Impotencia ma, előző életed miatt? Spirituális utazás lelked...
Címlap / Ezotéria / Impotencia ma, előző életed miatt? Spirituális utazás lelked múltjába

Impotencia ma, előző életed miatt? Spirituális utazás lelked múltjába

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Volt nekem is előző életem? Ki voltam én? Választ ad hipnózis! Akár mai súlyos kríziseket oldhat ki egy vezetett regresszió. Régen a szórakoztató ipar profii voltak a hipnotizőrök, ma komoly gyógyító munkát végeznek. Hogyan vezet vissza elmúlt életeidbe egy szakember? Mire való ez az egész? Árt, vagy inkább hasznos tudni?  

Vannak akik hisznek benne, vannak akik kételkedve fogadják, vannak akik kizárják. Minden esetre érdemes a témával foglalkozni, mert a legtöbb hipnoterapeuta munkája és tapasztalata olyan eredményeket mutat fel, melyeken érdemes elgondolkodni. A bibliában is számos utalás van arra, hogy eredetileg a keresztény tanításokban is szerepelt a lélek körforgása.

Mi is a hipnózis?  Rejtett világ nyílik meg általa

Legtöbben érdekesnek találjuk. A varázsa abban rejlik, hogy felnyit egy rejtett világot, valamint az önfejlesztés esélyével kecsegtet. Majdnem mindenki arra vágyik, hogy tökéletesítse magát. A hipnózis könnyű megoldásnak tűnhet. Gondolhatjuk, hogy a hipnotizőr varázsolni tud: hatalma, ereje van, amivel bizonyos dolgokra képessé tesz bennünket (pl. idegen nyelvet tanulni), vagy épp ellenkezőleg, rávesz, hogy valamivel felhagyjunk (pl. leszokni a dohányzásról). Valójában a hipnotizőrnek nincs ilyen képessége, soha nem is volt, csak egy speciális készséggel rendelkeznek. A téves értelmezés magyarázható. A szakképzett hipnotizőrök a múltban tulajdonképpen a szórakoztatóipar profijai voltak. Szándékosan próbáltak egy olyan valótlan benyomást kelteni, mely szerint különleges hatóerejük van, és azzal tárgyakat vagy embereket tudnak manipulálni. A hipnózis egyedüli ereje csak az alany elméjében létezik. Napjainkban általában szakképzett orvosok, pszichológusok, hipnoterapeuták végzik az ilyen jellegű feladatot.

(A hazai törvények szerint hipnózist csak erre kiképzett orvos, vagy pszichológus, pszichiáter vezethet, magát hipnotizőrnek mondó személy, természetgyógyász, vagy mágus nem! Ha ilyen típusú vezetést szeretne, forduljon például Dr. Kunsay Gyulához, a HarmoNet pszichológus tanácsadójához)

Mire használható a hipnózis?

Két fő gyógyászati alkalmazása van. Az előző élet(ek) feltárása regresszió segítségével elsősorban a kellemetlen tüneteket és negatív viselkedéseket orvosolja, másodsorban fájdalomcsillapításra alkalmas módszer. Ez utóbbit egyre szélesebb körben ismeri el a mai „nyugati” orvostudomány. Egyre több fogorvos és orvos végez olyan fájdalommal járó beavatkozásokat, melyeket hagyományosan gyógyszerekkel érzéstelenítenének.

Karma: egy keleti hagyomány nyugati alkalmazásban

Manapság egyre többen használják a karma szót, de vajon mit is takar pontosan?  Az individuális lélek „előéletében” való hit.
A karma szanszkrit eredetű, szó szerinti jelentése: cselekedet, mozgás.
Az az erő, mely a reinkarnációhoz, azaz az újraszületéshez vezet. A végzet tulajdonképpen a karma szinonimája. Bármelyik életben elültetjük a személyiségünk magját, mely növekedni és fejlődni fog az azt követő inkarnációkban (életekben). Tehát a reinkarnáció egy mechanizmus, mely által a karma működik. A két fogalom csak együtt tárgyalható.

A karma tana

A karma tana megjelenik mind a keleti (Hinduizmus, Tibeti buddhizmus, Zarahusztra tanai, a Korán), mind a nyugati (Kelta Wicca, ókori Egyiptom, ókori görög-római, korai Keresztény) vallásokban. A karma fogalmát úgy is meghatározhatjuk, mint ok és következmény, vagyis tetteinknek következménye van – nem csak egy meghatározott élet folyamán. A karma magyarázat az egyes ember nehéz körülményeire, akadályokra, mert sokszor nem értjük, miért is érdemeltünk meg bizonyos embert próbáló élethelyzeteket, feladatokat, frusztrációt, keserűséget, szenvedést. Ebben segíthet az előző életekbe való visszatekintés.

Regresszió:  időutazás vagy egyszerűen csak képzelődés?

Mi a garancia arra, hogy amiket a regresszió/hipnózis során „látunk”, „megélünk”, azok tényleg egy múltbeli élet emlékképei, vagy pusztán a saját fantáziánk szüleménye? A szakemberek szerint, ha csak képzeletünket eresztjük szabadjára, „lelki szemeinkkel” látunk képeket, de érzelmek átélése nélkül. Ezzel ellentétben a regresszió során, megint teljességgel ÁTÉLJÜK érzelmekkel is a már megtörtént eseményeket, mindazt a pozitív és negatív élményt, amin egyszer már átestünk.

