Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
Otthon
Egymásra hangolódva - Így lehet harmonikusabb a kapcsolatod kisbabáddal!

A kisbabák a legcsodálatosabb ajándékok, amiket az élettől kaphatunk. A velük töltött idő tele van örömmel, szeretettel és csodálattal. De néha nehéz lehet megérteni őket és kielégíteni az igényeiket.


Az emberiség legintimebb titka! A nagy illemhelytan

Budi, árnyékszék, klozet, klotyó, wc, rötyi, toalett... milyen sokféle elnevezéssel illetjük életünk azon helyét, ahol magányos órák ezreit töltjük el!


Milyen képességeket fejlesztenek a programozás alapjai a gyerekeknél?

Az iskolai oktatáshoz képest a kreatív próbálkozáson, a megoldási utak keresésén, a képességek fejlesztésén és a gyakorlaton van a hangsúly annál a programozó iskolánál, amit egy apa-fia páros indított el.
A betöréshullámokon edződött a magyar biztonsági ajtó gyártója

Magyarországon a ’90-es években lezajlott betöréshullám világított rá leginkább arra, mennyire fontos a biztonságos bejárati ajtó nemcsak a családi házakban, de lakótelepi lakások esetében is. A bejárati ajtó vásárlása és beszerelése hosszú időre jelent egyszeri beruházást, ha körültekintően választunk.


A biztonság négy alapköve a nyári betörések megelőzéséhez

A biztonság egész évben fontos, legyen szó telephelyről, lakóparkról vagy akár családi házról, de a nyári hónapokban, amikor a szabadságok miatt olykor csökken a személyes jelenlét, még kiemeltebben kell kezelni. Farkas László biztonságtechnikai szakértő tanácsai.


Elég a nagytesó

Amikor egy gyermek után tovább bővül a család, biztosan többen is elmondják majd nekünk, hogy így sokkal könnyebb dolgunk lesz, hiszen egyszer már végigcsináltuk a folyamatot. Ez részben igaz, hiszen már van gyakorlatunk. Egy második gyermek érkezése azonban egészen más kérdéseket vethet fel és újfajta kihívásokat hozhat.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x