Nagy nagyihoroszkóp!
Címlap / Ezotéria / Nagy nagyihoroszkóp!

Nagy nagyihoroszkóp!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Annyi idősek vagyunk, amennyinek ott belül, a szívünk mélyén érezzük magunkat! Az asztrológia segít benne, hogy ezt meg is élhessük!  

Nem csak a tiniknek, hanem a nagyiknak is készítettünk egy nagy összefoglalót! A horoszkópunk segíthet abban, hogy törekvéseinket megvalósítsuk, figyelhessünk önmagunkra. A nagymamik persze bátran megnézhetik a nagypapák horoszkópját is!



KOS (Március 21. – Április 20.)
Sokkal makacsabbá válhat, s ez nem mindig kedvez a családi kapcsolatoknak. Nem baj, ha eltér a véleménye a családtagokétól, de a mondandóját érdemes diplomatikusan megfogalmaznia. Ezzel arra neveli a többieket, hogy ők is empatikusabban viselkedjenek! Ha mindenkiben van egy kis kompromisszumkészség, akkor könnyű közös döntéseket hozni!
Tipp:Használja ki az energikusságát! Reggelente végezzen néhány könnyű, frissítő tornagyakorlatot!

BIKA (Április 21. – Május 20.)
Szüksége lehet arra, hogy jól kibeszélgesse magát valakivel, hiszen rengeteg mondandója lehet! Érdemes felvennie a régi barátaival a kapcsolatot, s akár közös programot is szervezhetnek. Gondolkodjon el azon is, hogy mikor volt utoljára moziban, vagy színházban. Ha már nagyon régen, akkor itt az idő egy kis önfeledt szórakozásra!
Tipp: Találja meg az alkalmat egy jó kis baráti beszélgetésre! Ez jó alkalom arra, hogy kicseréljék a tapasztalataikat!

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Kicsit kedvetlenebb, hallgatagabb lehet a megszokottnál, s a következő heteket érdemes pihenéssel töltenie. Nem most van itt az idő, hogy felvállalja az összes unoka felügyeletét, vagy nyaraltatását. Ezzel meg kellene várnia, amíg újra energikusabb lesz! Ha a családjával szeretne lenni, akkor inkább Ön látogassa meg az unokákat!
Tipp: Ha fáradtnak érzi magát, akkor ne akarjon erején felül teljesíteni! Ezt senki sem várja el Öntől! 
Használja kiváló kommunikációs készségét és ha minden kötél szakad, egy szép mesével, történettel le tudja kötni az aprónépet, a nagyobbacskáknak pedig tanító hatása lehet. 
                 
 

RÁK (Június 22. – Július 22.)
Kicsit nehezebben indulnak be a napok, s ez visszavezethető arra is, hogy esetleg rosszabbul alszik mostanában. Lehet, hogy csak apró trükkök kellenek a jó éjszakai pihenéshez, próbálja ki, például a levendula erejét. Tegyen az éjjeliszekrényére egy kis csokor levendulát, amelynek az illata könnyen álomba ringatja! A nyugodt pihenés után, pedig sokkal frissebben ébredhet!
Tipp: Ha úgy érzi, hogy rosszul alszik, akkor gondolja végig azt is, hogy a matraca mennyire egészséges, kényelmes!           

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Nagyon szeretne a külsejével foglalkozni, s erre nagyon jó az alkalom! Érdemes végiggondolnia, hogy talán jót tenne egy új frizura, vagy néhány új ruha. Új, sportosabb stílust is kipróbálhat, amely nagyon jól áll majd Önnek. A hajviseletben, pedig nyugodtan vállaljon fel egy új színt, amely egész arcának, megjelenésének új karaktert adhat!
Tipp: Nem kell mindig háttérbe szorítania önmagát! Arra is szükség lehet, hogy a saját igényeire is figyeljen!

