Újjászületés a márciusi energiákban
Címlap / Ezotéria / Újjászületés a márciusi energiákban

Újjászületés a márciusi energiákban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

A tavasz mindig az élet újraindulására, újrakezdésére ösztönöz. 2018-ban minden eddiginél nagyszerűbb lehetőségek nyílnak a legmélyebb szintekig ható újjászületésre...  

Elérkeztünk a felébredés valódi küszöbéhez, lassacskán minden a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy továbblépjünk az új életünkbe. Hihetetlen minőségű és mennyiségű új energia áramlik be március hónapban, amelyek arra ösztönöznek, hogy tegyük le végérvényesen az életek óta cipelt batyukat, hogy megtisztulva, megszabadulva a saját csapdáinkból hozhassuk létre a szívünk álmát.

Az életünkben azonban lehetnek még olyan fájdalmas pontok, amelyekre eddig sehogysem találtunk megoldást, amelyek belülről mételyezve hátráltatták azt, hogy valóban a legszebb álmainkat éljük és valósítsuk meg. A dualitás-tudat, test-lélek-szellem egységének hiánya, az egyensúly és a magasabb rendű egység hiánya élesen megmutatkozik és készen áll a gyógyulásra.

Nagyon mély szinteken lehetséges most a gyógyulás, a hónap erőteljes energiái mind-mind ezt támogatják. A 3-as szám rezgése hatja át márciust, ami az átalakulás, a magasabb szintű egység (test-lélek-szellem hármasának egysége), a dualitást, a kettősséget követő új típusú, új minőséget képviselő szintézis száma is.
Ebben a hónapban lehetőség nyílik arra, hogy mindent, amiről úgy gondoljuk, nem szolgálja már a Lelkünk célját, az örömben, szeretetben és Egységben élt életet, elengedjünk, megváltsunk, megváltoztassunk. Az ember éppen átalakuló energetikai rendszere, a 12 csakra és a 12 DNS-szál is segít abban, hogy meghalljuk és értelmezni is tudjuk a Lélek szavát, és a saját belső útmutatásunk alapján tudjunk cselekedni és haladni. 
 
Az emberi DNS-ünk a sejtjeinkkel való kommunikáció eszköze, amelyet képesek vagyunk tudatosan is irányítani, együttműködni vele annak érdekében, hogy a vágyott életet megteremtsük magunknak, legyen szó egészségügyi, anyagi vagy érzelmi ügyekről. Használatához emlékeznünk kell a bennünk élő istenire, saját teremtő erőnkre, amelyről önként lemondtunk az elmúlt időkben. Most azonban készen állunk arra, hogy ezt a hatalmas ősi tudást felelevenítsük és újra használni kezdjük...


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6133 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x