Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5
Otthon
A betöréshullámokon edződött a magyar biztonsági ajtó gyártója

Magyarországon a ’90-es években lezajlott betöréshullám világított rá leginkább arra, mennyire fontos a biztonságos bejárati ajtó nemcsak a családi házakban, de lakótelepi lakások esetében is. A bejárati ajtó vásárlása és beszerelése hosszú időre jelent egyszeri beruházást, ha körültekintően választunk.


A biztonság négy alapköve a nyári betörések megelőzéséhez

A biztonság egész évben fontos, legyen szó telephelyről, lakóparkról vagy akár családi házról, de a nyári hónapokban, amikor a szabadságok miatt olykor csökken a személyes jelenlét, még kiemeltebben kell kezelni. Farkas László biztonságtechnikai szakértő tanácsai.


Elég a nagytesó

Amikor egy gyermek után tovább bővül a család, biztosan többen is elmondják majd nekünk, hogy így sokkal könnyebb dolgunk lesz, hiszen egyszer már végigcsináltuk a folyamatot. Ez részben igaz, hiszen már van gyakorlatunk. Egy második gyermek érkezése azonban egészen más kérdéseket vethet fel és újfajta kihívásokat hozhat.
A hűtő-fűtő klíma előnyei: komfort és energiahatékonyság egy eszközben

Az utóbbi évek tapasztalatai alapján egyre melegebb nyarak jönnek, a tartósan 30°C feletti hőmérséklet pedig megviseli a szervezetünket. Nem csoda, hogy nagy a kereslet a klímaberendezések iránt. Lévén szó hosszú távú befektetésről, nem árt alaposan végiggondolni, milyen berendezéssel tesszük a legjobbat otthonunknak - és nem utolsósorban a pénztárcánknak.


Milyen ágyban találod magad? A választás rajtad múlik!

Nem mindegy, milyen körülmények közt töltjük életünk harmadát. Hogyan és hol alszunk, hogyan és hol aludtak elődeink? Rövid ágytörténelem: bemutatjuk az utat az állatbőröktől a luxus vízágyig.


A színek titkai - Valódi hatalom a kezedben!

A szín erő, energia, rezgés és hatalom ezek felett. Minden szín gyógyerővel bír, egy bizonyos hatást kelt, az emberen a személyiségtípusok egy morzsája, s egyedi temperamentum. Te ismered a színek titkát? Megdöbbentő szokások, izgalmas részletek!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x