Békítő show
Címlap / Ezotéria / Békítő show

Békítő show

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-20

A békítő "show" - ez annyit tesz, hogy összebékítjük egymással ellentmondó személyiségrészeinket. Azokat az identitásokat, hiedelmeket, értékrendeket és elképzeléseket, melyek látszólag szemben állnak egymással.  

Mielőtt rálelnénk a harmóniára, először fel kell ismernünk, mi jelent diszharmóniát a számunkra. Mik azok a „vagy-vagy, „igen – de”, „kellene – nem szabad” ellentétpárok melyek zavarodottságot okoznak bennünk. Ezeknek az ellentmondásoknak a feloldása azért is fontos, mert döntéseinket meghatározzák, és hol ide, hol oda billenve, egyfajta egy helyben toporgást idézhetnek elő, melynek következtében bizonyos élethelyzetek akár évekre is beragadhatnak.


Ellentmondások össztűzében…

„Részeink” összehangolásának számos megközelítési módja létezik, például a hangterápia, a neurolingvisztikai programozás, kineziológia, és még sorolhatnánk. Az alábbi gyakorlat a tudatalattinkra hatva segít abban, hogy összhangot teremtsünk énünk szemben álló részei között. Ez a vizualizációs gyakorlat kis gyakorlás után akár egy-két perc alatt is elvégezhető.

Ha bármikor vegyes érzelmekkel viseltetsz valami iránt, vagy úgy érzed, két különböző irányba húznak az érzéseid, ezzel az egyszerű gyakorlattal mindig rálelhetsz éned két részére, melyek az adott érzéseket jelenítik meg, és hamar feloldhatod a belső disszonanciát.

Hangold össze a részeidet


1. Csukd be a szemed és vegyél néhány mély levegőt. Amint egy picit ellazultál, képzelj magad elé egy kellemes helyet, képzelj oda egy asztalt két székkel. Hívj meg egy problémát a képzeletbeli asztalhoz.

2. Kérd fel éned szembenálló részeit arra, hogy mutassák be magukat, milyen álláspontot képviselnek, majd üljenek le egymással szemben az asztalhoz. Az éned egyik része lehet például az eszed, a másik egy ellenérzés. Lehet akár két ellentétes érzelem is, mely viaskodik benned. Lehet akár a testednek egy olyan része, melyet szeretsz, és egy olyan, amelyet nem. Sőt, lehet akár egy múltbéli éned és a jelenlegi éned között feszülő ellentét is. Bármilyen problémát megjeleníthetsz.

3. Kérdezd meg mindkét felet, hogy valójában milyen pozitív szándéka van irányodban, és milyen végkimenetelt javasolnak az adott kérdésben. Lehet, hogy az egyik fél negatívnak tűnik, de mindig bízz abban, hogy a tudatalattid minden aspektusa okkal és érted létezik. Az egység felé ugyanis az ellentétek feloldásán át vezet az út…

4. Miután mindkét fél kifejtette álláspontját, alakíts ki közöttük együttműködést, és addig kommunikáljanak oda-vissza érvekkel és ellenérvekkel, míg ki nem alakul az egyetértés közöttük.


Egy remek eszköz van a kezünkben, ami segít levenni a psziché rezonanciáján lévő blokkokat, ezzel segít kibékíteni belső ellentmondásainkat.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2785 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x