HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-17
Otthon

Rendezvénynaptár
Szembenézni a kétségekkel és a félelmeinkkel

Lehetőleg egyedül tegyük ezt - a partner jelenlétében nehezebb őszintének lenni, mindketten a saját álláspontjukat fogják védeni. Tíz jellegzetes aggály, amivel a pároknak meg kell küzdeniük, ha valamelyiküknek viszonya van - a kérdésekben érintett lehet a megcsalt fél, a hűtlen fél, vagy mindketten.


Családi tervező naptárak... Egy felfelé ívelő sikersztori, ami megkönnyíti a családok életét

A legtöbb szülő ismeri az érzést, amikor azt se tudja, hogyan szervezze a család életét, hogyan kövesse a saját programjai mellett a gyerekek különóráit, hogy mikor ki megy értük az oviba és ki viszi délután a játszótérre, és hogyan érje el, hogy ezt a résztvevők is maguktól tudják mindig.


A közös játék, mint önismereti kulcs

Amikor a felnőttek meghallják a "játék" kifejezést, hajlamosak arra, hogy egy alapjaiban véve céltalan, a gyermeki fantázia világában zajló, mélyebb következtetésekre igényt nem tartó fogalommal azonosítsák azt, vagy az ugrálásnak, rohangálásnak, sikítozásnak a gyakran idegesítő és fárasztó érzetével társult képe villanjon be elsőként a szó hallatán. Kevesen képesek felfedezni a közös játékban azokat az önismereti kulcsokat, melyeket a gyermekek a játék során tükröznek vissza számunkra.


A gyermekotthonban lakók önbizalma nagyobb lenne -  Kutatás a 14-18 éves fiatalok önképéről

Egy kutatás szerint a gyermekotthonban nevelkedő fiatalok lényegesen kevésbé bíznak a szüleikben, és valamelyest jobban magukban, mint családban nevelkedő társaik. Sokan borúlátóak közülük, és a külső visszajelzésekre is az átlagnál kevésbé nyitottak. Az otthonban lakó gyerekek leginkább a barátaikra számíthatnak, ami a lányok esetében hatványozottan igaz.


Hogyan tegyük szebbé az őszt

Beköszöntött az ősz, nem mondanám, hogy az ősz az elmúlást szimbolizálja, hiszen ha valami véget ér, az mindig egy új kezdetét jelenti. Most éppen azon vagyok, hogyan tegyem az otthonom motiválóvá a családom és persze önmagam számára. Különböző falmatricákat vásároltam, ami üzenetekkel bír. Hiszem, hogy ezek a mondatok, jelképek az éltünk részévé válhatnak, ha minden nap látjuk, olvassuk őket.


9 növény, ami pozitív légkört teremt az otthonodban

Azt mindannyian tudjuk, hogy növények nélkül nem létezhetnénk, hiszen ők biztosítják számunkra az életünkhöz elengedhetetlen oxigént. Otthonunkban azonban nem csak szervezetünkre vannak jó hatással, de mindennapi hangulatunk is pozitívan változhat a növények jelenléte által.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x