Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3
Otthon
Így teleltess növényeket!

Muskátli, leander és a többiek. Sokan kedvelik ezeket a kedves növényeket, gyönyörűen pompáznak a kertekben, a házak teraszain, balkonokon. Aztán eljön a fagy, a tél, és sokan hagyják őket elfagyni, mondván, hogy jövőre majd újat vesznek... Pedig meg lehet oldani, hogy túléljék a telet színpompás kedvenceink! Klassz tippek virágaink teleltetéséhez.


Hogyan szoktassam rá a gyereket a rendszeres fogmosásra?

Nem lehet elég korán kezdeni! Sok ember él abban hitben, hogy a tejfogak nem igényelnek semmiféle fogápolást, hiszen úgysem maradnak meg sokáig. Ez hatalmas tévedés! A tejfogazatnak nagy szerepe van az állkapcsok fejlődésében és a maradandó fogazat kialakulásában, működőképességében.


Így lehet több az otthonunk, mint szimpla

Még ha reggeltől estig a munkahelyünkön töltjük is az időt, akkor sem mindegy, hova térünk haza az esti órákra: milyen környezet, színek, formák és hangulat fogad minket. Miképpen tehetjük komfortossá, személyessé környezetünket egyszerűen és praktikusan, hogy ne csupán egy alvóhely várjon minket otthon?
Egyre több híresség és kutyája használja a műpázsitot

Lola, Kautzky Armand, Tóth Andi, Csuti, Berki Krisztián olimpikon - csak pár név azok közül, akik kutya gazdiként dobták fel teraszukat vagy udvarukat műfűvel, és megosztják tapasztalatukat róla. Bírja-e a műfű a kiképzést? Miért választják ezt egyre többen?


5 tökös ötlet - design-tippek halloweenra

Halloween vagy a holtak éjszakája minden évben csodálatos és érdekes ünnep. Ilyenkor, azt mondják, megnyílnak az átjárók a világok között. Tökös ötletek halloween partyhoz!


Lakásfelújítás: 4 dolog, amire érdemes gondolni

A lakásfelújítás izgalmas kaland: új színek, formák, esetleg bútorok varázsolhatják szebbé és praktikusabbá a mindennapokat, miközben modernebbé, ezáltal komfortosabbá alakíthatjuk az otthonunkat. Ahhoz azonban, hogy a végeredmény olyan legyen, amilyennek megálmodtuk, igen sok tervezésre lesz szükségünk, nem is beszélve a költségekről és a lehetséges fennakadásokkal járó stresszről.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x