Szerelmi karma; esettanulmány – Carl és Martha kapcsolata

A szerelmi karma a legfigyelemreméltóbb. Néhány pár rájön, hogy már nem a jelen életükben tartoznak össze először. És nem is utoljára. Ha a kapcsolatban probléma lép fel, az előző életekbe vivő regresszió pontosan feltárja az okokat.

 

Carl másodlagos impotenciával küzdött (nem minden esetben tudott szexuálisan „működni”). A terapeuta először egy korábbi, jelen életben megélt élményt hozott elő Carl tudatalattijából, mely akkor történt, mikor Carl kapcsolata Martha-val hat hónapja tartott, mikor is a hölgy elvált asszony volt. Egy Martha lakásán töltött éjszakát követő reggelen hangos kopogás verte fel őket. Carl még nem igazán tért magához, de „fél füllel” hallotta, hogy Martha volt férje fenyegetőzött: ha kiderül, hogy Carl-lal szexuális kapcsolatot létesít, megöli a férfit. Ekkor kezdődtek a szexuális problémák, amik ezen események feltárásával megoldódni látszottak, de a gyógyulás nem volt teljesen sikeres. Ekkor fogott Carl és a terapeuta az előző életek boncolgatásához.

Az első regresszió a 18. századi Franciaországba vezetett. Carl akkor Ladin névre hallgatott, felesége Jeanne belehalt a szülésbe, az újszülött sem élte túl a tragédiát. Ekkor elhatározta, hogy soha többet nem nősül meg. A regresszió során az alany tudja, hogy a múltbeli életében szereplő személyek kik a jelenlegiben. Az akkori barátja jelenleg az öccse, az akkori édesapja jelenleg a nagybátyja, Jeanne pedig jelenleg Martha. Carl Ladinként magát hibáztatta Jeanne (Martha) és gyermekük haláláért. A jelen életbeli impotencia azért jelentkezett, mert Carl nem akarta Martha-t megint egy traumába vinni.

A második hipnózis a 14. századi Németországba vitte vissza.
Hans-nak hívták, katonaként egy nemes urat szolgált. Feleségével, Helenával gyönyörű házasságban éltek, fiúgyermekük is született. A nemes úr halála után az özvegy lett a kastély tulajdonosa, amelyben éltek. Sajnos örökös viszályban éltek,  harcoltak a kastélyért. Az özvegy folyamatosan támadásokat intézett Hans ellen. A harc Carl halálával, egyben az özvegy győzelmével végződött. Az özvegy jelenlegi életében Martha. Ez is egy magyarázat az impotenciára. (Carl jelenlegi életében 35 éves volt, mikor Martha-val találkozott, előtte soha senkivel nem volt ilyen jellegű problémája.)

A harmadik helyszín az Egyesült Államokbeli Maine állam, 1802. Carl akkor Jake-ként született egy kis faházban, édesapja John, édesanyja Hilda, nővére Becky. (Jelenlegi életében is felismeri, kik ezek az egykori családtagok.) Egyszerűen éltek, nem járt iskolába. Apja halála után legjobb barátjával, Sam-mel vettek egy farmot, vadászatból éltek. Barátnőjét, Amy-t elhagyta, inkább a független életformát választotta. Egy szerencsétlen vadászat alkalmával meglőtte Sam-et. Hiába rohant orvosért, már nem tudott a legjobb barátján segíteni. Sam utolsó szavai „ne érj hozzám!” nagyon sokáig (még egy jó pár életen keresztül) hatottak rá. Ugyanis Sam jelenleg Martha - ez is magyarázza az impotenciát.

Carl és Martha esete nagyszerűen illusztrálja az inkarnációk során bekövetkező nemek változásának elvét. Bár a legtöbb életet egy neműként éljük meg, a karmikus ciklus megkövetel legalább egy „váltást”.

Carl Ladinként a 18. századi Franciaországban magát okolta Martha (Jeanne) haláláért. Érthető, hogy nem szeretett volna családot alapítani, ezért következő életében Jake-ként nem nősült meg. Jeanne (Martha) haláláért közvetetten, Sam (Martha) haláláért pedig közvetlenül érezte magát bűnösnek – hatalmas bűntudatot hozott magával ebből a két életéből. Az ezeket megelőző életben Hans-ként a kastélyért haláláig harcolt az özveggyel (Martha), veszteségét Ladin-ként és Jake-ként torolta meg. A további, feltáratlan életbe vivő regressziók más és más konfliktusokat világítanának meg. Hol az egyik, hol a másik fél lett volna az áldozat. Egyáltalán nem számít, hogy melyik fél kezdte a konfliktust. A probléma megoldása fontos igazán.

Manapság Carl és Martha nem küszködik szexuális problémákkal. Szeretik egymást és végre békében, harmóniában élnek. A legtöbb párnak sok élet kell ahhoz, hogy végre meg tudják oldani a nehézségeket.

A hipnotizőrök azonban nem álltak meg a múltbéli életek felderítésénél. A jövőbe is kirándulhatunk ennek a módszernek segítségével.
Cikkünk következő részében a jövőutazásról lesz szó, ide kattintva elolvashatja >>>

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6320 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x