Titokzatos energiák?
Címlap / Everness / Titokzatos energiák?

Titokzatos energiák?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

A mai világban szinte mindenki tisztában van azzal, hogy láthatatlan energiák vesznek minek körül. Nem kell semmi misztikusra gondolni, hiszen a wifit sem látjuk, mégis használjuk. Igaz lenne, hogy ezt a megfoghatatlan erőteret a szolgálatunkba állíthatjuk, és kedvünk szerint alakíthatjuk életünket?  

A wifi nemzedék óta, az már messze nem kérdés, hogy olyan dolgok is körülvesznek bennünket, amik a látható, tapintható kategórián kívül esnek. De még ennél is nagyobb hozadék, hogy mindezt teljesen természetes módon, mindennapi feladataink megoldására használjuk.Ez a nevezzük generációváltásnak, nem csak a technológia, de a spiritualitás tekintetében is megfigyelhető. Hiszen korábban a spiritualitás egyet jelentett a jóslással, mágiával, mindenképpen magában hordozott valamiféle különlegességet, titokzatosságot, ami az egyszerű halandó számára elérhetetlen, megvalósíthatatlan. Ma meg már a vasárnapi ebédet sem tervezem meg anélkül, hogy megkérdezném az Univerzumot, mi lenne a legnagyobb hozzájárulás mindannyiunk számára.

Mindez persze felveti a kérdést, hogy veszít- e jelentőségéből és értékéből, amit kivételes alkalmak és különösen rázós helyzetek helyett, minden nap, bármely percben elérhetünk.

Nincs generális válasz, hiszen mindannyian mások vagyunk? Vannak, akiknek továbbra is a varázslat, a kívülről érkező segítség ad vigaszt és megoldást és ez teljesen rendben van így.

Viszont sokan már ráébredtek arra, hogy saját maguk alakítják a valóságukat és minden, ami velük történik, az belőlük fakad. Tudják, hogy a láthatatlan és megfoghatatlan tartományba esik tudatalattijuk is, ami a világról, kapcsolataikról, sikereikről, kudarcaikról sajátos és sokszor másoktól átvett gondolatokat tartalmazhat. De képesek uralni! És a wifi jelhez hasonlóan a céljaik szolgálatába állítani, eszközként használni.

Ki mondta, hogy a spiritualitás csak arra jó, hogy megtudjuk hova dugta a pénzt a halott nagypapa? Vagy szerelmi kötést rakjunk a szomszéd Rózsika jóképű fiára, hogy a mi lányunkat is elvegye végre valaki?

Az energiák nem attól vannak ott, hogy használod, mi több, ha negatív dolgokat tapasztalsz, az nem jelenti, hogy nem teremtesz. Csak épp nem a céljaid szerint teremtesz. 

Tudatosnak lenni sok mindent jelent, de számomra legfontosabb mégis az a felelősség, amit a saját sorsomért érzek. Hiszen ha megteremtettem meg is változtathatom! Mert van rá eszközöm és persze merszem! És neked is van! Jógázz a testi harmóniáért, kérj asztrológiai vagy számmisztikai elemzést a teljesebb önismeretért, vagy vizualizálj a változásokért.

Ha titokzatosan szereted, csináld úgy, ha praktikusan, akkor cserélj hitrendszert a villamoson, kérdezd meg a tested a zöldségesnél, mire vágyik, vagy érezz rá a gyereked érzéseire a korona csakráján keresztül, ahelyett, hogy kliséket puffogtatsz gyereknevelés címszóval.

Nem titokzatos, nem borzongsz bele úgy, mint egy szellemidézésbe, de olyan energiák áramlását indítod el az életedben, ami a mindennapjaidat is élhetővé, vagy ha úgy tetszik varázslatossá teszi. Mert amit régen csak a látó tudott már neked is elérhető, megtanulható, gyakorolható.

Az Everness fesztiválon részletesebben is mesélek erről.

Titokzatos vagy sem élj a lehetőséggel!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 899 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x