Nyugati asztrológia - Szerelem a képletünkben
Címlap / Everness / Nyugati asztrológia - Szerelem a képletünkben

Havasi Patrícia

Nyugati asztrológia - Szerelem a képletünkben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

Hiúsági kérdés, vagy sem, ha mélyen magunkba nézünk, mindannyian szeretünk sugárzónak látszani, mert imádunk tetszeni a másik nemnek, és imádunk szerelmesek lenni, kapcsolatban lenni. De mitől függ, hogy kibe leszünk szerelmesek, és milyen típusú férfibe-nőbe botlunk bele állandóan? Egyáltalán lehet-e ezeket tipizálni? És ha igen, látszik-e a horoszkópból az "én" típusom?  

Az asztrológián belül a párkapcsolati asztrológia az egyik legkomplexebb kérdés, amiről szintén regényt tudnék írni, de ezt sem teszem meg most, hanem helyette elmesélek minden hasznos és érdekes tudnivalót az Everness fesztiválon a Harmonet sátorban a Szerelem a képletünkben workshop keretén belül, ahol bizony játszani is fogunk, mégpedig a saját képletünkkel.

Mert bizony látszik az egyéni horoszkópból, hogy kikre, azaz milyen típusokra „bukunk”, és ha a szerelmet kell kivesézni, akkor először mindig a Vénuszt és a Marsot nézzük! A Vénusz egy horoszkópban azt mutatja meg, hogyan adjuk és hogyan fogadjuk a szeretet nőként. A Vénusz azt is jelzi, hogy esztétikai szempontból mit tartunk szépnek. Miben találunk örömet, mit szeretünk csinálni?

Egy nő képletében saját magát jelzi a Vénusz, a női önképét, hogy milyennek tartja magát mint nő, mint fiatal, csábító nő (nem mint anya- azt a Hold jelzi!), milyen a szexualitása, hogyan fejeződik ki.  A Mars pedig a nő képletében a testi vonzódást mutatja: az ideális  férfiképet, avagy jelzi, hogy kikhez vonzódunk. A férfi képletében pedig épp fordítva.Ízelítőként nézzük most meg általánosan és röviden egyenként, hogy az egyes csillagjegyek hogy „viselkednek” párkapcsolatban, milyen berögzött hódítási  szokásuk van. A workshopon pedig mindezt jóval részletesebben és egyénre is szabva.

Kos

A kos a kapcsolataiban őszinte, néha kegyetlenül adhatja tudtunkra a véleményét. Ha szeretnénk egy kost elcsábítani, elég lesz ráutaló módon viselkednünk, s egyértelmű jelekkel a tudtára adnunk, hogy kedvet kaptunk vele a szexhez.

Bika

A Bika érzéki, ami megnyilvánul szexualitásában is, valódi művésze a szerelemnek. Kapcsolata, azon túl, hogy szexuális értelemben túlfűtött, magában hord minden érzéki élvezet úgy, mint a finom ételek élvezetét.

Ikrek

Kapcsolatban az Ikrek felületesebben képes kötődni, hiszen sok új kapcsolatra, olykor kalandra is szüksége van. Ikreknek több örömet okoz egy közös program, vagy egy laza, könnyed beszélgetés.

Rák

A Rák érzékeny és könnyen sebezhető. Mindene az otthon és a család, rendkívül házias alkat, szereti kényeztetni családját. Ha szeretnénk elcsábítani egy Rákot, akkor a legfontosabb, hogy legyünk vele nagyon kedvesek, finom, gyengédek!

Oroszlán

Egy vérbeli Oroszlán mindig nagyon szenvedélyes, tüzes, temperamentumos ha érzelmi életéről van szó, és ez igaz a szexualitására is. Egy oroszlánnak a szerelem az egyik legfontosabb területe az életében, nem tudja elképzelni életét a bizsergető, szédítő mámoros érzés nélkül. Ha szeretnénk egy Oroszlánt elcsábítani, akkor jó ha tudjuk, hogy nagyon igényes emberrel állunk szemben, aki nem elégszik meg, csak a nagyon jóval!

 
 
Szűz

A szűz-domináns ember elsősorban agyi tevékenységén keresztül kötődik a világhoz, vagyis karakterére erőteljesen jellemző a racionalitás, elemző hajlam. Nem szereti a hevességet, végletességet, csak az ésszerű megfontoltságot.

Mérleg

A partnerkapcsolatok élete fontos részét képezik, és nem is igazán lesz olyan időszak, amikor egyedül lenne. Belső tudattalan törekvései a harmónia megteremtésére és megtartására irányulnak.

Skorpió

Erős egyéniség, fanatikus, szenvedélyes, a szerelemben is céltudatos. A Skorpiónak nagyon tetszik, ha maradéktalanul elfogadja párja, és tudatja vele, hogy személye magával ragadó és vonzó. Kedvében járhatunk azzal is, ha érzékeltetjük vele, hogy szeretjük a szexet, de kerüljük a közönségesség látszatát!

Nyilas

Széleskörű szellemi érdeklődéssel rendelkezik, nagyon intellektuális, intelligens, bölcs, becsületes és igazságos ember, és ugyanezt elvárja társától is. Nyitott az emberek iránt, sok mindenkit meg akar ismerni, hamar szerelembe esik, ellenben hajlamos az idealizálásra. Érdemes nemcsak ismerni, hanem alkalmazni is az ELÉG JÓ-t, ahelyett, hogy ideákat kergetne.

Bak

Egy vérbeli Baknak talán a legjobban van szüksége a biztonságra, ezért olyan Társ mellett teszi le a voksát, aki képes ezt megadni neki. Rendkívül felelősségteljesen, éretten gondolkodik. Visszafogott és szívós, ám a kemény külső csak egy álca, amely elrejti a bizonytalanságát.

Vízöntő

Bármilyen romantikus őrültségre képes, amíg a szerelem tüze hajtja. Nagyon eredeti, impulzív, nem egy unalmas személyiség, nem húzza az ismerkedést sem nagyon el. Függetlenségre törekszik a kapcsolatban is, mivel önálló, szabad lénynek vallja magát, akik nem szeretné, ha korlátoznák őt.

Halak

Álomvilág, mély érzelmek, romantika, vízpart. Ezek a kulcsszavak hozzá! Állandó lelkizésre számíthatunk, oda kell figyelnünk a legapróbb jelzésekre is tőle, amelyeket közvetít felénk, s persze bátorítanunk kell arra, hogy fejezze ki őszintén amit szeretne, mert nehezen boldogul a sivár anyagi világban.

Minderről bővebben:
Hol? Balaton, Alsóörs, Everness fesztivál, Harmonet sátor
Mikor? Június 21-én a csillagnapon, 13:00-14:30, Szerelem a képletünkben workshop
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2926 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x