Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap19
Otthon
Készíts szerencsesütit Szilveszterre!

Szerencsesütivel is meglepheted a szeretteidet, vendégeidet Szilveszterkor. Gyorsan elkészíthető, jópofa ajándék, ami humoros idézetekkel kellően emeli az év végi hangulatot, és nem mellékesen: nagyon finom!


Otthon maradsz a gyerekkel? 3 ingyenes szilveszteri bulijáték

Szórakoztató játék, ingyen, 3-tól 99 éves korig! Jópofa játékok, melyhez nem kell igazából semmi, s akár ketten, akár sokan játszhatjuk. Otthon szilveszterező felnőtteknek is jópofa móka, akár házibuli játéknak is elmehet!


5 lépéses kiképzés - ha a kutyád retteg a petárdától

Újra itt a petárdakorszak. Ha idén már nem is tudod leszoktatni kedvencedet a petárdázástól való félelemről, de elkezdheted a munkát! Mindössze 5 lépés, hogy béke legyen.


Malacod van! De miért hoz szerencsét?

Biztosan malacod van, ha szerencsés vagy! Ha pedig szerencsés vagy, hát biztosan megfogod az idei szilveszterkor is a malac farkát, nem úgy, ahogyan Fekete Péter öcsém, a kis ügyefogyott. De miért pont a malac hozza a szerencsét?


Öltöztesd fel bulira a lakásod! Retró tippek Szilveszterre

A Szilveszteri házibulit sokan azért nem kockáztatják meg, mert féltik a bútorokat, vagy úgy gondolják, kevés a hely. A HarmoNet zseniális ötletei azonban egy igazi vidám buli-színtérré varázsolják a legszebb és a legócskább lakást is! Nem kell hozzá semmi különös, csupán némi krepp papír, egy kis ragasztó, tűzőgép és bátorság, meg fantázia!


Magyar népszokások, hiedelmek karácsonykor

A karácsonyi szokásokban és hiedelmekben megőrződtek a téli napfordulóhoz, az évkezdethez és Jézus születéséhez fűződő hagyományok.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x