Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2
Otthon
Embert próbáló a mélyszegénységben élő családok helyzete

Télen, amikor a kisebb településeken a hátrányos helyzetű családokban az alkalmi munkából élő családfenntartónak éppen nincs munkája, és csak segélyekből tengődnek, akkor bizony az is előfordul, hogy gyermekek éheznek.


Hogyan varázsolhatunk luxuskörülményeket az otthonunkba?

Lakásunk kialakítása, dekorációja és atmoszférája jelentős hatással van mindennapi életünkre, hangulatunkra. Az egyik legfontosabb szempont természetesen a kényelem, sokszor azonban vágyunk egy kis fényűzésre is...


Az ünnepek elmúltával is gondoljunk a rászorulókra!

Így tettek azok az önkéntesek is, akik Budapestről szállítottak tartós élelmiszerből, higiéniai szerekből és pipereáruból álló adománycsomagokat két debreceni alapítványnak.
4 jótanács a mikulásvirág gondozásához

A legfontosabb tennivalók, hogy növényünk ugyanolyan dús és zöld maradjon, mint ahogy az üzletben megvásároltuk.


Van zsákodban minden jó, avagy mit ne felejtsünk ki a Mikulás-csomagból?

December 6. Miklós napja, a gyerekek misztikus ünnepe. De honnan is jön valójában a szokás? Mit szimbolizál a piros alma, mogyoró? Mit is jelképez a gyermekek és a családok számára a Mikulás-napi ünnep?


Szenvedélybeteg játszmák - mi van a gyerekkel?

A szenvedélybeteg játszmák drámaháromszögekben csúcsosodnak ki. Egy családon belül nagyon gyakran előfordul, hogy harmadik szereplőként a gyerek lép be a háromszögezésbe, vagyis a gyerek is a játszma része lesz.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x