HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-17
Otthon

Rendezvénynaptár
Szenzoros érzékenység

Egyre több gyermeknél figyelhetőek meg a következő területeken megmutatkozó érzékenységek akár külön-külön, akár halmozott előfordulásban.


Szembenézni a kétségekkel és a félelmeinkkel

Lehetőleg egyedül tegyük ezt - a partner jelenlétében nehezebb őszintének lenni, mindketten a saját álláspontjukat fogják védeni.


A szerelmi háromszög is szenvedélybetegség?

A szerelmi háromszög és a szenvedélybeteg játszmák és szerepeik között nagyon nagy hasonlóság, egyezés van. Pszichológiai és dinamikai működésben is sokszor összecseng a függő - szer és hozzátartózói viszony a hűtlen-szerető és megcsalt fél érzelmeivel, és játszmáival.


Miért nem tudom kitenni a gyereket a hitvesi ágyból?

Nem túl régen keresett fel egy anyuka (Rita), mert 4 éves kisfiúk (Bence) még minden éjjel apa és közte alszik. Van saját szobája, benne saját gyerek ágya, de a külön alvás rendszerint alkudozással kezdődik, majd sírásba, vagy hisztibe torkollik. Napközben a kisfiú élénk, barátságos, az oviban gond nélkül alszik, de az este az valami egészen más.


Tudatos szülő születik

Amikor megérkezik egy kisbaba, hirtelen minden megváltozik. Rengeteg új energia szabadul fel, melyek egyrészt a kis jövevény saját belső lényéből fakadnak, másrészt ilyenkor nemcsak egy kicsi lélek jön világra, hanem megszületik egy édesanya és egy édesapa is.


5 tipp Hogyan győzd le a Facebook-függőséged

Talán a legszélesebb körben használt és elterjedt közösségi oldal a Facebook, amire a felhasználók zöme naponta ellátogat, sőt egész napokat is fent töltenek az oldalon, mert észrevétlenül csábítja a regisztráltakat.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x