Mindenki zseniális valamiben! De hogyan találd ezt meg?
Címlap / Ezotéria / Mindenki zseniális valamiben! De hogyan találd ezt meg?

Mindenki zseniális valamiben! De hogyan találd ezt meg?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-09

Úgy érzi, nem olyan területen dolgozik, amely igazán Önnek való lenne? Hogy emberi kapcsolatainak minőségén is ideje javítani? Esetleg olyan élethelyzetbe került, amelyből nem látja a kiutat? Nincs ok az aggodalomra: a kronobiológiai pszichogenetika épp ezekre a problémákra nyújt átfogó megoldást. 

 

Tanfolyamunkon Molnár Rita tanácsadó - „A tükör” című könyv szerzője - segítségével elsajátíthatja a teljes rendszert, s így elérheti a teljes testi-lelki-szellemi egyensúlyt.

A kronobiológiai pszichogenetika (természeti tipológia) alapjait kutatókból, orvosokból, mérnökökből, fizikusokból, matematikusokból, és biofizikusokból álló csoport fektette le, akik azokat az összefüggéseket keresték, amelyek alapján az egyes idegrendszeri sajátosságokkal rendelkező személyek csoportokba rendezhetők, elemezhetők és összehasonlíthatók. Kidolgozták azt az összefüggés-rendszert, amely kapcsolatot teremt a fogantatás, az egyén születési dátuma és az arra a napra jellemző, a külső bioszféra energetikai hatásai között, amelyek nagymértékben felelősek a személy idegrendszeri jellegzetességeiért.

A születéskor kapott energetikai berendezkedésnek megfelelő életmód kialakításával megtalálhatja az Önhöz leginkább illő karriert, párkapcsolatot, s megtudhatja, mi az életfeladata. A saját energiája szerint harmonizálhatja élete minden területét, így mindenkor a legjobbat hozhatja ki önmagából. A kronobiológiai pszichogenetika segítségével nemcsak az egyén tehet szert mélyebb önismeretre és a hozzá legközelebb állók viselkedésének megértésére, kapcsolatai „ráncmentesítésére”, hanem munkacsoportok, sportoló csapatok közös munkája is sikeresebbé és hatékonyabbá alakítható.

A kronobiológiai pszichogenetikában való elmélyülést segíti Molnár Rita  „A tükör” című könyve, amelynek interaktív bemutatja május 14-én pénteken, 16 órától kezdődik a Világközepe Központban. A bemutató előtt 15.30-tól ingyenesen készítjük el személyiségi típusának leírását!
Molnár Rita május 15-től kezdődő tanfolyamán pedig elsajátíthatja a teljes rendszert, s így elérheti a teljes testi-lelki-szellemi egyensúlyt.

Mert mindenki zseniális valamiben - a sikerhez csupán önismeret szükséges.

 
 
[ 6929 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x