Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7
Otthon
Túlterheltek a gyerekek - hagyjunk időt az önfeledt játékra

Itt a tavasz, végre újra egyre több időt tölthetünk a szabadban. Ilyenkor gyakran előfordul, hogy a gyermekek a kötelező foglalkozásokra már nem szívesen járnak, sokkal jobban szeretnének kint lenni. Tanév elején nagy lelkesedéssel vágtak bele ezekbe a foglalkozásokba, mostanára viszont elfáradtak, nincs elég idejük játszani, nyugalomban tölteni a délutánokat.


Éveket és milliókat veszíthetünk, ha nem tájékozódunk lakásvásárlás előtt

A szerelem egy ingatlan esetében nem jó tanácsadó! "Számos család életét láttam tönkremenni, akik vagy rossz hitelkonstrukciót választottak, vagy a társasház költségeivel nem kalkuláltak, és adósságspirálba kerültek." Szilber Szilvia társasházszakértő küldetésének tekinti, hogy felhívja az emberek figyelmét a társasházilakás-vásárlás buktatóira.


Feng shui a konyhában

Figyelembe venni a feng shui-t a konyhában annyit jelent, mint átadni az energiát a szakács kezéből az ételbe. Nem mindegy, milyen a konyha elrendezése, hol és hogyan étkezünk, és persze a tűzhely központi szerepére is érdemes hangsúlyt fektetni.
A kisbabának is szüksége van friss levegőre

Már az újszülöttnek is szüksége van a friss levegőre, ám nagyon fontos, hogy csak fokozatosan szoktassuk hozzá ehhez. Mennyi idős korban, mennyi időre vigyük ki a csecsemőt?


A lakás tavaszi méregtelenítése - feng shuival

Pillanatokon belül itt a tavasz. Ez az az időszaka az évnek, amikor a természet is felkészül a nagy ugrásra: a kizöldülésre, virágzásra, udvarlásra... vagyis az újjászületésre. Otthonunknak sem árt egy kis frissítés.


Kezdődnek a tavaszi kerti munkák - ezekre lesz szükséged!

A tavasz és a jó idő beköszöntével a kerti teendők is jelentősen megsokszorozódnak: indul a zöldségek palántázása, a virágok ültetése, a fák permetezése és a gyep rendbetétele is.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x