Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap20
Otthon
Ezért imádjuk a havat karácsonykor!

A Karácsony hófehéren az igazi. Amikor mindent elborít a hótakaró, mindenhol csengőszó keveredik a talpunk alatt ropogó hóval és körbevesz mindannyiunkat a szeretet.


A karácsony varázslatos illatai

A karácsony mesés illatai sokunkat az orrunknál fogva kalauzolnak el gyermekkorunk csodás világába, mikor oly izgatottan vártuk az ünnepet, a karácsonyi zenét, a karácsonyi bejglit és persze a nagymama süteményeit. Ha szeretnénk egy kicsit nosztalgiázni a régmúltba, hívjuk cinkosul otthonunkba a karácsonyi illatokat, melyek a fahéj, a szegfűszeg, a tömjén, a mirha és a narancs illatai.


5 ünnepi tévhit, amit a legtöbb szülő rosszul tud!

Ilyenkor az ünnepek táján gyakran kerülnek elő olyan egészségügyi tévhitek, amelyeknek általában semmi valóságalapjuk nincs. A British Medical Journal szakértői ezekből gyűjtöttek össze most egy csokorra valót.
Villámgyors karácsonyi ajándék - fürdősó fillérekből, házilag!

Semmi időd? Még a hétvégén is dolgozol, és nem tudod, mivel lepd meg kolléganődet vagy barátnődet? Szaladj a konyhába, rámold le a polcokat, és készíts egy villám meglepetést saját kezűleg: - pompás színű fürdősót, ami jót tesz a bőrnek is!


Tökéletes ajándék?

Lehet, hogy te már szeptemberben megvásároltad, sőt be is csomagoltad az összes ajándékot. A cikkünk ez esetben nem neked szól! Ám ha azok közé tartozol, akik az utolsó napokra hagyják, kaphatsz egy kis segítséget!


Ha nem vagy időmilliomos: villámdíszek percek alatt

Ha szakítasz időt a nagy ünnepi rohanásba, hogy saját kezűleg készítsetek díszeket a fára, akkor igen szép perceket és órákat szerzel magadnak, családodnak és barátaidnak. Ezek a díszek ráadásul nem kérnek sok időt!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x