Symbolon - A kártya, ami megváltoztatja az életed!
Címlap / Ezotéria / Symbolon - A kártya, ami megváltoztatja az életed!

Symbolon - A kártya, ami megváltoztatja az életed!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-25

Ez a kártya nem egy egyszerű jóskártya. Képi szimbólumai és asztrológiai kapcsolódása olyan mélyen érinti a változásban, szenvedésben élő lelket, ami felemelkedést, előbbre jutást hoz számára. Azok az ősi motívumok melyek mindannyiunk lelkében jelen vannak, öngyógyító folyamatainkban segítenek. 

A kártya képi megjelenítése
A színek és a formák lelkünkre mélyen ható eszközeit használja. Az árnyalatok olyan finom hangolásával játszik, ami mindenkit megérint és változásokat indít be. Elgondolkodtató, ámde egyszerű képi világa ősi gyógymódokat rejt. A kosban rejlő vörös és narancsszínek például remek vitalizáló hatást nyújtanak, ugyanakkor felhívták a figyelmet eme minőség hiányára vagy éppen túltengésére szervezetünkben. A pallos és a kard pedig egyértelmű jelzései a harcra kész állapotnak. Ez a harc pedig számos területen értelmezhető az analógialáncolatban. Lehet egészségi, párkapcsolati vagy munkahelyi vonatkozása is. Ezen sokrétű jelentésnél fogva sokszor elég egy kép relaxációs alkalmazása, vagy részleteinek alapos megfigyelése ahhoz, hogy elinduljon valami bennünk. Megérthetjük általa, hogy mi zajlik körülöttünk, vagy megoldást találunk egy problémára. Ehhez azonban jó, ha van egy segítő velünk, aki kísér a felfedezés eme csodálatos útján.HarmoNet tipp:
Szenzáció az ezotériában! Az asztrológia doyenje kurzust tart - Peter Orban Magyarországon >>

Asztrológiai társítás

A kártya fő arkánuma a 12 jegyre vonatkozó analógiákat elevenít fel. Ezáltal a bennünk élő teljesség egy - egy éppen homályba burkolózó titkát mutatja meg. Ha kihúzzuk valamelyiket egy kérdés esetén, akkor sokféle vonatkozásban vizsgálhatjuk. Az adott jegyhez tartozó bolygók tulajdonságai is szóba jöhetnek, vagy a jegyhez tartozó betegségek, esetleg kapcsolati problémák, vagy kommunikációs területen létrejövő zavarok. Választ kaphatunk azonban konkrét kép megjelenése esetén is pl. nő, vagy férfi. De fontos, hogy intuíciónkra mindig hallgassunk.HarmoNet tipp:
Merre tovább? Hívd segítségül a Symbolon kártyát! >>

A kérdésfeltevés

Ha valamilyen kérdésre szeretnél választ kapni a kártyától, akkor fontos, hogy pontoson fogalmazz. Lényeges, hogy a válaszban megjelenik az is, hogy neked mit kell tenned, milyen irányban kell változnod, fejlődnöd ahhoz, hogy a külvilágban is létrejöjjön a változás. Ha jól kérdezel, felismerhetsz magadban olyan rejtett kincseket, melyek kibontakozásra vártak. Megtudhatod, mi a helyes cselekvés, vagy irány egy adott ügyben. Így pozitív változás állhat elő életben. Új tapasztalások nyílnak meg előtted azáltal, hogy más szemszögből is megnézed, vagy objektívebben rálátsz egy helyzetre, vagy csak felismertél valamit amire eddig nem is gondoltál.

Egry Márta

Kérdezz a Symbolon tanácsadótól!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 19657 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x