Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4
Otthon
Így kerüljünk közel egy lázadó kamaszhoz

Mit tegyünk, ha úgy érezzük teljesen eltávolodott tőlünk a gyerekünk. Hogyan kerüljünk újból közel az állandóan lázadó tinihez?


5 dolog, ami miatt nehezen mehet a nyelvtanulás

Mióta a repülés nem luxus, és szinte bárkinek lehetősége nyílik meglátogatni különböző országokat, a nyelvtanulás sokkal fontosabbá vált, mint korábban. Az idegen eredetű szavak észrevétlenül kúsznak be a magyar nyelvbe, és sosem tudhatjuk, mikor lesz szükségünk arra, hogy külföldön segítséget kérjünk. De nyelvvizsgára készülve is szembejöhet több típusú feladat, például egy angol szöveg fordítása, német levélírás vagy olasz társalgás.


Hogyan tartsuk tisztán a WC-t?

A WC-pucolás senkinek nem tratozik a kedvelt időtöltése közé, éppen ezért érdemes a folyamatos tisztántartására ügyelni, így elkerülhető a maratoni sikálás mindenféle maró hatású vegyszerrel. Hogy mire is figyeljünk a hétköznapi használat mellett, elmondjuk most cikkünkben!
A gyönyör hormonja - az oxitocin

Szeretkezés, orgazmus, szülés, élvezet, ínycsiklandozó ételek, gyertyafényes vacsora, barátnős estés suttogás, vér és érrendszeri betegségek gyógyítása, spermium leadó reflex, magzat befogadó reflex, skizofrénia, autizmus kezelés, menstruáció, kellemes zene, érintés... Bár ezek a szavak csak csattognak a klaviatúrán, van bennük közös...


Kis kreatív trendmagyarázó bútor- és lakáshirdetésekhez

Rusztikus? Modern? Eklektikus? Összegyűjtöttük a trendi elnevezéseket, és hogy mit takarnak valójában…


Ősz a balkonládában

A nyári virágok már lekonyultak, kiszáradtak. A muskátlikat is lassan be kell hordani telelni. Akkor mi legyen az ablakunkban? Sokan szigeteléssel, ablakcserével készülnek a télre. Ha még a virágokat is szeretik, külön ötleteket kaphatnak. Telepítsünk balkonládát!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x