Boldog szülinapot - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap22...
Boldog szülinapot
Ötvenéves Tutti-frutti

"A Womp-bomp-a-loom-op-a-womp-bam-boom!" - minden idők rockereinek úgy kell ismernie ezt a magvas szöveget, mint hívőknek a miatyánkot. Szerzője szerint ugyanis ebben rejlik az egész műfaj lényege. Éppen ezért megérdemli, hogy 50. születésnapján köszöntsük, ezzel is mutatva, hogy a rock and roll él és virul legszebb férfikorában.


Csillagközi Gyorshajtó Gyémánt: Syd Barrett 60 éves

Johannes Vermeer van Delft mindössze 36 festményt hagyott maga után, mégis élénk színei, áttetsző fényei, portréinak finomsága iskolát teremtett. Arthur Rimbaud éppen csak megérte, hogy egy alig közepes nagyságú kötetben elférő versei megjelenjenek...


Csendes kis róka, dübörgő basszussal - John Paul Jones 60 éves

Nyugodtan eljátszhatta volna Vuk szerepét, ha magyarnak születik, hiszen kicsi, vörös (most már kevésbé), enyhén ijedt arcú, de mégis van vonásaiban valami nagyon ravaszdi.


Sinéad nem

Nem tartja magát "ellentmondásos" személyiségnek Sinéad O'Connor, csupán mindig önmagát adta - ezért ragasztották rá ezt a bélyeget.


Dr. John és a hurrikán vudu-blues

A természeti csapásoknak néha van valami "haszna" is. A Katrina hurrikán, amely New Orleans-et sújtotta és kis híján eltörölte a föld felszínéről, felhívta a figyelmet a város egyedülálló kulturális értékeire, mindenekelőtt zenei örökségére.


Születésnapi Top 21 a Halhatatlan Aranyszívnek - Neil Young 60 éves

Ugyanaz az arc. Fiatalon sem tűnt éppen hamvasnak, mindig tükrözött valami szorongást, gyanakvást, nem kevés őrületet, de mosolyában is mindig volt valami gyermekien pimasz.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x