Utazz csillagjegyed szerint! Utazás horoszkóp
Címlap / Ezotéria / Utazz csillagjegyed szerint! Utazás horoszkóp

Utazz csillagjegyed szerint! Utazás horoszkóp

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Ha még nem voltál nyaralni megtudhatod, hogyan és hol nyaralnak az emberek csillagjegyük szerint. Augusztus elején, közepén, vagy végén érdemes indulnod? Esetleg az indián nyarat kell kihasználnod! Keresd a saját csillagjegyedet és megtudod!  

(Mielőtt útnak indulsz, mindenképp legyen nemzetközi oltási kártyád, illetve ellenőrizd, hogy az adott ország milyen feltételekkel fogad túrázókat ebben az időszakban.) 

KOS (Március 21. – Április 20.)

Sokkal kényelmesebb hangulatban leszel a következő hetekben, s érdemes minél többet megtenned azért, hogy kipihend magad, s önmagadnak is fontos lehess. Ügyelj arra, hogy az öltözködésed is minél nagyobb mozgásteret adjon neked, hiszen sok vonzó programban, baráti találkozóban lehet részed. Ha úgy érzed, hogy dinamikus, érdeklődő hangulatban vagy, akkor keress fel egy utazási irodát, s szánj időt arra, hogy részletesen áttekintsd a kínálatot.
Utazási tipp a nyárra: ha teheted, akkor augusztus elején kelj útra, az úti cél, pedig lehet Írország, amely elbűvölő zöldjével, szikláival egészen elvarázsolhat. A régi kolostorok, várromok nagyon romantikus hangulatba hoznak majd!
Ha idehaza nyaralnál, akkor a Cseszneki vár és a Balaton-felvidéki Köveskál környéke tetszeni fog. 

BIKA (Április 21. – Május 20.)
Nagyon erotikus hangulatban leszel a következő napokban, ezért érdemes megerősítened a párkapcsolatodat. Már a nyári utazás tervezgetése is közelebb hozhat a kedvesedhez, s jóleső izgalommal tölthet el. Ha nincs partnered, akkor engedd meg magadnak azt az örömöt, hogy a nyaralás alatt találhasson meg a szerelem. Ennek érdekében hozd magad formába, törődj a testeddel! Érdemes edzőterembe járnod, hiszen nem mindegy, hogy mutatsz majd a fürdőruhádban!
Utazási tipp a nyárra: indulj augusztus utolsó napjaiban, s garantáltan izgalmas és szenvedélyes lesz az út, sok szerelemmel és új barátokkal! Egy utazás Franciaországba, városlátogatásokkal nemcsak pihentető, hanem remek intellektuális élmény is egyben!
Ha idehaza nyaralnál, akkor Tokaj és környéke, vagy egy etyeki bortúra is a kedvedre való lehet. 

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Vonzó formádat mutatod a világnak, de azért van egy kis önbizalomhiányod! Lehet, hogy csak levegőváltozásra van szükséged, s új barátokra, akik elfeledtetik veled a mindennapos stresszt. Tervezd meg a nyaralásodat, s már az álmodozás, készülődés is nagyon pihentető lehet számodra! Vegyél az útra új ruhát, s egy feltűnő, szexi fürdőruhával is megajándékozhatod magad! Ha elindulsz, akkor tudatosan hagyd magad mögött a napi feladatokat, s ne is gondolj rájuk!
Utazási tipp a nyárra: ha szerelemmel teli, játékos és vidám vakációt akarsz, akkor neked a nyár vége a legjobb időpont az indulásra! Törökország elővarázsolja az érzékiségedet, szánj arra egy napot, hogy a török bazár csillogásának örülhess! 
Ha idehaza nyaralnál, lehet, hogy egy jó kis fesztivált kéne kinézz magadnak! 

RÁK (Június 22. – Július 22.)
Szeretnél elbújni a világ elől a következő hetekben, pedig ki kellene rángatnod magad a fásultságból! Nem a legjobb megoldás, ha éppen a nyaralási szezonban zárkózol be a lakásba, hiszen így új kapcsolatokat sem köthetsz! Bízd meg kedvesedet azzal, hogy nézzen körül a nyári utazási lehetőségek között, s aztán állapodjatok meg az úti célban. Közben, pedig teremts magadnak hangulatot a nyaraláshoz, olvass úti könyveket, lapozgass utazási prospektusokat! ha vásárolsz pár olyan holmit, amit örömmel viselnél egy nyaraláson, talán megjön a kedved is a kikapcsolódásra. 
Utazási tipp a nyárra: remek időpont a nyaralás megkezdésére augusztus vége, úti célnak kiváló lenne Ciprus, s mivel szereted a vizet, itt bőven lenne részed vízi szórakozásokban. Ha már ott vagy, hajózz át egy-két napra Egyiptomba.
Ha itthon nyaralnál, akkor Poroszló környéke és a Tisza-tó kiváló szórakozási lehetőségeket kínál! 

