Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5
Otthon
Zsebpénzt a gyereknek?

Adjunk? Ne adjunk? Mikortól? És egyáltalán mennyit? És mire jó, ha egy gyerek zsebpénzt kap?


4 nevelési bravúr, amit a kutyás szülőktől tanulhatunk

Vannak rakoncátlan emberkölykök és ugyancsak rakoncátlan kutyakölykök. Ám a napokban egy kutyás rendezvényen érdekes megfigyelést tettem. A fegyelmezett, boldog kutyák gazdáinak gyermekei is fegyelmezettek és boldogok.


Ismerkedjünk meg közelebbről a kültéri kamera rendszerek izgalmas világával

A kültéri kamera rendszer kiépítésénél fontos, hogy a választott berendezés kiváló kvalitásokkal rendelkezzen, hiszen ezek az eszközök folyamatosan ki vannak téve az időjárási és a környezeti viszontagságoknak. A szálló por, az esőzések vagy az erős UV-sugárzás bizony nem kímélik a precíziós műszereket sem - viszont, ha az anyaghasználat és a strapabíró kialakítás is kifogástalan, e biztonságtechnikai rendszerek is beváltják a hozzájuk fűzött reményeinket.


A tökéletes költöztető cég nyomában

Milyen konkrét kritériumokat támaszthatunk joggal a kiszemelt költöztető céggel szemben, igényes megrendelőként? A tapasztalat azt mutatja, a szóban forgó terület nem képezheti alku tárgyát: kizárólag a magas színvonalú szolgáltatás váltja be a hozzá fűzött reményeinket.


4 tipp és trükk: így tűnhet nagyobbnak a kis lakásod

Szükségesnek érzed, hogy feldobd a kis lakásod, vagy esetleg a pici helységeid? Cikkünkben hoztunk ehhez néhány okos megoldást és belsőépítészeti trükköt. Egy kis tér tökéletes kihasználásánál és berendezésénél minden apró lépés számít. Néhány jól elhelyezett elemmel és megfontolt tervezési döntéssel valóban nagyobbnak tűnhet érzésre és látszatra is egy pici szoba.


Dackorszak: hiszti vagy az önérvényesítés tanulása?

A makacs önfejűség és akaratosság korszaka szinte kivétel nélkül minden családban előbb, - vagy utóbb farkasszemet néz velünk.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x