A legédesebb karácsony - Te kitalálod, mi kisütjük!
Címlap / Asztalra / A legédesebb karácsony - Te kitalálod, mi kisütjük!

A legédesebb karácsony - Te kitalálod, mi kisütjük!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

A különböző édességek iránti vágy egyidős az emberiséggel. Minden bizonnyal biológiai késztetésről van szó, hiszen nem véletlenül érzékeljük az édes ízt. A civilizációk (egyiptomi, kínai, arab…) kialakulásának során a különféle gyümölcsök és a méz voltak azok, melyek enyhítették ezt a vágyat. Később ezekhez egyre több hozzávaló társult, bonyolult recepteket alkotva, és az így kapott finomságok elkezdtek beépülni az ünnepek rituáléi közé.  


 
Manapság nincs is olyan alkalom, amelyet ne lehetne feldobni egy kis édességgel, mégis van közülük egy, melyet méltán nevezhetünk ezen cukros csodák királyának: a torta.

De mi is a torta tulajdonképpen? Azonkívül, hogy egyfajta sütemény, melynek bevonata alatt a piskóta- és krém rétegek váltakoznak, még valami sokkal több. A torta a mosoly a születésnapos gyermek orcáján, az esküvői álom egy fontos alkotóeleme, az asztal dísze egy ballagás után és a pillanat megédesítője karácsonykor is. A torta tehát maga az ünnepi hangulat.


Itt az ünnepek küszöbén elgondolkodtál már azon, milyen tortával szeretnéd emelni a karácsony fényét? Akár egy klasszikus, kerek csokitorta jut eszedbe, akár egy egyedi tervezésű tortát álmodtál meg, az Álomtorta most megvalósítja neked!

Ez most nem az a pillanat, amikor megelégedhetsz a megszokottal. Ez most az a pillanat, amikor nagyot álmodhatsz. Utazz kicsit vissza az időben, látogasd meg gyermekkorod emlékeit, és idézd fel, milyen izgalommal töltött el az ünnepi torták kiválasztása. Add át magad néhány pillanat erejéig az érzésnek, majd megőrizve ezt a múltból visszacsempészett darabkát, térj vissza a jelenbe. Igen, most már készen állsz arra, hogy fantáziádat szabadjára engedve megtervezz egy olyan tortát, amilyenre mindig is vágytál!

Az Álomtorta.hu tortatervező alkalmazásával belebújhatsz egy tortakészítő bőrébe, így az alkotás öröme is a Tiéd lehet. A 8 lépésből álló folyamat során nemcsak a méretet, a bevonat színét és a torta ízét határozhatod meg, hanem a burkolat mintájának kiválasztásával most igazán különleges és egyedi kombinációkat hozhatsz létre. Szerencsére az álom itt nem szakad meg, hiszen szalaggal, különböző díszekkel és kiegészítőkkel is ékesítheted tortádat. Viszont, ha még ennél is többet szeretnél, mi azt is megadjuk Neked!


Szerinted milyen torta illik igazán a karácsonyi ünnepléshez? Egy kedvesen mosolygó hóember hosszú répa orral, esetleg egy szalaggal átkötött kerekded torta? Netán egy havas tájat szeletelnél fel, vagy inkább az egyik díszbe harapnál bele? Tervezd meg bátran egyedi tortádat, hogy az minden ízében és formájában alkalomhoz illő lehessen. Vesd papírra ötleteidet, vagy alkoss a virtuális térben, majd küldd el nekünk és mi megvalósítjuk torta álmodat!

Látogass el a http://www.alomtorta.hu/ oldalra, édesítsd meg a karácsonyt és válj igazi tortatervezővé!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 6733 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x