Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap18
Otthon
Amikor kiborul a bili

Amikor látunk kacagni egy három éves gyermeket, akkor szinte elképzelhetetlennek tartjuk, hogy egy pillanat alatt kihozhat bennünket a sodrunkból.


Unod a vitákat? Egy megoldás, hogy ne a pénzügyi gondjaitokról szóljon az újév

Sajnos egy lépést visszafelé kell tennünk, hiszen a párkapcsolati viták megelőzésének a legjobb módja a megfelelő párválasztás. Amikor úgy döntünk, hogy összekötjük az életünket valakivel, akkor annak egy megalapozott döntésnek kell lennie. Sok szempont van, és sok okosságot hallhat az ember, de egy közös pontja van az összes megközelítésnek.


A játék fejlesztő hatása

Azt már rengetegszer hallottuk, szinte a könyökünkön jön ki, hogy a játék a gyermek alapvető tanulási formája, sokan mégsem vagyunk tudatosak ennek a jelentőségében, és nem élünk a játék adta lehetőségekkel.
Poénos szilveszteri smsek

Az óévet nem csak fergeteges ünnepléssel, hanem poénos, bolondos smsek küldözgetésével is búcsúztathatjuk, így kívánva barátainknak, rokonainknak és ismerőseinknek mindent jót az új évre.


Szexis és gógyis játékok a szilveszteri házibulira

Összegyűjtöttünk néhány buli-ötletet, amivel nagyszerűen lehet szórakozni. Bátran kikapcsolhatjátok a TV-t, és edzhetitek a nevetőizmaitokat!


Szilveszteri papírdíszek - készítsd olcsón, házilag

A buli egyik komoly kiadása lehet a hangulatteremtő kellékek elkészítésére szánt összeg. Ne vásároljuk, készítsük el!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x