HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-04-19
Otthon

Karácsony a teljesség jegyében

A karácsony akkor teljes, ha együtt vagyunk. Együtt a család, épségben, egészségben. Fényárban úszik a szívünk mellett a lakás is. A díszítés sok helyen már novemberben elkezdődik, azonban akkor sem maradsz le semmiről, ha még nem fogtál bele. Íme néhány aranyos ötlet, melyet kevés pénzből kihozhatsz, mégis dísze lehet az otthonodnak.


Jó hír: 30 százalékkal drágul a fenyő

Szerintem iszonyú barbár dolog a karácsony kedvéért tömegével kivágni a fákat. A fenyő ott szép, ahol él.


November szobanövénye: kaktusz, ünnepi öltözetben

Színt és fényt hoz a szürke novemberi hétköznapokba! A hónap szobanövénye novemberben a karácsonyi kaktusz (Schlumbergera). A karácsony közeledtével egyre ünnepélyesebb ruhát ölt; a teljes növényt beborítják a színpompás, hófehér, rózsaszín és tűzpiros virágok. Ám akár a karácsony, ez is csak egy évben egyszer történik meg.


MIAU! Bemutatjuk a magyar Facebook legmenőbb macskáit 1.

Elolvadsz, ha végignézed! Beszólogatnak, elmélkednek, parancsolnak, és szolgáikon túl a közösségi portál népe is imádja őket. A legjobb magyar macskaoldalak közül most 10-et választottunk ki. (Folyt. köv.!)


Iszik az anyám - mit tehetek?

A női alkoholisták száma évről évre emelkedik. Már nem csak otthon, eldugdosott üvegekből isznak, hanem nyíltan társaságban, bulikban, napközben, munkahelyen is fogyasztanak alkoholt, akár a lerészegedésig. Mit tehet az a kamasz, akinek az édesanyja alkoholista?


Legyen minden gyerek látható!

Magyarországon minden 20. családra jut egy fogyatékkal élő gyerek. Amíg másnak természetes, hogy a gyerekek akár egyedül is játszhatnak a játszótereken, sérült társaiknak ehhez külön szervezésre, és több felügyeletre is szükségük van. A MagikMe csapata azért dolgozik, hogy minél több akadálymentes játszótér legyen.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x