Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap8
Otthon
A karóra választás alapjai - Milyen óra illik hozzád?

Manapság egyre nagyobb választékban kaphatóak ékszerek és kiegészítők, így igen nehéz feladat megtalálni a tökéletes karórát. Sorra vehetjük az összes típust, de akkor rá kell szánni rengeteg időt, ami meg ugye nem túl praktikus, ha magunknak vagy ajándékba keresünk kiegészítőt. Ebben a cikkben eláruljuk a karórára választás alapjait, hogy melyik illene hozzád a legjobban.


Boszorkányok vagy istennők? Egy letűnt kor titkai

Hol és hogyan éltek, hogyan táplálkoztak akkoriban az emberek? Milyen volt egykor a nők helyzete, az emberek halálhoz való viszonya? Lássuk világosabban a sötét középkort!


Patkányirtás korszerű eljárással, fenntartható módon

A kártevők sok bosszúságot, kellemetlenséget és egészségügyi problémát okozhatnak nekünk. Bármilyen betolakodóval legyen is dolgunk, fontos hogy tisztában legyünk azzal, hogy mi a legjobb megoldás az adott helyzetben. Így megelőzhetjük azt, hogy a fertőzöttség még nagyobb méretet öltsön.
Menyasszonykák és kiskatonák, avagy a nemi identitás gyerekkorban

A születéstől kezdve ösztönösen másként neveljük a lányokat és a fiúkat, nem csak a ruhák színében, de mozdulatainkban is a későbbi férfit vagy nőt keressük bennük, már a bölcsőben.


4 fontos hőség-törvény az idősek védelmében - Figyelj a szomszédra!

Sok idős ember él magányosan, és ebben a hőségben nagyobb figyelmet igényelnek a környezetükben élőktől! Figyeljünk oda mi is!


A költségek közel negyede ablakon kidobott pénz a legtöbb építkezésnél és felújításnál

Építkezésnél és felújításnál egy jó végeredményhez ökölszabályként három dologra van szükség: felkészült megrendelőre, hozzáértő építési szakemberekre és minőségi építőanyagra. Ha ezekből akár egy is hiányzik, a befektetett összeg akár 20%-a is ablakon kidobott pénzzé válhat.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x