Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2
Otthon
Készíts meseszép sziklakertet ősszel - Kertbe és erkélyre is!

Ismét enyhülni látszik az idő, és bizony a kert ápolása elhanyagolhatatlan ebben az időszakban, hogy a télre kényelmesen felkészülhessenek a növények, és tavasszal újult erővel nyílhassanak. Miként készíthetsz szép sziklakertet?


A lakásbiztosítás kalkulátor segítségével előre tervezhetünk

Egy nem várt káresemény óriási terhet jelenthet, épp ezért elengedhetetlen az ingatlanaink megfelelő védelme. A lakásbiztosítás kalkulátor használatának köszönhetően pontosan tudni fogjuk már jó előre, milyen költségekkel jár majd ez, ám arra nagyon figyeljünk oda, hogy mindig a legoptimálisabb megoldást válasszuk. A kockázatviselés ára ugyanis rengeteg tényező függvénye.


4 nevelési bravúr, amit a kutyás szülőktől tanulhatunk

Vannak rakoncátlan emberkölykök és ugyancsak rakoncátlan kutyakölykök. Ám a napokban egy kutyás rendezvényen érdekes megfigyelést tettem. A fegyelmezett, boldog kutyák gazdáinak gyermekei is fegyelmezettek és boldogok.


Hogyan tegyük tönkre gyermekünk önbizalmát?

A folyó, amibe belépünk, mindig ugyanaz és mégis mindig más. Minden folyamatosan változik körülöttünk, minden porcikánk kicserélődik. Rajtunk is múlik, hogy egészséges sejteket, vagy eleve beteg sejteket építünk be testünkbe a változással.


9 alapvető otthoni szerszám, amire szüksége van a szerszámosládájában

Nem csak az otthoni barkácsolás szenvedélye hajtja a férfiakat arra, hogy beszerezzenek többféle szerszámot is otthonra. Ha valami hirtelen elromlik vagy fel kell szerelni egy polcot, akkor nem árt, ha kéznél vannak a szükséges szerszámok. Mik lehetnek azok az eszközök, amik mindenképp kellenek otthonra?


Egy apró hálószoba berendezése: tippek és ötletek

A hálószoba privát szféra, mindenki ott tér nyugovóra! A hangulatát és az árnyékolást érdemes jól megválasztani, hiszen a helyiség a pihenésünket fogja szolgálni.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x