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Roppant sok energiával rendelkezel a napokban, s az elintéznivalók sem bosszantanak. Akár ötletszerűen is betérhetsz egy utazási irodába, s ha már ott vagy, akkor ne sajnáld az időt arra, hogy az utazásszervezővel átbeszéld, hogy mit ajánl neked. Emellett minden eszközt használj ki az informálódásra, körülnézhetsz az Interneten. Szánj az a döntésre időt, nézz körül több helyen! Érdemes formába hoznod magad a nyaralásra, hogy valóban legyen önbizalmad, amikor fürdőruhára vetkőzöl.
Utazási tipp a nyárra: indulj augusztus közepén, egy Olaszországi körút remek lehetőséget teremt neked a kikapcsolódásra. A hely rendkívüli kulturális kincsekkel rendelkezik, Dél-Olaszország, pedig a növényvilág szempontjából is figyelemreméltó lehet számodra! 
Ha itthon nyaralnál, akkor Siófokot neked találták ki - egy jobb wellnessben kiteljesedhetsz! 

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Pontosan tudod, hogy mit vársz a nyári vakációtól! Intenzív élményeket szeretnél, s valóban meghoztad azt a döntést, hogy hátrahagyod a napi konfliktusokat, erőfeszítéseket. Nagyon jó ez a hozzáállás, hiszen így teljes mértékben kikapcsolódhatsz, semmi nem gátol meg abban, hogy jól érezd magad. Gondok nélküli, önfeledt nyaralásra számíthatsz, de válaszd meg nagyon tudatosan az úti célodat! Inkább dönts egy drágább út mellett, de mindenképpen legyen meg a komfortérzeted az út során!
Utazási tipp a nyárra: augusztus eleje remek időpont lesz az indulásra, s talán egy nagy Portugál körutazás elégíti majd ki a legjobban érdeklődő hajlamodat. A sok méltóságteljes szikla, pedig lenyűgözi egész lényedet! 
Ha itthon nyaralnál, akkor a Ráckevei Dunán evezzetek egy nagyot a barátokkal, ejtsd útba Ráckevén a szombati piacot, egyél egy lángost Szigetcsépen a strandon, és a Kis Duna Gardenben Szigetszentmártonban egy nagyot grillezhettek és kerékpározni is tudtok. 

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Új színt szeretnél vinni az életedbe, új élményekre vágysz! Mi is lenne alkalmasabb az új benyomásokra, mint egy önfeledt utazás, ahol új ízekkel, illatokkal, hangulatokkal lehetsz gazdagabb? Egész lényeg megújulhat, s a nyaralásból egy átalakult, spontán, örömteli ember térhet vissza. Mindezt érdemes megosztanod kedveseddel, hiszen a kapcsolatodra is ráférne már némi újítás és romantika. Ha együtt utaztok pároddal, akkor új korszak is kezdődhet a szerelmetekben!
Utazási tipp a nyárra: indulj el augusztus második felében, hiszen ekkor valóban önfeledt lehet az út. Úti célul válaszd Egyesült Arab Emirátusokat, itt a tevepiac, és a sivatagi homokdűnék megtekintése kihagyhatatlan program!
Ha itthon nyaralnál, akkor Tihany, a piaccal, a kalandokkal éppen téged vár! 

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
Mindig nagy hatással vagy az ellenkező nemre, tehát a nyaralásod is gazdag lehet vonzó szerelmi alkalmakban. Ha független vagy, akkor nyílván örülsz a lehetőségeknek, de egy utazás során óvatosabban kell kezelni a szerelmi kalandokat. Ha párkapcsolatban élsz, akkor utazz együtt kedveseddel, hiszen ez biztosíték lehet arra, hogy nem kerülsz nagyobb bonyodalmakba! A lábad érzékenyebb a következő időszakban, tehát nagyon gondosan válassz cipőt a nyaralásra! Gondolj arra, hogy egész nap kényelmes kell, hogy legyen!
Utazási tipp a nyárra: augusztus eleje és közepe is alkalmas lehet az indulásra, ha önfeledt vakációt szeretnél. Úti célként remekül megfelelhet számodra a Távol-Kelet, hiszen valóban egzotikus élményekre vágysz!
Ha itthon nyaralnál, akkor legjobb, ha felfedezed Budapest éjszakai életét. Ha itt élsz, akkor vedd fel a túrista szemüvegét, ha máshol, akkor fedezd fel a saját országod fővárosát. Aludj nappal, és bulizz éjjel! Koncert, party, zenés programok várnak!  

