Boldog szülinapot - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap10...
Boldog szülinapot
Ezüsttorkú Mélybíboros: Ian Gillan 65 éves

Nagydarab, csupa szív, csupa jóság, csupa energia és csupa hang. A rock egyik legrokonszenvesebb egyénisége, aki több mint négy évtizede páratlan énekével ajándékozza meg a rockvilágot.


Ian Anderson - az edinburghi patkányfogó, csövesnek álcázva

Lehet abban valami, hogy az Oroszlán uralkodó jegy, ez még a rock-ban is működik. Gondoljunk csak arra, hogy e jegyben született Mick Jagger, Jerry Garcia, Ginger Baker, Robert Plant és a most 63 éves Ian Anderson - megkérdőjelezhetetlen vezéregyéniségek.


Buddy Guy fekete létére nem szégyell tanulni a fehérektől

Buddy Guy viszonylag későn lopódzott be az európai zenei köztudatba, ám semmi kétség, a fekete gitárbűvölő a fehér ízeket is felcsippentve szerzett magának elismerést szűkebb hazáján túl.


Steve Morse egy szenzációs, fiatal énekesnővel készített lemezt

A napokban 56. születésnapját ünneplő gitáros, akit a szakmában csak úgy visszafogottan a zenészek zenészének tartanak, augusztus 11-én Angelfire címmel egy olyan akusztikus albummal jelentkezik, amelyen a 22 éves Sarah Spencer énekel.


Ringo Starr is kellett a Beatles beindulásához

Ringo Starr nélkül talán ma nem ünnepelhetnénk a Beatlest. Nem túlzás: hiszen ha 1962-ben Lennon, McCartney és Harrison nem fogadják meg producerük, George Martin intelmét, s nem veszik be a csapatba Pete Best helyére, késedelmet szenvedett volna az első lemez megjelenése, ha ugyan megvalósult volna.


Debbie Harry 65 - az idő vasfoga a szőke bombázókat sem kíméli

Debbie Harry, akinek a Blondie együttes is köszönheti a nevét, bizony elüti lassan a 65-öt is. Az egykori világhírű szőkeséget ma már valószínűleg nem is vigasztalják küllemével - elég csak belepillantania a tükörbe, s még csak azt a bizonyos kérdést sem kell feltennie.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x