HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-18
Otthon

Rendezvénynaptár
A játék fejlesztő hatása

Azt már rengetegszer hallottuk, szinte a könyökünkön jön ki, hogy a játék a gyermek alapvető tanulási formája, sokan mégsem vagyunk tudatosak ennek a jelentőségében, és nem élünk a játék adta lehetőségekkel.


Újévi fogadalmak

Ma van az újévi fogadalmak ideje. Sok mindent szeretnénk változtatni az életünkben, szokásainkban, de elég elszántak, következetesek vagyunk-e hogy véghez is vigyük őket?


Sms őrület szilveszterkor - csokorba szedtük a legjobbakat!

Őrült sms-eket szoktál kapni szilveszter éjszakáján? Ne maradj ki te sem, küldd el a kedvenced még időben!


Figyeljük meg magunkat, mit csinálunk, amikor gyermekünkkel vagyunk?

Mennyi időt töltünk vele tartalmasan, csak rá figyelve, illetve mennyit úgy, hogy jelen vagyunk ugyan, de nem is rá figyelünk?


Őszinte bevallás

Ez az írás azoknak a hűtleneknek szól, akik nem tudják eldönteni, hogy elmondják-e a viszonyukat, vagy sem. Mi van akkor, ha a viszony még mindig titok? Van néhány kényszerítő ok arra, hogy a viszonyt titokban tartsa: például meg akarja tartani a szeretőjét és a házastársát is, márpedig, ha kiderül, akkor választania kellene közöttük. Az is lehet, hogy nehezen kezeli a konfliktust, és igyekszik elkerülni a várható érzelmi lavinát.Ugyanakkor a tisztázás mellett is szólnak érvek. Ha szabadulni szeretne egy boldogtalan házasságból, a megcsalás akár "kilépési vízumként" is használható. Ha a rossz bánásmódért bántani akarja a párját, a titok feltárása egyfajta bosszú lehet.


Női test, testi bölcsesség?

A női princípium az elmúlt évek alatt sok változáson ment keresztül. Az alap női tulajdonságok értéküket vesztették, átvette a helyüket a férfi dominancia. A társadalom jobban értékeli a küzdelmet, a harcot, az agressziót, az uralkodást.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x