Melyik a kedvenc virágod? Tavaszi partner-jósda!
Címlap / Ezotéria / Melyik a kedvenc virágod? Tavaszi partner-jósda!

Melyik a kedvenc virágod? Tavaszi partner-jósda!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-04

A kedvenc virágod beszél egyéniségedről, utal cselekedeteidre és megmutatja, milyen partner illik hozzád. Kedvesed valószínűleg hasonló virágot kedvel, mint te, de fontos, hogy szeresse annak illatát, ami számodra kellemes. A virágok illatuk, színük és formájuk által segítenek megismerni a világot és önmagad. A pszichológia is használja szimbólumait terápiákban és az álmok értelmezésekor. Mindemellett a virág szimbólumán keresztül közelebb kerülhetünk az ideális partner képéhez, s általa fellelhetjük igazi, életre szóló társunkat. Vajon mostani partnered az igazi, s ha egyedül vagy meddig kell még várnod?  

A vágyakról, a bennünk élő életerőről, az ösztöneinkről vallanak a virágok. A reménységről, szépség iránti érzékenységünkről vagy vágyainkról tudhatunk meg többet általuk.

Ha, van egy kedvenc virágod, vagy álmodban sokszor megjelenik egy adott növény képe olvass utána és vizsgáld meg, mit is szimbolizál számodra. Érdemes beszerezni az adott illóolaját vagy képét és mélyebben ismerkedni vele. Valamilyen rejtett oldaladra is ráismerhetsz általa. Most felsorolunk pár virágot és azt, hogy mit szimbolizálhatnak, de ennél bővebb képet is kaphatsz, ha elkezded magad számára értelmezni, tanulmányozni a virágodat.

Árvácska
A szelídség képviselője. Báj jellemzi. Akár bűbáj akár a bájosság értelmében egyaránt. Kicsit misztikusan, boszorkányosan titokzatos jellemet mutat. Partneredül mindenképp válassz barátságos embert és olyat, aki mély lelki életet képes élni és el tudja viselni érzelmi hullámzásaid.

Bogáncs 
Szúrós, és ijesztő növénynek tűnik, ugyanakkor belül, mikor kibontakozik ezerszirmú virágot bont, ami belső érzékenységre és szépségre utal. A külső mögött tehát érző szívre lelünk. Lehet azonban, hogy annak, aki ezt a virágot kedveli, nagyon rossz természete mutatkozik meg a külvilágban, így védve belső múlandó értékeit. Kevésbé érzelgős, de odafigyelni tudó partner megfelelő számodra, ha ez a kedvenc virágod, avagy sokszor megjelenik életedben. Egy kicsit érdemes a kommunikációs formákra odafigyelni, hogy vajon csak védekezésként használod tüskéid vagy akarva akaratlanul megsértesz esetleg másokat?Borostyán
Szívós és kitartó jellem vagy. Valószínűleg sokáig fogsz élni. Terveidet következetesen kivitelezed, és több oldalról megvizsgálod a lehetőségeket. Nem jellemez az érzelgősség, de a szenvedély képes rabul ejteni. Partnered jó, ha tisztában van az energiák kezelésével, mert te képes vagy mindent megmozgatni, és ha beindulsz, semmi nem állíthat meg. Bátor társ való melléd.

Búzavirág
A tisztaság jelképe. Spiritualitást hordozó ereje van. Transzcendens élmények átélőjévé tesz. Különleges életre vagy hivatott. Ne félj. Éld át bátran élményeid, mert felsőbb hatalmak és erők vezetnek, melyekben bátran bízhatsz. Partnered mindenképp legyen misztikus érdeklődésű, és ne féljen a furcsaságoktól Számos kalandban fogod részesíteni, ha hajlandó veled utazni az élet viharain és gyönyörein keresztül.

