Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7
Ajánló
5 tipp, amivel sokáig megőrizhetjük padlóburkolataink szépségét az irodában is

Amikor dolgozóink, üzleti partnereink vagy vásárlóink belépnek vállalatunk épületeibe, teljes joggal számítanak gondozott, tiszta és rendezett terekre. Kétségtelen, hogy az irodánk megjelenése, falaink és padlóink állapota, valamint a dekoráció nagyban befolyásolja látogatóink rólunk kialakított képét. Ezáltal pedig mindez szerepet játszhat a különböző döntésekben, például egy partneri kapcsolat kialakításában vagy megbízással kapcsolatban.


SUP-ot a vízre, jógát a SUP-ra!

A Balatonon SUP-on ringatózva ismerhetjük meg igazán, milyen is az igazi szabadságérzet! Lágy szellő, nyári naplemente, kellemes meleg és körülöttünk a tó hűsítő vize. Ugye már érzed is? Egyre többen vannak úgy, hogy ezt a feelinget fokozva, megspékelik még valami extrával, például jógával!


Mennyire mini a mini?

Vajon mi az a határ, ahol még a miniruha ízléses, szexi, vonzó, és ami után már kicsit ledér hatást kelt? Sokan keresik az univerzális választ erre a kérdésre, mintegy megnyugtatva önmagukat, pedig általános érvényű felelet ebben az esetben sincsen, ellenben az egyéni megérzéseknek, meglátásoknak annál nagyobb szerep jut.
Nem felhőtlen vakációzás a nyár a rászorulónak

Míg az uborkaszezonban sokan pihennek vagy elutaznak, nyomasztó lehet a nyár azoknak, akiknek gondot jelent a napi betevő megteremtése. Sok jótékonysági szervezet, szeretetszolgálat, illetve egyház ezért nem tart nyári szünetet a megszorultak támogatásában.


Gondoskodó kezek kerestetnek

A Ludwig Múzeum szeptember közepétől nagyszabású nemzetközi kiállítást rendez VIGYÁZAT, TÖRÉKENY. HANDLE WITH CARE címmel, mely a gondoskodás tematikáját járja körbe. Felhívás!


Táltosok, nomádok, lovas hagyományőrzők az Ősök Napján

Idén hetedik alkalommal rendezik meg a Kárpát-medencei magyarság legnagyobb hagyományőrző ünnepét. Az Ősök Napja - mely a Kurultaj testvérrendezvénye - nomád vonulással, harci bemutatókkal, lovas versenyekkel és lovas vetélkedőkkel, íjászprogramokkal, hagyományőrző sportviadalokkal, a magyar-hun-avar örökséget bemutatószakmai kiállításokkal, illetve népzenei és magyar táltos-zenei programokkal várja az érdeklődőket.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x