Sztárok és csillagok: Leonardo DiCaprio - a végzetesen szexi...
Címlap / Ezotéria / Sztárok és csillagok: Leonardo DiCaprio - a végzetesen szexi Skorpió titka

Sztárok és csillagok: Leonardo DiCaprio - a végzetesen szexi Skorpió titka

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-22

Ma már valóságos ökosztár, egykor csak jóképűsége és karizmatikus kiállása volt vonzó. A szenvedélyes és erősen erotikus kisugárzású színész ma a példamutatás is taníthatná már a világnak. Mi Leo titka? Hogyan vitte véghez terveit a színészi pályán, és hogyan lett a nők bálványa? Az egyik leghíresebb Skorpió titkai. 

Született: 1974. 11. 11.
Csillagjegy: Skorpió


Már kisgyermekként is talpraesett volt…
Leonardonak szüksége volt a rátermettségére, a szülei már egyéves korában elváltak. Édesanyja nevelte, aki több állást is vállalt, hogy a fiát eltartsa. Apja sem hagyta el teljesen, de ennek ellenére saját magának kellett megoldania a problémáit.

Színészi karrierje 1989-ben kezdődött, de az igazi áttörést az 1997-es Titanic hozta meg. 

Tudatos életvitel…

A Skorpiókra jellemző a szélsőségek iránti vonzalom. Leonardo maximálisan környezettudatos életmódot folytat, olyannyira, hogy nem használ privát gépet, hanem menetrendszerinti járatokkal utazik. Napenergiát használ és hybrid autót vezet. Véleménye szerint a globális felmelegedés az első számú környezetvédelmi kihívás. „Mindenkinek ki kell vennie a részét abból, hogy felhívjuk a figyelmet a globális felmelegedésre.” Legutóbb saját szigetére bioépítészeti megoldásokkal készült környezetbarát, megújuló energiaforrásokat alkalmazó szállodát építtetett.

Mély érzésű Skorpió
Leo a Véres Gyémánt forgatása közben Mozambiki árvákkal találkozott, s elmondása szerint nagyon mélyen megértette Őt a gyerekek sorsa. Olyannyira, hogy képletesen örökbe fogadott egy kislányt, akivel ugyan nem fog együtt élni, de rendszeresen támogatja anyagilag. (Erre másnak is van lehetősége! A jelképes örökbefogadás hazánkban is elérhető. A gyermekeknek havi pár ezer forintért élelmet, orvosságot juttatnak és tanulásukat is finanszírozhatjuk!)

HarmoNet tipp: Sztárok és csillagok: Matt Damon, a siker csúcsán - álmodozásból milliók! >>

A botrányok Őt sem kerülhetik el
A Skorpiókkal mindig történik valami botrányos. Leo egy varieté műsort nézett, amikor az egyik transzvesztita fellépő egy kis meglepetéssel ajándékozta meg. A fellépés végén megtöltött valamivel egy kondomot és egyszerűen hozzávágta a sztárhoz. Leo humoránál volt, és csak nevetett a történteken. 

Holtomiglan, holtodiglan

Biztonságos kapcsolatban a Skorpiók nagyon hűségesek, - kizárólagos kapcsolatra vágynak. Leo mostanában családalapításon gondolkodik. Úgy gondolja, hogy ideje normális életet élnie.

"Nősülni szeretnék, és gyerekeket akarok…Hiszek a házasság szentségében!”

Kunsay Melinda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6863 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x