Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap1
Otthon

December 6. Miklós napja, a gyerekek misztikus ünnepe. De honnan is jön valójában a szokás? Mit szimbolizál a piros alma, mogyoró? Mit is jelképez a gyermekek és a családok számára a Mikulás napi ünnep?


Színek a lakásban - színek hatása a lakberendezésben

A színeknek jóval nagyobb a hatása életünkre, mint gondolnánk. A színek segítenek harmonikussá tenni azt a környezetet, ahol élünk, dolgozunk, pihenünk, de a nem megfelelő színeknek zavaró, nyugtalanító hatásuk lehet. Ezért kellően odafigyelve alkalmazzuk csak lakásunkban a különböző színeket, és árnyalatokat.


Színek és elrendezés a konyhában a Feng Shui szerint

A mai rohanó világban az otthon egyik legfontosabb része a konyha, ahol a családtagok este találkoznak, és vacsora közben tudják csak megbeszélni a napi eseményeket. Nem véletlenül nevezik Magyarországon a konyhát családi tűzfészeknek. Ezért nagyon fontos úgy kialakítani a Feng Shui elveivel, hogy itt a család a lehető legjobban érezze magát.
Így hat a hangulatodra egy lakásban elhelyezett akvárium

Az utóbbi időben nemcsak a szabadidő és a családi élet színtere volt lakásunk, hanem a tanulásé és a munkáé is. Sokkal több időt töltöttünk el otthon, ezért teljesen átalakult az otthoni terekhez való viszonyunk is. A lakás megfelelő pontján elhelyezett akvárium, az akváriumi halak jelenléte jótékonyan hat ránk.


Varjak védelmében -

Megérkeztek a varjak a fővárosba - a madárvdéőktudják, ilyenkor kell elkezdeni az énekesmadarak etetését is, ugyanis ilyenkor egyre nehezebb a természetben élelmet találniuk. A varjú különlegesen intelligens állat és fontos szerepe van a természetben.


3 tipp, hogy ne költs feleslegesen

Minden héten black friday, aztán máris kezdődik a karácsony előtti őrület, az akciózás, a ki-ne-hagyd. Te mit miért veszel meg? Mi irányítja a vásárlásaidat: valódi szükségletek vagy felturbózott fogyasztói igények? Ha átgondolod, mire költesz, megtanulhatod, hol vered át saját magadat.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x