Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
Otthon
9 alapvető otthoni szerszám, amire szüksége van a szerszámosládájában

Nem csak az otthoni barkácsolás szenvedélye hajtja a férfiakat arra, hogy beszerezzenek többféle szerszámot is otthonra. Ha valami hirtelen elromlik vagy fel kell szerelni egy polcot, akkor nem árt, ha kéznél vannak a szükséges szerszámok. Mik lehetnek azok az eszközök, amik mindenképp kellenek otthonra?


Egy apró hálószoba berendezése: tippek és ötletek

A hálószoba privát szféra, mindenki ott tér nyugovóra! A hangulatát és az árnyékolást érdemes jól megválasztani, hiszen a helyiség a pihenésünket fogja szolgálni.


A fatálalókkal az étkezések bensőséges hangulatáért

Nem mindegy, hogy milyen étkészlet, evőeszköz szett és tálaló szolgál a közös együtt (l)evéshez. Sőt, mindez akkor sem mellékes, ha aktuálisan társaság nélküli az asztalhoz ülés.
Hogyan változtatja meg egy alternatív iskola a gyermekünk személyiségét, jövőjét?

Sokan még ma sem tudják, mit kezdjenek az "alternatív intézmény" fogalmával, és azt gondolják, hogy egy átlagos gyereknek semmi szüksége rá. Pedig a gyermekközpontú, játékos mindennapok, a környezettudatos, zöld nevelés vagy a projektoktatás valójában a túlélésük kulcsa lehet a jövőben.


Vissza a padba!

Mindenki csak az elsősökkel van elfoglalva, ha iskolakezdésről esik szó. Pedig a nagyobbaknak is nehéz visszaszokni a regulába, amit az iskola jelent.


Tipikus szülők tanévkezdés előtt

Ilyenkor, szeptember elseje előtt minden gyerek bugyra tele vele, hogy a média másról se szól, csak az iskolakezdésről. A legtöbben még szeretnének néhány önfeledt napot. Kiélveznék az utolsó perceket, ám a szülők nyúzása ott a háttérben. Kell ez?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x