Fagyöngy

A bölcsesség hordozójának is tartják, de mindenképp tudást és tiszteletet ébreszt az emberekben. A halhatatlanság megértése valamikor részévé válik életednek. Valószínűleg vonzanak a különleges csodás gyógymódok és lehet, hogy egy-két gyógyító erő birtokosa is vagy, vagy leszel a jövőben. Párod tisztelete nagyon fontos számodra, azonban azon is érdemes elgondolkodod, hogy vajon Te mennyi tiszteletet adsz embertársaidnak. Partnered legyen őszinte és nyílt.

Gyöngyvirág
Valószínűleg, mikor valahol megjelensz, vidám csilingelés, és frissesség érzetét kelted másokban. Ezért gyakran sokan vannak körülötted, könnyen tudsz barátkozni, ha nem vagy éppen visszavonulóban és nem csak magadnak akarsz csilingelni. A szeretet hordozójaként is jelképezik ezt a virágot. Fontos számodra, hogy kedves és békés emberekkel vedd körül magad és ilyen partner is kell számodra. 
 
Fotó 

Ibolya

Kifinomult jellemre vall és gyakori reményteljes vágyakozásra. A remény virágának is nevezik. Szerénységre is utal és a természet adta bársonyos szépség elfogadására, megélésére a mindenséggel összhangban. Ugyanakkor a megújulás és az állandó változás hordozója, mint a tavaszi virágok általában. Melléd szinte bármilyen partner megfelelő, bár a durva és nyers modor nem neked való.

Liliom
A bódulat a kábultság hordozója. Neptunnal analóg. Számos eksztatikus élmény lehet az életedben, mind rossz, mind jó értelemben. Drog, alkohol, dohányzás, vagy meditatív elmélyülés a tudatállapotok megtapasztalása szintjén. A tisztaságot is szimbolizáló virágként azonban biztosan törekszel szeretetre és kellemes dolgokra. Az Istenhit valószínűleg fontos számodra és talán az angyalok sem állnak messze tőled. Párod jó, ha két lábon áll a földön és csodálattal tekint rád különleges tulajdonságaid miatt.

Lóhere
Közismert, hogy a szerencsével kapcsolatos. Gyarapodás iránti vágyat mutat illetve igényt a jólétre, gazdagságra. Ugyanakkor lelki egyensúlyra törekvész is jelezhet. Valószínű tehát számodra egyaránt fontos az anyagi és a lelki élet harmóniája és gazdagsága. Fontosak számodra az ékszerekés kimondottan tudsz örülni egy értékes ékszernek. Partnered ne legyen szűkmarkú, és te hálás leszel neki. Semmiképp ne keress magadnak spórolós társat, aki nem mer élni. Bátor és vagány, életrevaló partnerre van szükséged.

Napraforgó, és margaréta

Sugárzó virág mindkettő, mint te magad. Nap vagy az éjszakában, amit lehet, hogy páran már szóvá is tette neked. Nagyság, szellemi megvilágosodás iránti vágyad igen erős. A befolyásolhatósággal azonban vigyázz – a napraforgó, arra fordul, amerről a legtöbb fényt kapja. Ez utóbbi az emberekben nem mindig vált ki szimpátiát, bár lehet, hogy csak azért nem mert nem értik cselekedeteid mozgatórugóit. Partnered, mindenképp olyan legyen, aki képes elviselni sugárzó és állandó kiáradásban élő önmagad. Legyen befogadó és elfogadó irányodba ugyanakkor egyenes és őszinte, mint te.

Pipacs
Heves természetre utal, de mulandó fellobbanásokkal. Bódulat szempontjából hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a liliom, kissé gyengébben, finomabb, légiesebb formában. A heves természet szenvedélyes és érzékeny jellemmel párosul. Partnered legyen jó ember, és semmiképp ne legyen bántó, még heves kitöréseid esetében sem, mivel azok csak apró lángocskák.

