Boldog szülinapot - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap20...
Boldog szülinapot
Jagger, a Hölgyek Öröme

Igaz, hogy nem 300 éves, és még igen messze van attól, hogy fagyönggyé váljon, mint Szindbád, de alighanem ő is túl van már a száz asszonyon/lányon, mint az élet közép-európai szerelmese. Mick Jagger, aki július 26-án ünnepli 63. születésnapját, elválaszthatatlan a női nemre gyakorolt vonzerejétől...


Hetvenéves Kris, a Kölyök

Van, akinek ő marad Billy, a Kölyök, aki "a mennyek kapuján kopog", van, akinek a Konvoj félelem nélküli hőse, van, akinek stoppos country-rocker hippy, de talán a legtöbben  egy dallal azonosítják: Me and Bobby McGhee, amit egykori barátnőjének, Janis Joplinnak adott. Janis már 36 éve nincs közöttünk, ellenben a dal szerzője, a ma is hosszú fürtöket hordó, szakállas Kris Kristofferson, megérte a 70-et.


Kalaplevétel, nem alaptalanul: Roy Harper 65. születésnapjára

Ha valaki akusztikus gitár pengetésébe fog, ráadásul többnyire egyedül, nagy esélye van arra, hogy megkapja a trubadúr, igric, énekmondó, vagabundus poéta, vagy más, a történelem távoli messzeségét idéző jelzőt.
Hetvenéves Billy, a Szabad Motoros

Még nem volt 20 éves, amikor filmtörténeti jelentőségű alkotásban, Nicholas Ray Ok nélküli lázadójában megkapta az egyik fontos szerepet. A világ több generációja szemében ő azonban örökre Billy marad, a rojtos ruhás, kalapos hippi, aki csodaszép motorján végigszáguldja Amerikát Wyatt kapitány mellett, hogy aztán...


Enya földöntúli ittléte

Gyakran előfordult már a történelemben, hogy valamit "újnak" neveztek, holott igazából visszanyúlt egy korábbi állapothoz. Elég csak a protestantizmusra gondolni, amelynek híveit a XVI. században "újhitűekként" is emlegették, pedig éppen a régi, eredeti evangéliumi tanításokat kérték számon a római egyháztól.


A Meztelen totyogótól az Alter Bridge-ig

A Naked Toddler (Meztelen totyogó) nevű rockbanda 1995-ös indulásától a világhírű Creeden át a 2004-ben létrejött Alter Bridge zenekar megalakításáig nem totyogott, hanem szinte szárnyalt a napokban 32. születésnapját ünneplő virtuóz gitáros, Mark Tremonti.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x