NYILAS (November 22. – December 21.)
Valódi érzéki élményekre vágysz, így nagyon fogékony vagy a finom ételekre, s a szerelemre is. Olyan nyaralást érdemes választanod, amelyet megoszthatsz a kedveseddel, s sok romantikus, érzéki élményben lehet részetek együtt. Kényelmes körülmények között érdemes vakációznod, hiszen fontos neked, hogy kényeztethesd magad. A nyaralás alatt ne számlálgasd a kalóriákat, engedd meg magadnak, hogy jókat egyél, nem kell kontroll alatt tartanod magad!
Utazási tipp a nyárra: indulj útnak augusztus második felében, s vedd az irányt Afrika felé, ahol elbűvölhet az egzotikus kultúra, s a gazdag állatvilág! Nagyon sokféle élményben lehet részed, hiszen Afrika hihetetlenül sokszínű világ!
Ha itthon nyaralnál, akkor egy jó kis környezetvédő túrát tehetsz valamilyen mezitlábas parkban, elmehetsz egy jó állatkerti körútra, ahol vadasparkokat nézhetsz meg, vagy egy jó kirándulásra az Alföldre. 

BAK (December 22. – Január 20.)
Nem sok időd jut a szórakozásra a következő hetekben, hiszen a teendők rákényszerítenek arra, hogy okosan alakítsd ki a napirendedet. Jó szervezéssel azonban megoldhatod, hogy jusson időd megtervezni a nyári pihenésedet is, hiszen már nagy szükséged lehet az érzelmi feltöltődésre, valamint a fizikai pihenésre is. Néhány órát szánj arra, hogy körülnézel az utazási piacon, s már ez a tevékenység is pihentető lehet számodra! Ezúttal engedd meg, hogy szárnyalhasson a fantáziád!
Utazási tipp a nyárra: augusztus elején és közepén is indulhatsz, s a legjobb választás, ha a Kína felé veszed az irányt! Peking nagyon érdekes látnivalókat kínál: a Nagy Fal és a Tiltott város örök élmény maradhat számodra!
Ha itthon nyaralnál, akkor legalább a kínai piacra menj ki :) - viccet félretéve a számodra a Dinnyésen található várpark ami kihagyhatatlan élményt jelent, de egy sümegi kalandot is örömmel veszel. 

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
Nagyon energikus leszel a következő hetekben, s ez alkalmat ad arra is, hogy minden elmaradt teendődet elintézd. Jut majd időd arra is, hogy a nyári vakációról álmodozz, de a fantáziákat ideje átültetni a gyakorlatba is, hiszen meg kell szervezned, hogy hová is mész nyaralni. Jó ötlet lehet részedről, ha az állóképességedet kicsit megtámogatod a sport segítségével, hiszen a vakáció megköveteli majd tőled, hogy formában legyél! Olyan útra menj, ahol sok új élményt találsz, ne csak süttesd a hasad a strandon!
Utazási tipp a nyárra: indulj augusztus közepén, s az úti cél tekintetében választhatod Argentínát is! A latin táncokból semmiképpen ne maradj ki, s ha már Argentínában vagy, akkor nézd meg az Iguassu-vízesést, amely egyedülálló élményt jelent! 
Ha itthon nyaralnál, akkor Egerszalókra kéne látogatnod, és bejárni persze a környéket is. 

HALAK (Február 20. – Március 20.)
A következő hetekben egy kicsit önmagaddal szeretnél foglalkozni, s hajlamos vagy arra, hogy megvizsgáld a saját gondolataidat, érzelmeidet. Befelé forduló hajlamod arra is alkalmat adhat, hogy végiggondold, hogy mire is vágysz valójában. Már éppen ideje adnod magadnak egy kis örömet is, s mi lenne erre alkalmasabb, mint egy élményekkel teli utazás? Használd ki az időt arra, hogy átgondolod, hogy hová is mennél szíved szerint. A döntés most szóljon egyedül rólad, s a vágyaidról!
Utazási tipp a nyárra: indulhatsz augusztus közepén, de még a szeptember közepe is megfelelő az utazásra! Horvátország nagy jó hely lehet számodra a kikapcsolódásra, de ha romantikus élményekre vágysz, kettesben a kedveseddel, akkor irány Párizs!
Ha itthon nyaralnál, akkor egy Szeged környéki, sok gasztronómiai és kulturális élményt nyújtó programra nevezz be - élvezni fogod! 

Még több horoszkóp >>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5038 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x