Varázsolj velünk karriert! - Legyen saját talizmánod, ami...
Címlap / Ezotéria / Varázsolj velünk karriert! - Legyen saját talizmánod, ami segít!

Varázsolj velünk karriert! - Legyen saját talizmánod, ami segít!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-20

Különleges varázsszereket, főzeteket és talizmánokat készítünk, hogy megtaláld a jobb állást, megszelídítsd a főnöködet, vagy kellemetlen kollégádat. Szeretnél jobban kereshess a jelenleginél? Ebben is segíthet egy kis szoft mágia! Figyelem, anélkül is működik, hogy higgy benne! Egyszerűen próbáld ki! Nem veszthetsz semmit!  

Először is szedd össze a hozzávalókat, hogy megvalósíthasd a célodat!
Válogasd össze a neked könnyen beszerezhető dolgokat, amiket pótolhatatlannak érzel, vagy amikkel kapcsolatban az érzésed, hogy nincs rájuk szükség, egyszerűen hagyd ki. Jókora adag intuíció kell az ilyen varázslatokhoz. Ha olyan hozzávalót gondolsz, ami szerinted erősítené a varázslatodat, de itt nincs felsorolva, egyszerűen add hozzá.

A munka sikerességéhez szükséges növényi hozzávalók:
Fahéj, mezei sóska, kálmosgyökér, verbéna levél, mandragóra gyökér.

A munka szerencsés kimeneteléhez, esetleg az új munka, vagy feladat sikeres elnyeréséhez kapcsolódó növények:
A fentiek közül ezt erősíti a mandragóra és a mezei sóska, de a négylevelű lóhere, a petrezselyem levele, a mustármag is szerencsét hozhat.

Ha több pénzt szeretnénk keresni, ezek közül a növények közül válogassunk:
Szegfűszeg, szentjánoskenyér, babfélék és borsófélék mindegyike, különösen a „szerencsebab” nevű. Feketenadálytő, vadgesztenye, szerecsendió.

Ásványi hozzávalók:
Ha munkahelyi varázslatot akarunk, a legjobb, ha jáspis, jáde, köveket veszünk ugyanis előbbi segít elkerülni, hogy mások irányítása alá kerüljünk, esetleg főnökünk vagy a cég túlzott befolyást gyakoroljon ránk, míg a jáde az összes varázslattal kapcsolatos törekvést erősíti.

Ha okosabbak akarunk lenni, jobban akarunk teljesíteni egy vizsgán, vagy éles helyzetben, akkor a szardonix nevű követ vigyük magunkkal erősítőnek. A cirkon kő segít abban, hogy vágyaid valóra váljanak, de jól döntsd el, hogy mik a valódi kívánságaid.

Szerencsés tárgyak a varázslatokhoz:
  • Mágnes – a jó erőt vonzza, a rosszat taszítja. Lehetőleg párosával használjuk, vagy magnetit kő formájában
  • Dobókocka – a jó szerencsét, a bőséget jelképezi
  • Valami aranyból – a bőséget, a vagyont jelképezi. Lényeges, hogy ne valami selejt dolog legyen, hanem ép, teljes. (egy kis gyűrű, egy teljes medál, ami megfelelő dolgot szimbolizál, például a varázslat kérőjének csillagjegyét ábrázolja)
  • Kereszt – a keresztény hívőknek a hitet szimbolizálják. (Iszlám hívőknek Allah szeme, vagy Fatima keze lehet hasonló, buddhistáknak valamilyen Buddha figura, stb..) Szentkép, vagy a bibliában 7 napig préselt négylevelű lóhere is megfelelő erőt ad.
  • Saját tárgyad – ami a munkádat jelképezi. Nyilván, ha kamionsofőr vagy, ne egy egész kamiont használj, egy kicsi de fontos csavarkulcs, vagy végső esetben az autó fotója, vagy kisautó változata is jó lehet. Képet végső esetben használj, inkább apró jellemző tárgyakban gondolkodj.
  • Saját hajad, körmöd, vagy bőrdarabod, - ami saját erővel segíti a varázslatodat.A talizmán zsák – csak magad készítsd!

A hozzávalókat helyezd el egy zsákocskában, amit mindenképpen magad készíts el, ne vásárold készen. Ehhez nem kell különleges tudással rendelkezned, mert ha találsz egy jó kéttenyérnyi puha bőrdarabot (szarvasbőr, zergebőr, stb..) vagy egy ugyanekkora nemez darabot, esetleg flanel anyagot, jó alapod van.

Szín tippek: Használj a karriert, munkát varázsló zsákodhoz kék, ezüstös árnyalatú szürke, vagy sárga színű bőrt, nemezt, vagy textilt.

Jelképek a zsákodon: A zsákra – ügyességedtől függően rajzolhatsz szimbólumokat. Ha a több pénz a célod, akkor dollár, vagy euró jelet is lehet.

Így készül: A zsákodhoz vegyél alapul egy kör alakot, hajtogasd össze félbe, negyedbe majd nyolcadba, és amikor nyolcadba hajtottad, bökj a szélére vastag tűvel, árral, vagy bőrlyukasztóval egy lukat. Így összesen 8 lyuk lesz a kör szélén – a nyolc a végtelenség száma, a 8-as a végtelenség jele – a talizmán így végtelen ideig segít téged. A kör szélét épp ezért végtelenített, egymásba érő vonalú sormintával, vagy lemniszkátákkal (fekvő nyolcasok) díszítheted.

A zsákot vagy erős, állati bélből készült zsineggel, vagy valamilyen növényi rostokból – és semmiképp nem szintetikus szálból – készült madzaggal kössük meg a legvégén. Ugyanannyi csomót kössünk rá, ahányas számot az avatásnál használunk. (A megkötés mellett ugyanígy használhatunk hajszálat is!)

Pénzvarázslat – pénz mágnes

Kösd a zsákodba azokat a tárgyakat, amik legjobban megfelelnek céljaidnak. Ha a vagyonosodás a célod, köss bele egy – lehetőleg nagyobb címletű – papírpénzbe csomagolva páratlan számú (1; 3; 5; 7;) fém érmét. A pénzes köteget kösd meg piros cérnával, és köss rá annyi erős csomót, ahány érme van benne.
Figyelj, hogy szét ne essen, mert akkor az rosszat jelent, a vagyon széthullását, a pénz szétfolyását, az összegyűjtött javak elforgácsolódását is jelenheti.

Koncentrációs gyakorlatok

Miközben a zsákba kerülő tárgyakat összegyűjtjük, majd zsákba kötjük, mindenképpen szükség van valamilyen avatásra, hogy a varázslat és az innen-onnan összehordott tárgyak együtt, és a célunknak megfelelően működjenek.

Minden egyes tárgyat húzzunk át egy arany gyertya lángja felett, páratlan számú alkalommal (1; 3; 5; 7; stb...) majd ha kész vagyunk, helyezzük a zacskóba. A zacskót a végén kössük be a fent leírt módon. Eközben mondogassuk végig varázsigénket, amit előzőleg saját helyzetünkre kitaláltunk.

Néhány példa varázsigére:

Előléptetéshez
„Kollégáim magam mellé állítom,
a megoldást mindig készen szállítom
engem választ mindenki, ha nyerni kell
meg is tudom csinálni, csak merni kell.”

Pénzvarázslathoz
„Napról napra növekszik a vagyonom,
Gyarapszik a pénzem és tulajdonom
Minden lépésemben pénzt lelek,
Jól is forgatom, szeretnek az ügyfelek! „

A versikét rigmust magunk költjük, és folyamatosan mondogatjuk, végig a rituálé közepette.
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 22392 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x