Boldog szülinapot - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap9...
Boldog szülinapot
Manfred Mann - rhythm and blues, pop, rock minőségi szinten

Kíváncsi, vagy inkább gyanakvó tekintete és hetven éve ellenére fiatalos arc - ilyennek láthatjuk ma Manfred Mannt, az élenjáró pop-rockzene egyik emblematikus fazonját.


Kacsaléptű Chuck-papa 84 éves lett

Johnny légy jó, ha tudsz! A rock and roll egykori rosszfiúja, Chuck Berry október 18-án ünnepli 84. születésnapját. Mondják róla, hogy az 1970-es évek elején úgy indult el turnézni, hogy csupán legendás Gibson ES 335 gitárját csapta a hóna alá.


70 évesen sem lett szebb, de a hangja velőtrázó

Alig egy hónap és ismét borzonghatunk Chris Farlowe bődületes, egyszerre bizsergető és felrázó hangjától. A brit rock és blues egyik legnagyobb formátumú egyénisége, - kimondani is hihetetlen és rettenet - 70. születésnapjához érkezett.
A 75 éves Jerry Lee Lewis több mint 50 év után is leírhatatlan

Jerry Lee Lewis, a liliomtipró, a Gyilkos (a zongoráé), 75 évesen is a rock and roll megkerülhetetlen személyisége. Ugyan nem mindenki fogadta szívébe a botrányai miatt, de zongora- és énektudása vitathatatlan.


B.B. King - még 85 évesen sincs nyugta

B.B. King esetében nem illő emlegetni a "nyugtával dicsérd a napot" mondást. Már csak azért sem, mert a blues immár 85 esztendős öreg királya a jelek szerint nem ismeri a nyugalom szót. És senki sem sürgeti a teljes visszavonulásra.


Az Utálatos Vörös: Ginger Baker

Tizennyolc évesen már Mr. Acker Bilk együttesében játszott. Húszegynéhány esztendős korában már a legzseniálisabb és egyben a legőrültebb ütősök között tartották számon Angliában: Alexis Korner, Graham Bond, John Mayall tudna, tudott volna mesélni róla.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x