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Lehet néhány vita a családban, a következő hetekben, amelyek kissé megviselik. Azt gondolhatja, hogy a hozzátartozói készakarva bántják meg, pedig semmi szándékos nincs a dologban. Elképzelhető az is, hogy valamelyik családtag rosszul fogalmaz egy mondatot, vagy rossz hangsúlyt, hangnemet használ. Mielőtt megsértődne, tisztázza a helyzetet. 
Tipp: Megteheti, hogy tiszta vizet Önt a pohárba! Egy jó szándékú beszélgetés még közelebb is hozhatja a családtagokhoz! 
Még több horoszkóp >>>


MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Nagyon felpezsdülhet az élete, feltűnhetnek az életében olyan régi barátok, akiknek nagyon örül! Érdemes egy kis kutatást is végeznie azok után az emberek után, akik fontosak voltak az életében, de már régen látta őket. Megteheti, hogy rendez egy találkozót, régi osztálytársakkal, vagy régi munkatársakkal! Ez rendkívül szórakoztató lesz Önnek!
Tipp: Mindig volt tehetsége a szervezéshez! Tegye meg a saját kedvére, hogy összeszedi az Önnek kedves embereket! 

Skorpió (Október 23. – november 21.)
Mostanában érdekes vonzalmat vehet észre a túlvilági, vagy ezoterikus dolgok iránt, ilyen természetű olvasmányait azonban lehet, hogy környezete nem nézi jó szemmel. Mivel ezek Önnek igen jót tesznek, ne aggódjon, hanem tanulja ami érdekli, a tudás megszerzése igen fontos lehet a későbbiekben. A tanultakat azonban óvatosan adja tovább, csak ha már eléggé elmélyült a tudása.
Tipp: Menjen el egy ezoterikus témájú előadásra, vagy előadás sorozatra, foglalkozzon azokkal a dolgokkal, amik érdeklik.  Az Agykontroll jó ötlet lehet.

 

NYILAS (November 22. – December 21.)
Egy kicsit indulatosabbá, türelmetlenebbé válhat, s lesznek olyan alkalmak is, amikor bizony „elszakad a cérna”. Elképzelhető, hogy a gyermekei, vagy unokái tesznek olyan megjegyzést, amely fölött már nem tud szemet hunyni. Érdemes tisztáznia a helyzetet, mondja el, hogy mit gondol a témáról. Az unokákkal való foglalkozásba beletartozhatnak a nevelési feladatok is!
Tipp: Unokájának arra is szüksége van, hogy határokat szabjon neki! Ha nem tetszik Önnek a hang, amit használ, akkor ezt elmondhatja neki!    

Még több horoszkóp >>>

BAK (December 22. – Január 20.)
Nagyon érzékeny hangulatban lesz a következő hetekben, s ez lehetőséget ad arra is, hogy a saját lelkével többet törődjön. Érdemes beiratkoznia egy jóga tanfolyamra, amely akár egészségi állapotának is nagyon jót tehet. Azt tapasztalhatja, hogy teste sokkal rugalmasabbá, hajlékonyabbá válik majd. Ettől, pedig energikusabbá, erősebbé válhat!
Tipp: Használja ki érzékenységét, s hallgassa meg barátai, családtagjai problémáit! Adjon nekik jó tanácsokat, ha megkérik erre!

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
Sokféle élménye lehet a következő hetekben, s elég vegyesek a hatások. A környezetében élő emberek meglehetősen szeszélyesen viselkedhetnek, s ezért megrendülhet a biztonságérzete. Jó ötlet lehet tudatosan törekednie a nyugalomra, s derűlátásra. Nagyon sok öröme lehet a gyermekeiben, unokáiban, s érdemes minél több közös programot szervezniük.
Tipp: Használja ki, hogy nagyon játékos hangulatban van! Az unokákkal való közös süteménykészítés remek szórakozás lehet!

 

HALAK (Február 20. – Március 20.)
Sok otthoni teendője akadhat, s talán túl sokat vállal fel. Gondolkodjon el azon, hogy talán nem egyszerre kellene minden munkáját elvégeznie, inkább részletekben érdemes haladnia. Minden napra biztosítson magának egy kis pihenést és örömöt is! A következő hetekben nagy kedvvel süt és főz majd, hiszen nagyon fogékony a finom ízekre!
Tipp: Ha elkészült a finom sütemény, akkor lepje meg vele családtagjait! A barátait is meghívhatja egy kis közös főzőcskézésre! 

Még több horoszkóp >>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 57204 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x