Rezgések és szimbólumok - a világ megfigyelése
Címlap / Ezotéria / Rezgések és szimbólumok - a világ megfigyelése

Rezgések és szimbólumok - a világ megfigyelése

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Kora reggel van, az elme ilyenkor még nem rakta össze a világot, még nem gyúrta valósággá a szokott formában. Ez az idő a legalkalmasabb arra, hogy megfigyeljük a bennünk és a körülöttünk lüktető világot. Mert a világ folyamatosan rezeg, nem csak bennünk, de kívül is.  

Amin keresztül látunk

Mivel ilyenkor még kevesebb gondolat áramlik bennünk, kezdhetjük azzal, hogy álom és ébrenlét között megfigyeljük csukott szemmel a gondolatainkat. Minél kevesebb gondolatfoszlány van bennünk, annál biztosabb, hogy az intuíciónk vezet. Ezért nem árt egy alapos önvizsgálat még ébredéskor. Figyeljük meg, mi körül jár az agyunk, de nem menjünk a gondolattal, csak hagyjuk felbukkanni és eltűnni a semmibe. Tudatosíthatjuk, hogy a visszatérő gondolat egy fajta szemüveg, ami mindig követeli a figyelmet.

Amit átélünk

Aztán megfigyelhetjük, hogy a gondolat érzelmeket generál a testünkben. Mi történik, mit élünk át?
A skála nagyon színes, egészen a feldobottságtól, a szorongáson át a kétségbeesésig, vagy ilyenkor tapasztalhatjuk meg azt a mély ellazulást, ami ha az elme már újra működésbe lépett, csak ritkán tapasztalható meg.

Az életfeladat

Fontos megfigyeléseket tehetünk magunkról ebben a kiüresedett állapotban. Megfigyelhetjük, hogy melyek azok a visszatérő gondolatok, melyek visszatérő hasonló érzelmeket ébresztenek a  testünkben. Ez azért fontos, mert ezek a gondolat – és érzés körök töltik ki valójában a mindennapjainkat. Ezek az elménk kedvenc mókuskerekei, melyeket, mint kiskutya a csontot, rágni szeret. Az életünk nagy kihívásai is ezek mentén csoportosulnak. Például: megtanulni elengedni, megtanulni bízni, megtanulni nézőpontot váltani, nem aggodalmaskodni, erőteljesebbnek lenni, kiállni magunkért és még reggelig sorolhatnám, mi minden.

Szimbolikus világ

A tanítások kérlelhetetlenül jönnek, hol unalmat és kudarcot, hol felpörgöttséget és belefásulást hozva. A történések egy – egy szimbólumot hordozva lépnek vagy hasítanak  az életünkbe, melyek arra várnak, hogy megfejtsük őket. Az elengedett elme segíti az erős intuíciót. Vezetett állapotban sokkal könnyebb felismerni a tanításokból következő életfeladatokat. Természetesen még könnyebb, ha ismerjük saját rugóinkat, melyekre járunk. Ebben segít az életfeladat számok alapos ismerete.

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6386 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x