Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2
Otthon
Van más lehetőség: erőszakmentes kommunikáció

A konfliktusban nem csak hozzáállásunkat, szavainkat is mi magunk választjuk meg. Az erőszakmentes kommunikáció módszere segít az örömtelibb kapcsolatok kialakításában, legyen szó baráti, párkapcsolati, iskolai vagy éppen szülő-gyermek viszonyról.


Kimondjuk, amit más nem mer: károkozó vagy, ha ezeket használod!

Tampax, kapszulás kévé, nejlonzacskó a boltban, szívószál, elviteles pohár és tányér, és eleve a túlcsomagolt holmik - ha ilyesmit vásárolsz, egyáltalán nem vagy jó fej. Merész kijelentés, de gyorsan sértődés helyett olvass már utána, hogy mi a baj ezekkel, és dönts felelősen!


Tapossa laposra! Zöldköznapi tippek környezettudatos embereknek

Összegyűjtöttük azokat az igen egyszerűen megtartható zöldköznapi tippeket, melyekkel minden nap tehetünk azért, hogy bolygónkat ne árassza el a szemét. A konyhai munkák kapcsán szót kell ejteni a hulladékkezelésről is. Mindenekelőtt legfontosabb teendőnk a hulladékok keletkezésének megelőzése.
Halloween töklámpás

Mielőtt elkezdenénk a rémesen egyszerű töklámpás elkészítését, szeretném, ha megismernétek a töklámpás történetét.


Inkább kiadó szoba, mint albérlet?

A 2000-es években az egyetemisták és főiskolások körében a kiadó szobák voltak népszerűek. Akkoriban nagyon sok ingatan került magántulajdonba, amit legtöbben kereset kiegészítésként, befektetésként használtak fel. Aki nem jutott be kollégiumba, azok számára ez a lehetőség volt szinte az egyetlen, hogy ne kellejen nap mint nap bejárni az egyetemre.


Miért nem tudom kitenni a gyereket a hitvesi ágyból?

Nem túl régen keresett fel egy anyuka (Rita), mert 4 éves kisfiuk (Bence) még minden éjjel apa és közte alszik. Van saját szobája, benne saját gyerekágya, de a külön alvás rendszerint alkudozással kezdődik, majd sírásba vagy hisztibe torkollik. Napközben a kisfiú élénk, barátságos, az oviban gond nélkül alszik, de az este, az valami egészen más.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x