HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-09-20
Címlap / Ezotéria / Szerelmi vakvágány - kérdezd a tarot kártyát!

Szerelmi vakvágány - kérdezd a tarot kártyát!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-09-20

A tarot kártya akkor is remek segítség lehet, ha elakadtunk párkapcsolatunkban, vagy szerelmi nehézségeink megoldhatatlannak tűnnek.Párkapcsolati vakvágányok és a merre tovább kédése. 

 

Jin és jang: vágy a kiegészülésre
Mindenkiben ég legalább egy parányi láng - de néha egész tábortűz - a másik fél megtalálásra. A legtermészetesebb igényünk, amely a keleti filozófiai rendszerek és vallások megismerésével csak igazolást nyer. A legtökéletesebb szimbólumban egymásba forduló, odaadóan ívelődő két fél a jin és jang nem csak játszik a rész-egész viszonnyal, hanem mindkettő tartalmazza is a másik magját (ellentétes kis körök). Térben elképzelve e ősi jelképet pedig nem egy intim jelképet fedezhetünk fel benne. A profán dolgoktól kezdve egészen a magasztosig terjed az a belső igény, hogy valaki kiegészítse hiányzó részünket.

Megszerzés és birtoklás
Gyakran egy életen át keressük társunkat. Vagy mert úgy érezzük, elveszítettük az igazit, vagy mert úgy, hogy meg sem találtuk; esetleg ismerjük, de meg nem kaphatjuk azt, akire vágyunk. A történelem már mutatott néhány kegyetlen példát a másik fél megszerzésére, birtoklására; de többnyire maga a szerelem nem is a másik befogásával, hanem az iránta való epedéssel kifejezhető számunkra.

Te kit választanál?
Korunkban anélkül fogadhatunk hűséget valakinek, hogy családunk komolyabban megismerné, hogy ismernénk szándékait vagy előéletét. Gyakran a szerelem szenvedélyében, vagy mert annak korai zöld, de édes gyümölcse fakad hirtelen, ásót s kapát kiáltunk, s csak remélni merjük, hogy a nagyharang nem esik a fejünkre. Szinte mindenki életében, főként még fiatalon, akár élettársi vagy házastársi viszonyok előtt, előfordul, hogy több ember között őrlődik. Míg 2 emberből igyekszünk választani, biztosítjuk magunkat, hogy hűek vagyunk csak épp az igazit keressük, már majdnem megvan, csak két emberen hezitálunk… Amikor pedig valaki lépten-nyomon másra vágyik már felmerülhet, nem egy személyt, hanem valami nem létező érzést, esetleg saját önbizalmát keresi, áhítja a kíváncsi személy.

Nem ritka, hogy valóban nem tudunk választani, esetleg több lovagból szívesen kovácsolnánk magunknak egyet. Ilyenkor rendszerint egyik sem az igazi, mivel a nagy ő mellett - legalábbis elképzeléseink szerint - ilyen fel sem merülne.

A felhőkből leereszkedve
A kapcsolatok idővel a realitás talajára lépnek. 20 év felett már gyakran olyan tulajdonságok is szerepet játszanak a párválasztásban, hogy ki lenne anyának, vagy épp családfőnek alkalmas; mennyire erős, lovagias, vagy éppen megbízható az ember. Mégis a sok megbízható és reális személy mellett - akik mellett őszintén hangoztatjuk, hogy a szerelem elmúlik, de a szeretet megmaradhat és nekünk ez elég - főként középkorunkban, az ún. kapuzárás előtt megszaporodhatnak telefonszámaink és esti kimaradásaink. Néhány gyermeket felnevelve, túllépve az élet küzdelmes évein, ilyenkor sokszor őszintébben ordítjuk az univerzumba, hogy megérdemlem a társam!

A vízöntő kor szabadsága
Lesznek, akik ezt mondják: Mi tart vissza? - Köztük olyanok, akik 20 éve fogják ugyanazt a kezet, és olyanok is, akik 3 hétnél hosszabban nem merengtek egyetlen szempáron sem. Mert, hogy a modern vízöntő kor szabadságeszményét sokan lelki, érzelmi és szexuális szabadságként élik meg. Ma már könnyű, lehet, és persze megérdemeljük! Az egóért mindent.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 10519 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/harmonet_kinai.png
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x