Boldog szülinapot - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap29...
Boldog szülinapot
Stevie Wonder új lemezzel köszönti önmagát

Stevie Wonder, a most 55 éves énekes, zeneszerző és hangszerelő valóban egy csoda: bármibe fog, biztosan óriási siker. A születésnapjához időzítették szenzációs, a vakok és gyengén látók számára is élvezhető különleges videoklipjének és vadonatúj lemezének megjelenését. Ezen kívül különleges ajándékként pontosan erre a napra várja gyermekük születését.


Stevie Winwood továbbra sem öregszik

A sok öreg rocker között még mindig az egyik legsimább képű fickó a most ötvenhét esztendős Stevie Winwood, aki még tizenhat éves sem volt, amikor a brit inváziónak nevezett rhythm and blues-hullám közepébe csöppent, és annak egyik kitűnő csapatának, a Spencer Davis Groupnak oszlopos tagja lett.


Eric Burdon - a kis emberbe szorult nagy hang

Immár Eric Burdon is a Beatles által vízionált 64 éves korhoz érkezett. Lórúgás erejű hangjával a rock és blueskedvelők nemzedékei éltek együtt. A hat évig létező legendás Animalsben ismerte meg a világ - ezt az együttest senki sem törölheti ki a rock és a fehér blues történetéből. Mély növésű és torkú barátunk szerencsére még nem vonult passzív pihenőre.


Otis Rush hetven felett is érzi a bluest

Jól érzem magam, amikor bluest játszom, szeretem, amit játszom - nyilatkozta néhány évvel ezelőtt Otis Rush fekete gitáros, énekes és szájharmonikás -, és ez a minimum ahhoz, hogy valaki egyáltalán hangszert fogjon a kezébe.


Peter Frampton 55 évesen ismét turnézik

A 70-es években a tinilányok kedvenceként világsztárnak számított, a 80-as években szinte alig lehetett hallani róla, a 90-es években néha előkerült, most viszont a koncertjeivel májusban Ausztráliában, júliusban Európában ismét megpróbálja visszaküzdeni magát az élvonalba az 55 éves Peter Frampton gitáros-énekes.


Gary Moore, az írek gitármágusa

A smaragd szigeten már hosszú ideje az egyes számú gitárvirtuóznak számít Gary Moore, aki rockbandák után jutott el a blueshoz, s 1990-ben egy olyan albumot tett le az asztalra, amellyel szinte egyedül gerjesztett egy újabb blueshullámot és hatása máig érezhető.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x