HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-21
Címlap / Ezotéria / Vajon hogyan alakul a 2015-ös esztendő, milyen tendenciákra számíthatsz, mit üzennek a csillagok Neked?

Havasi Patrícia

Vajon hogyan alakul a 2015-ös esztendő, milyen tendenciákra számíthatsz, mit üzennek a csillagok Neked?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-21

Vajon eléred a következő évben célodat, s ha igen, hogyan valósíthatod meg azt leggyorsabban? 

 

KOS:
Az Uránusz a Kos jegyében megnövelheti benned a szabadságvágyad, és valószínűleg mindent elkövetsz, hogy megtaláld most magad. Nyugtalanság, váratlan helyzetek jellemzik a következő évedet. Szerelem terén ha társra vágysz, és 2014 sem hozta el számodra a nagy Őt, bizony nem fogsz panaszkodni az ideire évben. Májustól Október végéig ugyanis több szempontból is szerencsésnek érezheted magad majd a szerelem terén. Ha pedig már megtaláltad a másik feled, számíts rá, hogy az év utolsó pár hónapjában felgyorsulnak az események házasság vagy gyermekvállalást illetően.

BIKA:
A következő év olykor frusztráltabb, ám jóval tevékenyebb év lehet, mint korábban, de ettől eltekintve nem várható semmilyen nagy horderejű változás. 2015. év első fele még hozhat meglepetéseket, aggodalmakat életcélod, hivatásodat illetően, de utána minden megy a maga útján, ahogy azt szeretnéd majd.

IKREK:
Nyár közepétől bátran elkezdhetsz tervezni, főleg ami az otthonnal esetleg költözéssel kapcsolatos, mert nyár végétől egy féléven át szerencse kíséri ezek megvalósítását. A családoddal sokkal jobb lesz a kapcsolatod ebben az ében, mint máskor. 2015. év második felében megeshet, hogy amolyan figyelmeztető munkahelyi problémával kell szembenézned. De nem kell rögtön megijedni, mert könnyű lesz orvosolni a dolgokat, illetve felépíteni a terveidet a jövődre vonatkozóan, hiszen a következő években ez lesz az egyik legfontosabb feladatod.


RÁK:
2015-ben hatalmas kedvet és energiát érzel majd ahhoz, hogy végre megvalósítsad magadat és egyben álmaidat. Akár az anyagiak terén, akár párkapcsolat, házasság, szerelem terén melléd szegődik a szerencse, ami egészen az év végéig ki fog majd tartani. 2015. év minden bizonnyal a Te éved is lesz. Családi kapcsolataid még inkább szorosabbá válnak, ha valakivel nézeteltérésed adódott, most jó eséllyel rendezheted a fennálló konfliktust köztetek. Barátságaidat a legjobban tavasz végével tudod elmélyíteni és szintén ez az időszak alkalmas arra, hogy belső munkát is végezz. Itt az ideje Kedves Rákok nemcsak a családdal, hanem végre magatokkal is törődni!

OROSZLÁN:
Vajon mit is hozhat a 2015. év egy Oroszlánnak, ha nem bőséget? Olyan remek éved lesz, hogy kezdj el naplót írni, mert egymást érik majd a csodás események. Te pedig mint mindig, ebben az évben is kiválóan érzed magad a bőrödben. Az Oroszlánban tranzitáló Jupiternek köszönhetően ragyogó éved lesz. Bőség vár Rád anyagiak terén, szerelem és pozitív érzelmek terén is. Érdemes lesz sokat sportolni is, mivel a bőség minden téren megmutatja majd magát, így ha nem figyelsz oda, könnyen felszaladhat egy-két kiló.

SZŰZ:
Eltalált-e már Ámor nyila Téged 2014-ben? Ha még elkerült volna, 2015-ben biztos hogy megtalál és célba is ér. Nem biztos, hogy az első pár próbálkozás hozza meg a vágyott sikert, de próbálkozni kell, mert ami késik, most nem múlik. Hajlamos leszel plusz energiáidat a munkádba fektetni, mint ahogy ezt korábban is tetted. Nem baj ez persze, mert jó eséllyel majd a munka, az üzleti ügyekkel kapcsolatban találkozhatsz valakivel. Fordulatokban, váratlan felismerésekben és eseményekben gazdag éved lesz, főként a második fele lesz eseménydúsabb év. Már most minden adott számodra, hogy igazán jól érezd magad a bőrödben. Kritikai hajlamod mintha kezdene alább fagyni, ami nem is baj, mert magaddal szemben is oly kritikus voltál, hogy néha még az életet sem tudtad emiatt élvezni. Most végre megtapasztalhatod, milyen amikor átadod magad az élet adta örömöknek!

