Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7
Otthon
Füllentő: Az okos gyerek hazudós, de hogyan kezeld?

Ha bepisil, ha válogatós, ha rosszul alszik, ha beteg, kezelhető. De ha ő maga hazudik, azt nehezen viseljük. Sok szülő ettől kiakad, vagy fél, mások mérgesek, haragosak lesznek. Hogyan kezelhetjük, és főleg, miért hazudik nekünk a gyermek? Ismerd meg a füllentés fejlődését gyermekkorban!


4 fontos hőség-törvény az idősek védelmében - Figyelj a szomszédra!

Sok idős ember él magányosan, és ebben a hőségben nagyobb figyelmet igényelnek a környezetükben élőktől! Figyeljünk oda mi is!


20 tipp, ha unja a gyerek a szünidőt - nem csak gyerekeknek!

A gyerekek alig várják már a nyári szünetet, mégis előfordul, hogy azt mondják "unatkozom". A nagy szabadságukban is jól jön egy kis szülői segítség, hogy lehetőleg ne a képernyők előtt kössenek ki hosszú órákra.


Miért egészségesebbek a cica- és kutyatartók társaiknál?

Szív- és érrendszeri, mozgásszervi és lelki egészségünket is óvják velünk élő kedvenceink. A macskáknak saját ’pszichés sugárzásuk’ van, a kutyák pedig még napi mozgásigényünket is biztosítják. Az állatok ismerete, simogatása, figyelése pedig a pszichés zavarokkal küzdő gyerekeknek is segít.


6 hihetetlen tény a méhekről, akik ha kihalnak, mi is kihalunk!

A méhek mostanra veszélyeztetettek, pedig nélkülük az emberiség komoly veszélybe kerül. Mostanában, amikor minden gazos telekre rávágjuk hogy "méhlegelő", és mindenféle buta körlevelekkel mi magunk is úgy segítjük őket, hogy ártunk, érdemes a szakértőkra hallgatni. Te tudtad, hogy 1 üveg méz = 3 Föld-körberepülés?


A csajok, meg a rózsaszín - 12 pink tiltás!

Miért imádja annyi nő a rózsaszín mindenféle árnyalatát a halvány babarózsaszíntől a tömény és erős magenta tartományokig? Miért jön be ez a színvilág a reklámokban és miért nem a hálószobában?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x