Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7
Ajánló
Karácsonyi kísértetek és a karamellás kalács - könyvajánló

Elképzelted már, milyen egy jó könyvvel és egy kockás pléddel bekuporodni a kényelmes foteledbe a ragyogó karácsonyfa mellett? A Karácsonyi kísértetek és a karamellás kalács épp ilyen hangulatú. Kedves, kalandos, és elvarázsol. Végig akarsz sétálni a városka havas utcáin, be akarsz térni a Kékvirágos Teáskannába, hogy találkozz a csinos, pisze pincérlánnyal, bekukkantanál a fogorvosékhoz, hogy miért kiabál a néni az utcai szobában.


Környezetbarát és megújuló energia? Igen, felelős erdőgazdálkodással

Sokakban nem az a kép él a fatüzelésről, hogy környezetbarát fűtési mód lenne. Ezen nem is kell nagyon meglepődnünk az elavult fűtőrendszereknek és a nem megfelelő minőségű fűtőanyagoknak hála, leginkább mindenkinek a füstokádó kémények és a téli szmog jut eszébe, mintsem egy környezetbarát és megújuló, tiszta energiaforrás. Pedig, lehetne másképp is csinálni. Lássuk, hogyan!


A temetőtüzek megelőzhetők, ha ezt a 6 hatékony szabályt betartod!

A napokban egyre többször riasztják a tűzoltókat kegyeleti mécsesek vagy gyertyák okozta tüzekhez. Tavaly ilyenkor tíz temetőben keletkezett tűz, amelyet a tűzoltóknak kellett eloltaniuk. A gyertyák és mécsesek nemcsak a temetőkben, hanem otthon is veszélyes helyzetet teremthetnek. Minden évben előfordul, hogy egy Mindenszentek vagy Halottak napja alkalmából meggyújtott gyertya miatt teljesen kiég egy lakás.


Találjuk meg együtt Magyarország legnépszerűbb játékait!

Neked mi a kedvenc játékod? Sokszor halljuk ezt a kérdést, de van erre jó válasz valójában? Van kedvenc játékunk, ha gyerekekkel vagyunk, van kedvenc játékunk, ha egyedül ütnénk el az időt, van kedvenc játékunk, ha kevés időnk van, és van megfelelő választás a hosszú téli estékre. Életkor és érdeklődési kör szerint is változik a kedvenc.


Vasárnap óraátállítás! Szólj a szervezetednek is!

2021-ben október 31-én, vasárnap 3 óráról 2 órára állítjuk át az órákat - és érdemes már a szervezetünket is felkészíteni erre.


Négy lábbal a címlapon - Nandagópa új (tacskós) könyve

Már megint írt a tacskókról, és ez megint zseniális lett, és szerintem ezt megint szétkapkodjátok! A címe: Tacs-Co, avagy hogyan NE neveljünk dakszlit . A Harmonet olvasók egyik kedvenc könyve volt tavaly Nandagópa könyve, az Angyal feketében. Mi most a tacskót kérdeztük: SIKERÜLT egy hamisítatlan Dakszlinterjút csinálnunk!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x