MÉRLEG:
2015-ben nem árt az óvatosság, elővigyázatosság és persze a takarékoskodás. Ha az élet eddig kegyes volt hozzád és nem bírt rá, hogy meg kellett tanulnod másképp gondolkodni, most légy figyelmes, mert először csak kisebb leckéket oszt majd az élet, de ha abból nem tanulsz ad majd olyat amitől „észhez térsz”. Egy fontos dolgot kell 2015-ben tenned, odafigyelned magadra, gondolataidra és elkezdeni élni tudatosan. (márha eddig ezt nem tetted volna). Ha így teszel, 2016-ban majd meg lesz az eredménye a belső munkádnak.

SKORPIÓ:
2015-ben a Skorpiók végre fellélegezhetnek, mert 2014. december 23. óta a Szaturnusz elhagyta a Skorpió jegyét, amiben vagy 3 évig uralkodott, ezzel sok nehézséget okozva a Skorpióknak. Most jön végre az aratás ideje. Eltűnnek a nehéz napok, a komolyság, depresszió, a levertség és helyébe lép a jól megérdemelt boldogság és bőség. Hála a Szaturnuszi leckéknek, mára engedékenyebb, alkalmazkodóbb, és erősebb lettél mind lélekben, mind pedig fizikailag. Ha mégsem tanultad volna meg a leckéket, nyáron kapsz még egy utolsó lehetőséget, mivel a Szaturnusz visszatér utoljára a Skorpió jegyébe, de csak nagyon rövid időre. Így ha kimaradtak a Szaturnuszi minőségek az elmúlt pár évben életedben, figyelj magadra nyáron, mert jobb felkészülni, mint hirtelen megijedni.

NYILAS:
2015-től a Nyilasoknak osztja a Szaturnusz a leckéit, ebben az évben kívül-belül meg kell majd erősödnöd. Nyilas létedre végtelenül optimista és kissé naív vagy, pozitív életszemléleted csodálatra méltó. Kár, hogy ezt a Szaturnusz bolygó most megfékezi. Nem kell ennek feltétlen így lennie, ugyanis ha más módon integrálod majd életedbe a Szaturnuszi minőséget, így pl: a komolyság, felnőtté válás, felelősségvállalás, öregkor, betegség, merevség stb…akkor már nem lesz szüksége s Szaturnusznak megnevelni Téged. Ehhez persze sok belső munka, meditáció és tudatosság, a jelenben élés szükséges. Ami egy Nyilasnak azért is nehéz, mert nyilait a távoli jövő fele célozza, de most meg kell tanulnod a mának élni, a jelenben lenni. Amilyen bölcs és tanulékony, szorgalmas vagy, lefogadom, hogy sima ügy lesz Neked.

BAK:
A Plútó a Bak jegyében jár már egy ideje, ami alatt, ha minden jól alakult, Te lassan, de biztosan, kívül-belül óriási változáson mentél keresztül. Mint mindig, most is apránként fogsz haladni egyről a kettőre. 2015. év stabil év lesz számodra, semmi jelentős változásra nem kell számítanod, építgesd tovább magad és haladj tovább, amin elindultál. Még pár évet várnod kell, mikor a Szaturnusz belép majd saját jegyébe, a Bakba, ezzel megkoronázza majd minden eddigi erőfeszítésedet. De erre még pár évet várnod kell!

VÍZÖNTŐ:
A következő év is, mint eddig szinte az összes korábbi év, a hirtelen, váratlan, kiszámíthatatlan változásokban gazdag év lesz most is. De hogy is lehetne ez másképp egy Vízöntőnek? Nem is bírnád ki, ha nem így lenne. Az állóvizet Te magad kavarnád fel, ha semmi nem történne. Lelked mélyén jól tudod, hogy a sok esemény mind azért történik, hogy a helyes irányba kezdjenek el Téged terelgetni, nehogy véletlen bennragadj egy idejétmúlt helyzetben. Sosem könnyű ennyi váratlan eseményt a helyén kezelni, de Te, mint ahogy eddig is tetted, most is gördülékenyen veszed majd az akadályokat. Ha nem állsz ellen az átalakulásnak, bőségesen meg fog térülni a befektetett energiád még 2015-ben!

HALAK:
Hála az Égnek, Neked a 2015. év nem hoz nagy változást, nem is nagyon bírnád most a leckéket, hisz kaptál korábban bőven. Te most csak pihengess, élvezd az életed, és hagyd, hogy szeressenek. Neked van a legnagyobb szükséged arra, hogy szerethess és hogy szeretve légy. Minden pillanatát élvezd ki a 2015-ös esztendőnek! Ne félj az új élményektől, az ismeretlentől, semmi olyan rossz dolog nem fog történni ami drámain átalakítaná belső világodat.

Megint elmúlt egy év. Ami rossz volt feledd, mert elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok én Neked nagyon Boldog Új Évet, valamint sikerekben gazdag örömteli Életet!kép forrása
 
 
[28344]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x