Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2
Otthon
 Ha mégis a karriert választod

Már nem kérdés, hogy a nők is bizonyíthassanak, ha nehezen is, de egyre gyakrabban vezető pozícióba léphessenek. De mi lesz a gyerekneveléssel? Hogy lehet megtalálni az egyensúlyt család és karrier között?


A lakótér pulzálás jelensége: Mennyi tárgy kell egy lakásba? - Bebútorozás télen és nyáron

A szőnyegektől a lámpákon át a szekrénysorokig... Mennyi bútor és lakberendezési tárgy mellett érezzük magunkat igazán otthonosan?


Mit tegyünk, ha a gyerek nem akar iskolába menni?

Szinte minden szülő hallotta már a mondatot: Nem akarok iskolába menni! Sokszor csak a lustaság vagy kedvtelenség áll a háttérben. Szakemberek azonban azt mondják, ha a jelenség tartósan fennáll, mindenképpen foglalkozni kell vele!
Hogyan fejlesszünk lakóközösséget?

Az Érdnyugat Egyesület nem kisebb célt tűzött zászlajára, mint összehozni Érd négy városrészének közösségét. A település sajátosságából adódóan sokan csak aludni járnak haza hétköznapokon, hiszen Budapesten dolgoznak. Éppen ezért nagy az igény a kezdeményezésre.


Ötletek, hogyan tedd színesebbé a szoba falát

Feldobnál egy unalmas falfelületet? Ebben a cikkben több remek megoldással szolgálunk, amivel otthonosabbá teheted a teret.


Így otthonosíts egy bérelt lakást!

Bérelt lakásban élsz, de túlzottan unalmas és sivár? Ebben a cikkben ötleteket adunk arra, hogyan dekorálj egy albérletet!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x