Nőszirom
Alakja és formája révén is a szexualitás jelképe. A nemiség jelenlétére utal. A buja vágyak hordozója. Érzéki természet és érzelgősség jellemez. Partnered szoros ölelései biztosan kedvesek számodra. Szépérzéked kiváló. Az ízek és az illatok birodalmában is otthonosan mozogsz. Számodra művészet nélkül elképzelhetetlen a világ. Jó, ha partnered ezen a területen hasonló érzékenységgel rendelkezik.

Nárcisz

Színe és formája utal arra, hogy mindnyájan napok vagyunk, melynek te tökéletesen tudatában is vagy. Önimádat veszélyét is hordozhatja. Kiváló vezető válhat belőled. Partnerkapcsolataid akkor fognak jól működni, ha megtanulod, az ő igényeiket is figyelembe venni, és olyan párt találsz magadnak, aki legalább annyira szeret téged, mint te őt és képes elviselni, mikor hosszú órákon át beszélsz magadról és érzéseidről, gondolataidról, mely természetesen fejlődéseid szükséges elemei.

Nefelejcs
Ehhez a virághoz a hűség kapcsolódik. Erre vágysz. Valószínűleg fontos az életedben vagy valamilyen, problémaként fogsz szembesülni vele, de biztosan megjelenik. Figyelj oda kedvesedre és önmagadra is ezen a területen fokozottan. Az apró örömöket is értékeld. Nem vagy nagyravágyó és figyelmességed, odaadó szolgálatod, ha valóban őszinte, akkor magával ragadó hatással bír. Életed során valószínűleg számos fájdalommal és szenvedéssel fogsz találkozni, de képes vagy erőt meríteni belőle és adni másoknak.

Orchidea

Luxus iránti vágyakat mutat. Különlegesnek szeretnéd magad érezni, vagy annak is érzed. Környezeted sem mindennapi. Szereted az előkelő éttermeket és a finom kelméket. Talán van kalapod is? Belső érzékenységet és szenvedélyt ugyanakkor bujaságot is mutat. Nem veted meg az élet élvezeteit, ezért partnerként is hasonló párra van szükséged.

Rózsa
A piros rózsa hagyományosan a szerelem és szenvedély hordozója. Tüskéi azonban veszélyre figyelmeztetnek. Ha ez a kedvenced, akkor szerelemre vágysz vagy alapvetően szerelmes természetű vagy. Képes vagy azonban megsérteni másokat, ha érdekeid ellen vétene. A fehér rózsa pedig eme szúrósság felismerésére is utalhat, tisztulási vággyal. A szeretet ugyanakkor a távolságtartás érzetét kelti. Számodra olyan partner javasolta, aki nem annyira érzékeny, hogy könnyen sérül tüskéid által, ugyanakkor szenvedélyes kapcsolatra képes.


Százszorszép
Gyermekkorhoz kapcsolódó virág. A tisztaság és a gondtalanság, játékosság jelképe. Az élet adta örömök természet általi élvezetére utal. Kedves és vidám jellemed mindenki számára vonzó. Párodul szintén természetkedvelő embert válassz.

Szegfű

Szerénységet mutat. Bársonyos szeretetre való képességed és erre való igényed kifejezője. Színétől sok minden függ. A szín itt jelentős értéket ad a virághoz, és pontosabb képet mutathat. Hangolódj rá. Partnered mindenképp csendes és inkább konzervatív nézetekkel rendelkező ugyanakkor az élet örömeit kedvelő ember legyen.

Tavirózsa
Lelki fejlődésre utal. Valószínűleg épp nagy átalakulásban vagy, vagy egyébként is fontos számodra a fejlődés. Valószínűleg érdekel a pszichológia vagy az ezotéria, jóga, meditáció. A teremtés sokszor foglalkoztat. Lehet, hogy életed során alkalmad nyílik bepillantani az élet rejtelmeibe és megérteni a lét legmélyebb titkait. Jó, ha partnerül olyan személyt választasz, aki szintén a fejlődés útját járja.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 12355 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x