HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-05-21
Ajánló

Rendezvénynaptár
Új gyerekkönyvek érkeztek, 1-10 éves korig ajánljuk!

Agócs Írisz új lapozósorozatát a legkisebbeknek ajánljuk. Czernák Eszter személyében új szerzőt mutatunk be. És végre könyv alakban is megjelent az Időfutár-dráma!


Nagyon Zöld Nap a B32 Galériában

Összművészeti újrahasznosulás gyerekeknek, ez a program alcíme. Érdekesnek tűnik! A programokon való részvétel ingyenes.


Útvesztő - Boros Mátyás kiállítása foglalkozásokkal

Az ismert mítosz szerint Minósz, krétai király labirintust építtetett, hogy ide zárja be Minótauroszt, az embertestű-bikafejű szörnyet. Őt végül a hős Thészeusz győzte le Ariadné, a krétai királylány segítségével.


Everness futónap a tudatosság jegyében

Az idei, 15. jubileumi Everness Dunavarsányi Futónapra a szervezők újra várják a mozgásra és közösségi feltöltődésre vágyó közönséget!


Génhiba: megjelent az orvosi thriller atyjának legújabb könyve

Robin Cook a rá jellemző kíváncsisággal boncolgatja a legkorszerűbb vívmányokkal élő és visszaélő ember morális felelősségét, miközben újra feszült és izgalmas orvosi thrillerrel lepi meg rajongóit.


Szuper új társasjátékok gyerekeknek

A Pagony új játékaiban a gyerekek kedvenc mesehőseivel sok-sok kalandba keveredhetünk. Minden dobozban olyan játék található, amely segít a gyerekek képességeinek fejlesztésében, és gyakran több, különféle játékot is kipróbálhatunk.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x