Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3
Otthon
5 tipp, hogy könnyebben megszokja gyermekünk a szemüveget

A szülők számára sokszor a legnehezebb kihívások egyikét jelenti, hogy elfogadtassák gyermekükkel a szemüveg viselését. Tippek, hogyan segíthetünk neki hozzászokni a hirtelen jött nagy változáshoz.


Segítség! Mostoha lettem

A válások számának növekedésével megnőtt azoknak a száma is, akik a párjuk gyerekeivel kerülnek kontaktusba. Amikor már van saját anyai vagy apai gyakorlat, talán nem is annyira bonyolult ez a helyzet, de mi van akkor, amikor amikor egyedüllétből rögtön a mostoha szerepbe penderülünk?


Legyen saját, gazdaságos és praktikus raktárad!

A lakásban, kisebb családi házban élők számára állandó problémát jelenthet, hogy a meglévő bútorokon és tárgyakon kívül nemigen van arra lehetőség, hogy hosszabb-rövidebb ideig bármit is tároljanak. Erre kínálnak kiváló megoldást a bérelhető raktárterületek, amelyek közül nemcsak a fővárosban, de vidéki nagyvárosokban is válogathatunk.
Játékok borús napokra

A gyerek ilyenkor csak kummog a szoba sarkában, vagy éppen az éppen kéznél lévő szülő zsebében túrkál, annak telefonjáért, vagy éppen azért lobbizik, hogy kibővítse az időablakot, amikor telefonozhat, vagy számítógépezhet. Robbantsuk ki a gép elől, és irány a nappali vagy a friss levegő! Játsszunk!


Miért éri meg klímát felszereltetni?

Kíváncsi vagy, hogy miért éri meg klímát szereltetni otthonra? Akkor ne habozz, kattints a cikkünkre, és tudj meg mindent ezzel kapcsolatban.


Túlterheltek a gyerekek - hagyjunk időt az önfeledt játékra

Itt a tavasz, végre újra egyre több időt tölthetünk a szabadban. Ilyenkor gyakran előfordul, hogy a gyermekek a kötelező foglalkozásokra már nem szívesen járnak, sokkal jobban szeretnének kint lenni. Tanév elején nagy lelkesedéssel vágtak bele ezekbe a foglalkozásokba, mostanára viszont elfáradtak, nincs elég idejük játszani, nyugalomban tölteni a délutánokat.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x