HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-17
Címlap / Otthon / Mit hoz a 2017-es tavaszi cipődivat?

Mit hoz a 2017-es tavaszi cipődivat?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-17

A cipő az egyik legfontosabb alapdarabja öltözködésünknek, amely meg is határozhatja egész megjelenésünk stílusát, hangulatát. Egy tűsarkú cipő megkoronázza a legegyszerűbb ruhát is, míg egy vagány bakancs az ellenkezőjére hangol egy szolíd öltözéket. 

 

Rendezvénynaptár
 
Ha csak egy futkározós mindennapi cipőt használunk a praktikus jegyében, azt fogjuk észrevenni, hogy megjelenésünk szürke, jellegtelen lett, és napjaink is unalmasabbak lettek. Váltogassuk lábbelinket hangulatunk szerint, és aszerint, mi passzol az aznapi outfitünkhöz!

Miből válogathatunk idén?

A divatjelentések szerint idén sok izgalmas trend fut párhuzamosan, és egészen vad kreációkat is felvehetünk. A tervezők időutazást tettek a ‘70-es évekbe, rengeteg darab akár akkor is hordható lenne. Eközben a futurisztikus ‘metallic’ is jelen van; de a hippi stílust, a vintage-t és a metálos vonulatot kombinálják is a divatházak.

A csizmák terén, ha még tavasszal szükség lesz rájuk, a zokniként lábra simuló magas szárú fekete darabok hódítanak.


Nagyon divatosak a sneakerek, azaz sportcipők, a szandálok és bebújós cipők, némelyikük egészen retró, de a friss trend jegyében csillogó elemekkel vannak feldobva.
A blokksarkok (más néven puppy), a vastag négyszögletes sarok rengeteg modellen megjelenik, ezzel idén nem tévedhetünk.

A virágos, lyukacsos anyag nagyon menő, akár bokacsizmán is megjelenik.

A sportcipők terén továbbra is jelen van a vastag fehér talp, a férfi cipőknél szinte egyeduralkodó, de a metál elemek és egy kis futurisztikus stílus is belefér.

A telitalpú cipők még mindig trendiek, akár több centi magas talpat is ‘hordozhatunk’. A hetvenes évekre visszakacsintva tele talpú és sarkú, korai diszkó stílusú szandálokban is hódíthatunk. Mivel az idei divatot jellemzik a rojtok, a hímzés és a bő szárú nadrágok, így csak a metálos csillogás és flitterek jelzik, hogy 2017-ben vagyunk.

A hippi divat jegyében: espadrille

Az egyik idei nagy újrafelfedezés, ami a tavaszutó, nyár slágere lesz várhatóan: az espadrille.
Játékos, vidám hangulat jellemzi ezt a spanyol találmányt, amit kissé újragondoltak a tervezők, a fonott talphoz néhány kreáción metálos-ezüst felső részt járul. A háncstalpú cipők sok divatház kínálatában a szupedivatos csíkos jegyében jelennek meg.  

Az újdonságok közt van a glove pumps, a pici sarkú, kissé extrém cipő, amit Victoria Beckham kedvenceként említenek a divatblogok. Van is miért bíztatni a közönséget, ugyanis nem nagyon lehet a szépségéért szeretni ezt a modellt - dehát a divat szereti az extremitást.
A balerinacipőket a Miu Miu gondolta újra, és vidám, csatos-pántos kreációja hatalmas sikert aratott.

Meg kell említeni még a lapos sarkú papucscipőt, a loafert - ezek a retrós darabok nagyszerűek egy szaladgálós hétköznapra. Ha elegánsabb külsőt szeretnénk, a bebújós cipők közül hegyes orrúakat is találunk, akár szalaggal megkötős megoldással.  
 

(X)
 
 
[531]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x