HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-12-18
Ajánló

Mit jelent számodra a Hanuka?

Pályázat amatőr és profi fotósok számára


Van megoldás a meddőségre!

A meddőség ma már minden ötödik-hatodik párt érinti Magyarországon a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legújabb adatai szerint. Az ok ezerféle lehet és sokkal komplexebb, szerteágazóbb, mint mi azt gondolnánk. A megoldás pedig, nos az esetek döntő többségében a hormonkezelés az inszemináció vagy a lombikbébi kezelés. Kiegészítő kezelésként azonban az itthoni gyógyvizek is segíthetnek a probléma kezelésében.


Jövő szombaton Téli PagonyFeszt!

November 24-én, szombaton rendezik meg az idei utolsó, téli PagonyFesztet, melyen sok színes programmal várják a családokat. Koncertet ad a Rutkai Bori Banda, jönnek a Budapest Bábszínház és a Ciróka Bábszínház művészei. A Színművészeti Egyetem hallgatói a kufli-könyvekből készítettek előadást, és lesz adventi JaMese-koncert.


Ha ez összejön, rögtön láthatjuk majd, hogy vegán-e egy élelmiszer

Európai polgári kezdeményezés indult, hogy az élelmiszereken képes címke jelölje: vegetáriánus, nem vegetáriánus vagy vegán élelmiszerről van-e szó. Egymillió aláírásra van szükség, hogy az Európai Bizottság tárgyalja a kérdést.


Mitől nyomtathat a nyomtatónk csíkosan vagy szemcsésen?

Az egyik legidegesítőbb dolog, amikor egy dokumentum nyomtatása sürgős lenne, de a nyomat valamiért nem megfelelő minőségű. Ennek hátterében többféle ok is állhat, némelyek megszüntetése viszonylag egyszerű, másoké kissé bonyolultabb. Nézzük tehát, hol lehet a hibák forrása!


Végre itthon is látható az amerikai sikerdoku a magyar hegedűművészről

Lehengerlő dokumentumfilm készült a hegedűvirtuóz Oláh Vilmosról. A hatszoros Emmy-díjas alkotás magyarországi díszbemutatója november 13-án lesz az Uránia Nemzeti Filmszínházban.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x