egész éves támogatást érdemes átgondolni.


Mától indul az Adni Öröm! akció a kijelölt SPAR üzletekben

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei személyesen várják az élelmiszer adományokat, hisz "Adni Öröm! " Különösen, ha egy rászoruló család ünnepét tehetjük szebbé vele. Ez a célja a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország közös, személyes élelmiszer-adománygyűjtési akciójának, amely 2021. december 16-án indul és december 21-ig tart.


2022 - tízmilliószoros napok, munkaszüneti napok, hosszú hétvégék és ünnepek

Elég jól fogunk állni 2022-ben, ugyanis összesen öt hosszú hétvége és három négynapos hétvégi pihenés vár ránk ebben az esztendőben! Nézzük, mely napokra is esik mindez! Összegyűjtöttük a tízmilliószoros napokat is 2022-re.


10 perces konyha: Piskóta egyszerűen a mikrobol

A 10 perces konyha talán legkurrensebb darabja a mikrohullámú sütőben elkészíthető piskóta, mely 10 perc alatt töltelékkel együtt kész van. Nem hiszed? Próbáld ki!


Mindjárt itt a Samsara Boulevard új koncertje - Élő és online!

A Samsara Boulevard talán a legismertebb "spirizenekar" hazánkban. Moden mantráikért rajong a közönség. Ki lesz a meglepetés vendég? Mi lesz a helyszín? Melyik nap estéjét tedd szabaddá? Egy kattintás és máris kiderül! Online visszanézhető marad, de élőben az igazi!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x