Az életed romokban. Lehet, hogy megátkoztak?
Címlap / Ezotéria / Az életed romokban. Lehet, hogy megátkoztak?

Az életed romokban. Lehet, hogy megátkoztak?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-15

Mikor valódi és mikor csak képzeljük: A rontások működési elve és megbízható, bevált módszerek ellene. A szándékos átok rendkívül ritka. A legtöbb rontás, amit "beszedünk", inkább meggondolatlanul kimondott szitkokból áll össze, amik által elhisszük, hogy hülyék, sikertelenek, tehetetlenek, nincstelenek ill. szerethetetlenek vagyunk. 

Direkt rontás? Szinte soha
A rontások „elszabadult” energiacsomagok; valaki haragjában káromkodott egy-két cifrát, ami adott esetben önálló életre kelt. Vagy megtalálta a „célszemélyt” (akire emberünk haragudott), vagy bolyong ide-oda, mint a gólya… a levegőben.

Csak rápakol egy lapáttal
Amíg jókedvűek, lelkileg erősek, ill. kiegyensúlyozottak vagyunk, ill. testileg egészségesek, addig érdemben védve vagyunk a rontásoktól. Kifejezetten erős, és szándékosan gonosz rontásnak kell annak lennie, ami ebből az állapotból ki tud billenteni bennünket a helyünkről, lelki és testi jólétünkből, békénkből.

Ha azonban rosszkedvűek, levertek, ne adj Isten betegek vagyunk, pláne, ha már eluralkodott rajtunk a depresszió, akkor energetikai szintünk túlságosan alacsony, és ezáltal energetikai védelmi rendszerünk (mondhatni a lelkünk immunrendszere) is elég sebezhető. Ilyenkor pedig már csak egy lépés, hogy nyitottak legyünk akár egy-egy „kóbor” (nem nekünk címzett, általánosságban „szélnek eresztett”) rontásra, tehát valamilyen negatív energiacsomagra, akár olyanra is, amit alkalmasint nem is nekünk küldtek.

Inkább akadály, mint történés
Ilyenkor a rontás megakadályoz bennünket, hogy visszaállítsuk az életünket a korábbi, EGÉSZ-séges szintjére. Ettől kezdve „nem vagyunk a régiek”; a rontás természetétől függően lehet, hogy „csak” fáradékonyabbak vagyunk, mint korábban, és minden, amit el akarunk érni több erőfeszítést igényel, mint „normálisan”. De az is lehet, hogy tökéletesen sikertelenek leszünk tőle életünk egy vagy több területén. Pl. sose lesz elég pénzünk, nem találjuk meg a szerelmet, betegesek lehetünk, stb.Hogy szabadulhatunk meg a rontástól?

Ha „valódi”, szándékosan ránk küldött átokkal állunk szemben, az nagyon nehéz ügy; ahhoz általában érdemes szakavatott személy segítségét kérni. Fontos, hogy ez a segítő személy körültekintő, tiszteletteljes, alázatos (de nem megalázkodó!! a két dolog csak látszólag hasonlít, egyébként majdnem ellentéte egymásnak), ugyanakkor (főleg lelkiekben) erős, határozott legyen – csak így van esélye, hogy az átkunktól megtisztítson, a súly alól fölszabadítson. De (amint erről már volt szó) ez nagyon ritkán fordul elő.

Ha a másik fajta rontásról van szó, amit (jobbára) meggondolatlanul, és tudatlanul küldtek ránk (vagy akárkire, csak mi „kaptunk utána”), akkor azért könnyebb a helyzetünk.

Első lépésként tudatosítsuk magunkban, hogy igenis, tehetünk ellene. Gondoljunk arra, mi(k) az(ok) a tevékenység(ek), gondolat(kör), ami nekünk örömöt, föltöltődést hozhat(nak) (akár ideig-óráig is), hiszen ahogy növeljük általuk az energiaszintünket, úgy csökken rajtunk a rontás ereje is.

Ha szertartást végzünk e második típusú rontások ellen, néhány dolgot tartsunk szem előtt. Elsőként is: ahhoz, hogy sikerrel járjunk, meg kell nyílnunk az Egyetemes Intelligencia, az isteni erők előtt, hogy sugallataikat befogadhassuk. Ne felejtsük el tehát levédeni magunkat, legalább erre az időre. Én védelmet szoktam kérni az égiektől: abban kérem (első körben) a segítségüket, hogy kellően nyitott maradhassak a szertartás végéig, ugyanakkor védjenek meg (minden jelenlévőt) minden olyan ártó erőtől, energiától, információtól, bármilyen testben vagy test nélkül élő lénytől, aki/ami rám bármilyen formában vagy szempontból veszélyes lehet. Eddig ez bejött.Ellenséges erők

A másik dolog, amit szem előtt kell tartanunk, hogy ezeket a rontásokat általában nagyon rosszul kezeljük, jobbára a magukat „profiként” hirdető  mágusok is. Arról van szó, hogy ellenségként kezeljük őket, és ennek megfelelően akarjuk őket száműzni valahová, máshová; vannak, akik egy az egyben a „vissza a feladóhoz” jelmondattal küldik vissza arra a személyre, aki a rontást küldte. Ugyanakkor minden nagy tanító azt mondta nekünk, hogy „ne ítélj, hogy ne ítéltess!”

Mit is jelent ez ebben az esetben?
Hiszen a megrontó személy kimondottan rosszat tett velünk, ill. azzal, aki számára a szertartást folytatjuk! De gondoljunk bele, biztosan ilyen egyszerű ez az egész? Ezek az energiacsomagok olyanok az életünkben, mint a többé-kevésbé fertőző, de mindenképpen túl sok rendszerkapacitást igénylő (vírus)programok, amik az interneten keresztül keresnek egy „célszámítógépet”. (Engedtessék meg ez a hasonlat egy informatikusnak. J) Szóval ezeket a programokat (rendszerint véletlenül) elindította valaki egy bizonyos számítógép irányába. Ha ennek a számítógépnek hiányzik a vírusirtója, akkor bizony a progi betalált. Ha azonban erős, és jól működő tűzfala és vírusvédelme van, akkor arról visszapattan, és bolyong a neten, amíg talál egy olyan gépet, aminek nem működik a vírusirtója.

Vagyis ha megtaláltuk a rontást, a valódi problémát, akkor ne megbosszulni próbáljuk, hanem megoldani. Hogyan? Holnap kiderül!

Halász Klári, Klarissza

Cikkünk előző részei:
A rontás, mint vírus - spirituális programozás profiknak >>
Rontás, szerelmi kötés, fekete mágia - mielőtt hozzáfognál >>

Képek:
piqs.de: Rainer Dollichon - Walpurgisnacht in Bad-Grund
piqs.de: Barnimer Hexe - der Eingang zur Hölle
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 15965 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x