HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-18
Otthon

Rendezvénynaptár
5 tipp Hogyan győzd le a Facebook-függőséged

Talán a legszélesebb körben használt és elterjedt közösségi oldal a Facebook, amire a felhasználók zöme naponta ellátogat, sőt egész napokat is fent töltenek az oldalon, mert észrevétlenül csábítja a regisztráltakat.


Nem szeret rajzolni a gyermekünk

Gyakran számolnak be erről nekem főleg fiús anyukák, és megoldást keresnek arra, hogyan tudnának kedvet csinálni gyermeküknek ahhoz, hogy zsírkrétát, ceruzát ragadjanak. Fontos, hogy megértsük, mi állhat annak hátterében, ha gyermekünk nem érdeklődik a rajzolás iránt, vagy ösztönzésre sem hajlandó ceruzát fogni.


Figyelem probléma gyermekeknél

Az elmúlt néhány évben figyeltem meg, hogy a hozzám járó gyermekek szinte mind küzdenek figyelem problémával függetlenül attól, hogy mi a vezető tünetük, amiért tornára járnak.


Közeledik a szeretet ünnepe, de inkább a Karácsonyi migrén

Márcsak pár hét van karácsonyig, a szeretet ünnepéig. A bevásárlóközpontokba már megérkeztek a játékok, és az ünnephez való szezonális áruk is. Az emberek megrohamozzák szépen lassan az áruházakat, annak reményében, hogy az idei karácsonyt széppé varázsolják.


Egyszerűbb gyermekkor

Milyen képet festettünk magunkban, amikor családról, gyermekekről ábrándoztunk? Bizonyára idilli környezetet, szeretetben együtt töltött időt, közös örömöket láttunk a lelki szemeink előtt. Megvalósultak? Vagy elsodort bennünket is a sok hétköznapi tennivalónk, kötelességeink, s inkább csak a túlélésre hajtunk?


Gyógyító Mesék - Meseterápia a gyakorlatban

Minden másodpercben változunk. A minket érő külső hatásokat belső mechanizmusaink segítségével átalakítjuk, szűrjük, és megéljük. Mindannyian keresünk valamit, ami végső soron visszavezet bennünket Önmagunkhoz. Csak akkor találhatjuk meg igazán Önmagunkat, ha megértjük, hogy azok a szituációk, melyekkel újra és újra szembetalálkozunk, azok a feladatok, melyek megoldhatatlannak tűnnek, mind - mind a lelkünk mélyéről hozzánk szóló, belső gyermek üzenetei számunkra.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x