Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap1
Otthon
Hogyan tartsuk tisztán a WC-t?

A WC-pucolás senkinek nem tratozik a kedvelt időtöltése közé, éppen ezért érdemes a folyamatos tisztántartására ügyelni, így elkerülhető a maratoni sikálás mindenféle maró hatású vegyszerrel. Hogy mire is figyeljünk a hétköznapi használat mellett, elmondjuk most cikkünkben!


A gyönyör hormonja - az oxitocin

Szeretkezés, orgazmus, szülés, élvezet, ínycsiklandozó ételek, gyertyafényes vacsora, barátnős estés suttogás, vér és érrendszeri betegségek gyógyítása, spermium leadó reflex, magzat befogadó reflex, skizofrénia, autizmus kezelés, menstruáció, kellemes zene, érintés... Bár ezek a szavak csak csattognak a klaviatúrán, van bennük közös...


Kis kreatív trendmagyarázó bútor- és lakáshirdetésekhez

Rusztikus? Modern? Eklektikus? Összegyűjtöttük a trendi elnevezéseket, és hogy mit takarnak valójában…


Ősz a balkonládában

A nyári virágok már lekonyultak, kiszáradtak. A muskátlikat is lassan be kell hordani telelni. Akkor mi legyen az ablakunkban? Sokan szigeteléssel, ablakcserével készülnek a télre. Ha még a virágokat is szeretik, külön ötleteket kaphatnak. Telepítsünk balkonládát!


Spóroljunk a fűtésen olyan módszerrel, amit a finnek a 70-es évek óta használnak!

A levegőcserélő berendezés hosszú távon az egészségünket és a pénztárcánkat is kíméli A fűtés és a szellőztetés télen egymás "ellenségei". Pedig a friss, oxigéndús levegő elengedhetetlen szervezetünk optimális működéséhez. Semmiképp nem szabad a szellőztetést elhagyni a fűtésszámla csökkentése érdekében, különösen egy szigeteléssel ellátott épület esetében, ahol a szerkezeti elemek penészedni kezdhetnek szellőzés hiányában.


A boldogságot nem teszi tönkre az eső!

Az augusztus 20-ai időjárás előrejelzés nemcsak a tűzijátékot mosta el, hanem az érdi Parkvárosi Parádét is. A kiírt pótnap szeptember 25-e lett. Annak ellenére, hogy ez az őszi vasárnap is borongós, esős volt, a jó hangulatot nem tudta megtörni.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x