Hol a kulcsom? Az asztrológus megmondja a választ
Címlap / Ezotéria / Hol a kulcsom? Az asztrológus megmondja a választ

Hol a kulcsom? Az asztrológus megmondja a választ

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-21

Az asztrológia szót hallva hajlamosak vagyunk a bulvármédiában megjelenő kis semmiségekre asszociálni... Érdemes azonban betekinteni az asztrológia, azon belül a kérdő asztrológia világába is.  

A kérdő asztrológia

Most az asztrológia egy olyan ágába szeretnék betekintést nyújtani, amely nem annyira közismert, bár rengeteg csodát, és izgalmat rejt magában. A maga nemében még viszonylag érintetlennek tekinthető, mivel a hagyományoknak azon részét képviseli, melyet a modern áramlatok még alig-alig bolygattak meg. A kérdő asztrológia (horari) az óraasztrológia azon ága, mely egy bizonyos jelen időpillanatban elhangzó kérdésre rejti magában a választ, mintegy „kérdés – felelet” formában. A kérdő asztrológia testvérága még az esemény asztrológia, amely egy múltban megtörtént esemény pontos idejére felállított képletet értékel ki; valamint a kiválasztó asztrológia, mely egy jövőben bekövetkező esemény időpontjának kiválasztásával foglalkozik. De most nézzük meg részletesebben, mi is az a kérdő asztrológia!

Hol a kulcsom?

Mindannyian kerültünk már az életben olyan helyzetbe, hogy úgy éreztük, képtelenek vagyunk eldönteni, hogy az elénk táruló lehetőségek közül melyiket válasszuk. Nem tudtuk előre, hogy a döntésünk milyen következményeket von majd maga után. Vagy egyszerűen csak kíváncsiak voltunk arra, hogy vajon megkapjuk-e azt a munkát, kinevezést, vágyott dolgot (autót, lakást, társat, stb…), amely után áhítozunk.

Az is biztosan előfordult, hogy eltűnt valamilyen tulajdonunk (kulcs, könyv, autó, stb…), és tudni szerettük volna, vajon ellopták, vagy csak feledékenységünk miatt nem találjuk.  Ebben az esetben bizony jól jött volna egy támpont, amely segítséget nyújtott volna abban, hogy milyen irányban keressük, a lakás mely részében találhatjuk meg a keresett tárgyat. Egy türelmetlen sportrajongó fejében is biztosan megfordult már az a gondolat, hogy milyen jó is lenne előre tudni , hogy vajon melyik csapat nyeri meg a meccset!

Halljam a kérdést, és én mondom a választ!

Az ilyen, és hasonló kérdésekre tud a kérdő asztrológia választ nyújtani az érdeklődő emberek számára. Igazi csemege egy asztrológus számára egy kérdőhoroszkópot kielemezni.

Az egész lényege abban tér el a klasszikus, tradicionális asztrológiától, hogy itt nincs szükségünk a kérdező születési adatára. Egyetlen időpontot kell csak figyelembe venni, és ez nem más, mint a kérdés elhangzásának az időpontja! Ha ez megtörtént, már csak a képlet elemzése van hátra, ami rengeteg odafigyelést és szakértelmet követel az asztrológustól. Egy aprócska figyelmetlenség, és máris minden a feje tetejére állt. Amit igaznak gondolunk hamis, és fordítva. De ha az asztrológus minden kritériumot figyelembe vesz, és kiértékel, nemcsak, hogy jól válaszol, de még a kérdésben szereplő személyek külső leírását, tulajdonságát, motivációját, tartózkodási helyét stb… is meg tudja adni!

Bármennyire hihetetlennek is tűnik, de a csillagokban minden meg van írva, csak tudni kell olvasni belőlük, és ez az igazi művészet az asztrológiában!

HarmoNet horoszkóp, nézz szét nálunk >>
  

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5448 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x